Pret redus!
Mega Creatine 5000mg 150 capsule SCITEC NUTRITION, Creatina monohidrat capsule de 1000mg, creatina pura Mărește

Scitec Mega Creatine 5000 150 capsule

Beneficii Mega Creatine: creste rapid forta si masa musculara, creste rapid forta si rezistenta, muschi mai mari si mai tari, cresterea zivibila a volumului de masa musculara, ajuta la sinteza de proteine, mentine nivelul ridicat de efect anabolic, creatina monohidrat, Mega Creatină cu conţinutul de 1000 mg pe capsulă.

Mai multe detalii


Produs nou

SC0721

Optiuni Valabile:

Mega Creatine 5000mg 150 capsule SCITEC

 

Beneficii Mega Creatine

- creste rapid forta si masa musculara

- creste rapid forta si rezistenta

- muschi mai mari si mai tari

- cresterea zivibila a volumului de masa musculara

- ajuta la sinteza de proteine

- mentine nivelul ridicat de efect anabolic

- creatina monohidrat

- Mega Creatină cu conţinutul de 1000 mg pe capsulă

 

Mega Creatine conține 100% creatină monohidrat de înaltă calitate de la Scitec Nutrition

Creatina monohidrat furnizează moleculele necesare de creatină pentru a menține nivelele de fosfocreatină care asigură energie pentru mușchii de lucru. Acest proces este important pentru recuperarea ATP în mușchi în timpul unui antrenament dur.

 

Mega Creatine este creatină monohidrat 100% pură sub formă de capsule. Creatina este o componentă naturală a masei musculare, unde joacă un rol esenţial în transferul și menţinerea energiei. Datorită efectelor anabolice puternice, a devenit un supliment nutrițional foarte popular. Creatina monohidrat a început o revoluție în nutriţie sportivă la începutul anilor 90. deoarece a fost descoperită ca primul remediu natural cu efecte similare cu steroizii. Prin furnizarea creatinei monohidrat pure, mușchii voștri vor păstra mai multă creatină, stimulând creșterea și sporind puterea. Nici o altă substanță nu ajută mușchii să lucreze mai mult și mai greu. Unul dintre motive este acela că suprimă producția de acid lactic.

 

Cum să luați creatină

Când începeți un program de creatină, este posibil și chiar obligatoriu să forțați celulele musculare să stocheze cantități neobișnuit de mari de creatină. Prin urmare, la începutul fiecărui ciclu de administrare a creatinei, se face așa-numita fază de încărcare. Acesta este urmat de o perioadă de întreținere în timpul căreia doza zilnică de creatină este în doze semnificativ mai mici.

 

Instrucțiuni de administrare: luați 5 capsule cu 30-40 minute înainte de antrenament pe stomacul gol și încă 5 capsule imediat după.

În weekend - 2-5 capsule pe zi.

Luați mai multă apă și carbohidrați cu dizolvare rapida.

Evitați consumul de cafeină atunci când luați creatină!

Pentru furnizarea rezervelor suficiente de creatină în masă musculară este necesară administrarea acestui produs pe o perioadă de 30 de zile.

 

Compozitie nutritiva

Valoare nutritivă:  Creatină-monohidrat 1 capsula 1000mg.

 O doza reprezinta 5000mg de creatina si reprezinta 5 capsule.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate150
Ingrediente principaleCreatina

Spune-ne părerea ta!

Scitec Mega Creatine 5000 150 capsule

Scitec Mega Creatine 5000 150 capsule

Beneficii Mega Creatine: creste rapid forta si masa musculara, creste rapid forta si rezistenta, muschi mai mari si mai tari, cresterea zivibila a volumului de masa musculara, ajuta la sinteza de proteine, mentine nivelul ridicat de efect anabolic, creatina monohidrat, Mega Creatină cu conţinutul de 1000 mg pe capsulă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Scitec Mega Creatine 5000 150 capsule

Scitec Mega Creatine 5000 150 capsule

lei63.30 out_of_stock! Beneficii Mega Creatine: creste rapid forta si masa musculara, creste rapid forta si rezistenta, muschi mai mari si mai tari, cresterea zivibila a volumului de masa musculara, ajuta la sinteza de proteine, mentine nivelul ridicat de efect anabolic, creatina monohidrat, Mega Creatină cu conţinutul de 1000 mg pe capsulă. SCITEC NUTRITION
Mergi