Promotie!
Memo+ Mărește

Memo+ 200 capsule

Termen valabilitate 200 capsule-10.2019

Beneficii Memo+: ajuta si stimuleaza memoria, ajuta microcirculatia, creste capacitatea de concentrare, rezolva problemele legate de memorie.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Memo+ | 60-200 capsule

Beneficii Memo+

• Ajuta si stimuleaza memoria

• Ajuta microcirculatia

• Creste capacitatea de concentrare

• Rezolva problemele legate de memorie

 

Ginkgo Biloba este foarte cunoscut pentru efectele sale benefice asupra memoriei. Studiile au aratat ca poate imbunatati memoria. Ginkgo Biloba este frecvent utilizat in suplimente, bauturi alcoolice, piureuri de fructe pentru a stimula memoria si  imbunatati performanta cognitiva.

Ginkgo Bilobapoate preveni accidentul vascular cerebral prin fluidizarea sangelui si prevenirea de formare a cheagurilor de sange. Astfel se imbunatateste fluxul sanguin spre creier si restul organelor.

 

Prospect Memo+

Compozitie: Ginkgo Biloba-198 Mg, Radacina de Ginseng-100 Mg, varfuri inflorite de Paducel-25 Mg, Vitamina B5-1.5 Mg, Vitamina B1-0.275 Mg, Cupru-0.25 Mg.

Mod administrare: 4-6 capsule/zi.

Contraindicatii: A nu se administra concomitent cu medicamente anticoagulante.

Notă 
07/31/2017

sesiune si examene

Cum vine sesiunea cum il cumpar..

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Memo+ 200 capsule

  Memo+ 200 capsule

  Termen valabilitate 200 capsule-10.2019

  Beneficii Memo+: ajuta si stimuleaza memoria, ajuta microcirculatia, creste capacitatea de concentrare, rezolva problemele legate de memorie.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Posta Romana
  Posta Romana:

  Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

  Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

  Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

  Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

  Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

   

  Fan Curier
  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

  Mergi