Pure Nutrition USA Seleniu 100 mcg 100 capsule

Beneficii Seleniu: imbunatateste sistemul imunitar, prorietati antioxidant, reduce riscul aparitiei bolilor canceroase, autoimune si tiroidiene, contribuie la productia de energie, poate trata astmul si artrita, scade nivelul colesterolului rau si creste nivelul colesterolului bun, mentine sanatatea celulelor.

Mai multe detalii


Pret: 35,00 lei Pret: 45,00 lei Pret: -10,00 lei

Produs nou

PN1788

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Seleniu 100 mcg 100 capsule

Ce este Seleniu?

Seleniu este un mineral care se gaseste in sol, apa si unele alimente. Corpul nostru are nevoie de o cantitate mica de Seleniu, insa el este esential pentru functia metabolica.

Beneficii Seleniu

Seleniu are numeroase beneficii, si anume:

- imbunatateste sistemul imunitar;

- prorietati antioxidante;

- reduce riscul aparitiei bolilor canceroase, autoimune si tiroidiene;

- contribuie la productia de energie;

- poate trata astmul si artrita;

- scade nivelul colesterolului rau si creste nivelul colesterolului bun;

- mentine sanatatea celulelor;

- imbunatateste sanatatea la pacientii cu HIV;

- sporeste functia tiroidiana;

- reduce riscul de diabet;

- este un mineral esential.

 

Datorita proprietatilor antioxidante el protejeaza organismul impotriva inflamatiilor si daunelor care ar putea fi provocate de radicalii liberi.

De asemenea, protejeaza pielea, ajuta in vindecarea ranilor sau arsurilor si previne sau incetineste procesul de imbatranire.

Daca este administrat intr-o cantitate mare, acesta poate imbunatati functia de reproducere si fertilitate la barbati si femei.

 

Seleniul este un mineral esențial care are o gamă largă de beneficii pentru sănătate, inclusiv capacitatea sa de a proteja împotriva anumitor boli de inimă, de a crește puterea sistemului imunitar, de a maximiza funcția tiroidiană, de a reduce inflamația, de a preveni cancerul, de a reduce semnele de îmbătrânire prematură. Protejează împotriva anticorpilor, sporește sănătatea părului și echilibrează hormonii.

 

Seleniul este un produs chimic organic care este în principal derivat din sol, apă și materiale vegetale. Evident, omul îl achiziționează în principal prin diverse surse de plante și din moment ce este necesar pentru un număr mare de nevoi. Este considerat nemetalic și deși este toxic în cantități mari, este necesar pentru anumite funcții celulare ale animalelor și ale oamenilor. Prin urmare, includerea materialului vegetal bogat în seleniu în dieta ta este foarte importantă pentru menținerea sănătății generale.

 

Unele dintre cele mai bune surse de aport de seleniu pentru oameni sunt în principal plante și animale, inclusiv cereale, nuci, ciuperci, carne, pește și ouă. Se găsește, de asemenea, în cantități semnificative în rinichi, ton, crabi și homari. Nuca de Brazilia este cea mai bogata sursa care a fost descoperita pana acum, in principal deoarece nucul nu necesita seleniu pentru functiile sale, dar stocheaza cantitati mari care pot fi absorbite si folosite de cei care le consuma. Beneficiile de seleniu asupra sănătății sunt în continuare studiate pe scară largă, însă anumite avantaje foarte importante sunt deja bine cunoscute și sunt explicate mai detaliat mai jos.

 

Seleniu beneficii pentru sanatate

 

Prevenirea cancerului: După cum sa menționat mai sus, seleniul sa dovedit a fi o parte esențială într-un număr de procese celulare și acesta include răspunsul organismului la activitatea canceroasă. Cancerul este unul dintre cele mai periculoase boli de pe planetă și rămâne nemilos, deci orice măsura preventiva care poate fi luata sunt întotdeauna importanta. Studiile au arătat că un aport normal de seleniu poate duce la o scădere gravă a formării celulelor canceroase, în special în ceea ce privește cancerul de prostată, colorectal și pulmonar. Seleniul este un jucător esențial în diferite reacții enzimatice care pot induce apoptoza, cunoscută și ca moartea celulelor automate, în mod special pentru celulele canceroase periculoase, fără a afecta celulele sănătoase. Radicalii liberi, produsele secundare ale metabolismului celular care pot provoca cancer, pot afecta ADN-ul și îl pot transforma într-o celulă canceroasă. Seleniul poate stimula reparația ADN și poate preveni apariția acestei mutații. În cele din urmă, superoxidaza glutationului, un important compus anti-cancer în organism, utilizează seleniul pentru activitatea sa, astfel încât sunt necesare cantități semnificative pentru acele roluri puternice antitumorale și anticancinogene.

 

Anticorpii și sanatatea sistemului imunitar: Studiile au arătat că seleniul este important în stimularea anticorpilor, care sunt elemente ale sistemului imunitar care pot vedea și distruge corpurile străine virale, bacteriene, fungice și protozoare care pot provoca boli și infecții. Seleniul ajută la stimularea acestor anticorpi, mai ales după ce ați primit o vaccinare pentru una dintre aceste boli, făcând corpul protejat și cu experiență în combaterea acestora, astfel încât să rămâi sănătos și protejat pe tot parcursul vieții.

 

Calități antiinflamatorii: În afară de stimularea sistemului imunitar, seleniul vă protejează corpul de  senzația de vârstă inaintata decât este varsta reala. S-a demonstrat că seleniul reduce stresul oxidativ care apare adesea în jurul articulațiilor și oaselor, manifestându-se ca inflamație și diverse afecțiuni inflamatorii cum ar fi artrita reumatoidă, gută, sporiasis, lupus, eczeme sau dureri și slăbiciuni asociate. Prin reducerea inflamației la aceste incheieturi vitale ale corpului dumneavoastră, puteți rămâne activ, sănătos și fără durere pentru mai mulți ani.

