CLEANSE-RITE ADVANCED COLON CLEANSE 120 Capsule Mărește

CLEANSE-RITE ADVANCED COLON CLEANSE 120 Capsule

Un amestec propriu de 8 ierburi naturale, detoxifica colonul și restabilește-l la regularitate, ajuta în ameliorarea constipației, excesului de gaze și crampe, imbunătățește absorbția nutrienților și crește eficacitatea altor suplimente, folosit la fiecare 2 luni și nu mai mult de 10 zile la un moment dat. Se găsește în formă convenabilă de capsule.

Mai multe detalii


Produs nou

NewtonEverett-2528

Optiuni Valabile:

CLEANSE-RITE ADVANCED COLON CLEANSE 120 Capsule

CLEANSE-RITE Advanced Colon Cleanse este un bun punct de plecare pentru persoanele care încep un program de curățare sau pentru persoanele care au nevoie de o curățare temeinică. Este totul natural, neinvaziv și oferă rezultate pe care le puteți simți și vedea.

 

Curatarea internă este o parte integrantă a menținerii sănătății. Un colon curat, cu un echilibru sanatos al florei intestinale este prima linie de aparare a organismului.

 

• Un amestec propriu de 8 ierburi naturale

• Detoxifica colonul și restabilește-l la regularitate.

• Ajuta în ameliorarea constipației, excesului de gaze și crampe.

• Îmbunătățește absorbția nutrienților și crește eficacitatea altor suplimente.

• Trebuie folosit la fiecare 2 luni și nu mai mult de 10 zile la un moment dat.

• Se găsește în formă convenabilă de capsule - Nu există băuturi pe bază de pulbere cu gust!

• Conține Psyllium, Pulbere Senna, Semințe de fenicul, Menta, Papaya, Petale de trandafir, Coajă de cătină, Barberis Vulgaris, Țelină, Acidofilus.

 

În această perioada și vârstă, acumulăm toxine în corpul nostru prin diferite modalități. Nu numai că stilul nostru de viață agitat a distrus obiceiurile noastre alimentare; de asemenea, trăim într-o lume mai poluată. Organismul nostru acumulează în mod constant toxine fie din mediul înconjurător, fie prin ingerarea lor. Mai mult, viața noastră stresantă determină organismul să producă mai multe toxine și să nu se elibereze, prin care se acumulează în corpul nostru prin depuneri de grăsime, celulită, căptușire pe peretele colonului etc. În timp ce toate aceste elemente au supraîncărcat sistemele noastre de eliminare a toxinelor, contribuim și mai mult la această problemă prin lipsa exercițiilor fizice. Organismul nostru necesită exerciții fizice pentru a crește fluxul de oxigen prin corp, ceea ce ajută la eliminarea toxinelor. Cu toate acestea, stilul nostru de viață stagnat contribuie la acumularea toxică din corpul nostru. Nu numai că afectează în mod negativ sănătatea noastră, ci diminuează și viața de zi cu zi datorită stresului mental și a negativității.

 

Una dintre cele mai bune și mai eficiente modalități de a menține o stare bună de sănătate este aceea de a trece printr-o etoxifiere profundă a colonului. Acest lucru elimină nu numai toxinele din organism, ci și îmbunătățeste nivelul general al sănătății, a energiei și prevenirea bolilor. De asemenea, va contribui pozitiv la bunăstarea generală, atât psihică, cât și fizică.

 

De ce ar trebui să încercați CLEANSE-RITE Advanced Colon Cleanse:

 

Suferiți de constipație, creștere inexplicabilă în greutate sau oboseală?

Știați că aceste probleme ar putea fi legate de starea de sănătate a colonului?

 

Sunt vitaminele și suplimentele care nu au un impact complet asupra sănătății tale? Datorita acumularii de deșeuri în colon poate împiedica absorbția nutrienților. Înainte de a începe orice regim alimentar, asigurați-vă că sistemul dvs. digestiv funcționează corect.

 

CLEANSE-RITE este o curatare a colonului natural care va ajuta la detoxifierea sistemului digestiv si restabilirea regularitatii. Utilizarea CLEANSE-RITE la fiecare 2 luni este cheia pentru a menține funcționarea corectă a sistemului digestiv și a elimina depunerile și toxinele din colon.

 

Dozare:

Se recomandă să luați o porție (4 capsule) dimineața, a doua servire în după-amiaza și a treia servire la culcare, zilnic timp de zece zile consecutive. Cu toate acestea, efectele acestui program de curățare pot fi observate încă din prima zi. Se recomandă ca, în timpul programului, utilizatorii să respecte un aport de minimum 10-12 oz (300-360ml) de apă. Este de asemenea recomandat un aport zilnic de fructe și legume proaspete zilnic și evitarea alimentelor procesate.

 

Cei care au un sistem sensibil sunt sfătuiți să utilizeze prudență atunci când folosesc acest produs, deoarece unii utilizatori au raportat senzații de crampe și au un impact asupra vieții de zi cu zi, când se află pe medicamente. Cu toate acestea, motivele asociate cu această crampe ar putea fi legate de a trece peste recomandări dietetice, de asemenea.

 

Portie: 4 capsule

Porții pe container: 30

 

Cantitate per porție:

• Calorii 10

• Carbohidrat 1g

• Fibre dietetice <1g

• Fier 1 mg

• Psyllium Husks 1g

• Senna Pudra 576mg

 

Alte ingrediente: semințe de fenicul (Foeniculum Vulgare), mentă, papaya, trandafir, coajă de cătină, barberis vulgaris, țelină, acidofil.

 

Adulți: luați 4 capsule de trei (3) ori pe zi, cu cel puțin 10-12 uncii de apă, suc sau băutura preferată. Luarea acestui produs fără lichid suficient poate provoca sufocare.

 

Copii: (între 6 ani și 12 ani) 1/2 din doza adultă.

Utilizați Advanced Colon Cleanse la fiecare 2 luni și pentru cel mult 10 zile la un moment dat.

Spune-ne părerea ta!

CLEANSE-RITE ADVANCED COLON CLEANSE 120 Capsule

CLEANSE-RITE ADVANCED COLON CLEANSE 120 Capsule

Un amestec propriu de 8 ierburi naturale, detoxifica colonul și restabilește-l la regularitate, ajuta în ameliorarea constipației, excesului de gaze și crampe, imbunătățește absorbția nutrienților și crește eficacitatea altor suplimente, folosit la fiecare 2 luni și nu mai mult de 10 zile la un moment dat. Se găsește în formă convenabilă de capsule.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
CLEANSE-RITE ADVANCED COLON CLEANSE 120 Capsule

CLEANSE-RITE ADVANCED COLON CLEANSE 120 Capsule

lei127.52 out_of_stock! Un amestec propriu de 8 ierburi naturale, detoxifica colonul și restabilește-l la regularitate, ajuta în ameliorarea constipației, excesului de gaze și crampe, imbunătățește absorbția nutrienților și crește eficacitatea altor suplimente, folosit la fiecare 2 luni și nu mai mult de 10 zile la un moment dat. Se găsește în formă convenabilă de capsule. Newton-Everett
Mergi