Pret redus!
Probiotics Organic 90 Capsule Mărește

Vegavero Probiotics Organic 90 Capsule

Cu 4 miliarde de culturi probiotice vii din 10 tulpini bacteriene pe capsula, inulina din agave organice, 100% organic, doza recomandata: 1 capsula pe zi, 90 capsule / flacon, 100% vegan, fabricat in Germania

Mai multe detalii


Pret: 149,00 lei Pret: 178,00 lei Pret: -29,00 lei

Produs nou

Vegavero-Probiotics

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Probiotics Organic 90 Capsule

Cu 4 miliarde de culturi probiotice vii din 10 tulpini bacteriene pe capsula

    Cu inulina din agave organice

    100% organic

    Doza recomandata: 1 capsula pe zi

    90 capsule / flacon

    100% vegan

    Fabricat in Germania

    Nu contin pesticide si aditivi, cum ar fi stearatul de magneziu, non-OMG

    Laborator testat pentru metale grele si microbiologie

    Produs conform standardelor ISO 9001, HACCP, GMP

Suplimentul nostru ofera 4 miliarde de culturi din 10 dintre tulpinile cele mai frecvent intalnite in intestinele sanatoase. Fiecare lot de culturi bacteriene este proaspat cultivat sub control strict in Germania si uscat congelat pentru a se asigura ca supravietuiesc mult timp in capsule. Deoarece bacteriile sunt foarte sensibile la mediul acid al stomacului, folosim capsule rezistente la acidul gastric si protejam astfel bacteriile de degradare. De asemenea, la produsul nostru am adaugat inulina din agave organice. Ca si celelalte fibre alimentare, inulina este o sursa importanta de hrana pentru bacteriile intestinale. In timpul descompunerii acestor fibre, acestia produc acizi grasi cu lant scurt care servesc ca sursa de energie pentru organism.

Datorita descompunerii naturale, stocarea poate reduce semnificativ numarul de probiotice. Astfel, cantitatea de culturi vii din produsele de la alti furnizori este adesea mai mica decat cea declarata. Garantam ca capsulele noastre contin inca cel putin 4 miliarde de culturi vii pana la sfarsitul perioadei de valabilitate.

Special dezvoltat pentru

    Adesea este recomandat sa luati un supliment de probiotice dupa tratamentul cu antibiotice.

Bine de stiut

    Probioticele sunt consumate cel mai bine pe stomacul gol, cu aproximativ 30 min inainte de micul dejun.

    Unele persoane pot experimenta scaune libere in primele zile de la administrarea de probiotice, cu toate acestea, acest lucru este temporar.

    In cazul tratamentului cu antibiotice, asteptati cel putin 2 ore inainte de a lua suplimentul.

Mod de administrare: Luati o capsula zilnic cu suficient lichid cu 3 min inainte de masa. In cazul tratamentului cu antibiotice, asteptati cel putin 2 ore inainte de a lua suplimentul.

ingrediente:

Pulbere de inulina (din agave organice), amidon organic de orez, capsula (hidroxipropil metilceluloza, guma de gellan), culturi de bacterii cu acid lactic (Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidobacilus, licusacacusacusacilus, licacacusacus) , Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus reuteri)

Nota:

Doza recomandata nu trebuie depasita. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor. Depozitati in loc racoros, uscat si intunecat.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul imunitar
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principaleBacterii probiotice

Spune-ne părerea ta!

Vegavero Probiotics Organic 90 Capsule

Vegavero Probiotics Organic 90 Capsule

Cu 4 miliarde de culturi probiotice vii din 10 tulpini bacteriene pe capsula, inulina din agave organice, 100% organic, doza recomandata: 1 capsula pe zi, 90 capsule / flacon, 100% vegan, fabricat in Germania

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Vegavero Probiotics Organic 90 Capsule

Vegavero Probiotics Organic 90 Capsule

lei136.70 in_stock! Cu 4 miliarde de culturi probiotice vii din 10 tulpini bacteriene pe capsula, inulina din agave organice, 100% organic, doza recomandata: 1 capsula pe zi, 90 capsule / flacon, 100% vegan, fabricat in Germania Vegavero
Mergi