 

Sindromul tiroidian: În ceea ce privește sistemul endocrin și reglarea hormonilor din organism, glanda tiroidă este una dintre cele mai semnificative și mai puternice. Cercetările au arătat că seleniul este o componentă esențială a funcțiilor glandei tiroide și ajută la reglarea cantității de hormon tiroidian produsă în organism. Hormonul T3 este unul dintre cele mai importante produse ale glandei tiroide și controlează rata și funcția metabolică a organismului. Fără seleniu, hormonul T3 nu poate fi produs, care poate fi catastrofic pentru o mare varietate de sisteme ale organismului.

 

Proprietăți antioxidante și anti-îmbătrânire: Deși am menționat radicalii liberi în ceea ce privește creșterea cancerului în organism, ei pot afecta de fapt întregul corp într-un număr de moduri teribile. Radicalii liberi pot slăbi sau ucide celulele în fiecare sistem de organe, astfel încât potențialul antioxidant al seleniului este vital pentru protejarea sănătății în moduri mult mai multe decât prevenirea cancerului. Radicalii liberi pot duce la boli de inima, disfunctii renale, probleme digestive, sindrom metabolic, dezechilibru hormonal si imbatranire prematura. Seleniul acționează ca un antioxidant și stimulează crearea mai multor antioxidanți!

 

Radicalii liberi sunt în mod special asociați cu procesul de îmbătrânire, deoarece acestea sunt una dintre cauzele principale care stau în spatele ridurilor, pete pe piele din cauza vârstei, piele slăbită, mușchii slăbiți și aspectul în general mai în vârstă. Declinul cognitiv a fost, de asemenea, asociat cu activitatea radicalilor liberi în cortexul neural, distrugând căile și inhibând funcționarea corectă a impulsurilor nervoase. Seleniu poate ajuta la prevenirea afectării tuturor acestor condiții periculoase prin neutralizarea acestor radicali liberi înainte de a vă putea afecta.

 

Boala Kashin-Beck: Există o afecțiune specială a inimii, numită boala Kashin-Beck, care afectează o gamă largă de populație din țările cu conținut scăzut de seleniu. Acesta este probabil efectul cel mai serios și mai vizibil al unei deficiențe de seleniu și se caracterizează prin moartea celulelor cartilagiene și o întârziere a creșterii, adesea rezultând osteoartrită la o vârstă fragedă. Simptomele includ durere articulară, rigiditate, lipsă de flexibilitate și mișcare scăzută a articulatiilor, în principal, criptarea celor cu cazuri severe. Deficitul de seleniu nu este singura cauză a lui Kashin-Beck, dar este cu siguranță una dintre cauzele majore.

 

Sanatatea inimii: Seleniul funcționează ca un diluant sanguin, ceea ce reduce șansele de formare a cheagurilor de sânge și de asemenea se poate reduce cantitatea de colesterol LDL care se acumulează ca placă pe arterele și vasele de sânge. Această placă poate duce la ateroscleroză, infarct miocardic și accident vascular cerebral, astfel încât seleniul este un potențator puternic pentru sănătatea inimii de ansamblu din mai multe motive.

 

Mătreața și sănătatea părului: Deși cercetările se fac încă în această situație, se crede că un conținut bun de seleniu poate reduce pierderea părului și evitarea de scalp uscat excesiv care are ca rezultat matreata.

 

Efecte Secundare Seleniu

Toxicitatea asupra seleniului este la fel de periculoasă ca și o deficiență, deci aveți grijă să nu exagerați aportul. Simptomele de toxicitate includ:

 

O respirație mirositoare ca de usturoi

Tulburări gastro-intestinale

Oboseală

Iritabilitate

Dificultatea de concentrare

Ciroza hepatică

Edem pulmonar

 

Prospect Seleniu

Mod de admnistrare: Luati 1 tableta de Seleniu pe zi dupa masa.

Ce contine o portie de Seleniu?

O portie de seleniu contine: seleniu (din selenometionina) 100 mcg.

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, fosfat dicalcic, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloza de sodiu, dioxid de siliciu, glazura farmaceutica (shellac, povidona).

Referinta: https://www.organicfacts.net/selenium.html

Notă 
Amalia, 45 ani, Turda 07/31/2017

Seleniu natural

Pentru 100 de portii este un super pret, practic imi ajunge pentru 3 luni si 10 zile.

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Pure Nutrition USA Seleniu 100 mcg 100 capsule

  Pure Nutrition USA Seleniu 100 mcg 100 capsule

  Beneficii Seleniu: imbunatateste sistemul imunitar, prorietati antioxidant, reduce riscul aparitiei bolilor canceroase, autoimune si tiroidiene, contribuie la productia de energie, poate trata astmul si artrita, scade nivelul colesterolului rau si creste nivelul colesterolului bun, mentine sanatatea celulelor.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Pure Nutrition USA Seleniu 100 mcg 100 capsule

  Pure Nutrition USA Seleniu 100 mcg 100 capsule

  lei32.11 in_stock! Beneficii Seleniu: imbunatateste sistemul imunitar, prorietati antioxidant, reduce riscul aparitiei bolilor canceroase, autoimune si tiroidiene, contribuie la productia de energie, poate trata astmul si artrita, scade nivelul colesterolului rau si creste nivelul colesterolului bun, mentine sanatatea celulelor. Pure Nutrition USA
  Pure Nutrition USA Seleniu 100 mcg 100 capsule 5 5 1
  Mergi