Pret redus!
Bacterii lactice fermentate 120 capsule Mărește

Belle&Bio Bacterii lactice fermentate 120 capsule

Enzime pentru confortul digestiv, aceste bacterii lactice sunt micro-organisme vii, cu multe proprietati benefice pentru flora intestinala, ele favorizeaza echilibrul microbian intestinal si au o actiune de detoxifiere a organismului.

Mai multe detalii


Pret: 65,00 lei Pret: 103,00 lei Pret: -38,00 lei

Produs nou

Belle-C054

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Beneficii bacterii lactice

- Enzime pentru confortul digestiv
- Aceste bacterii lactice sunt micro-organisme vii, cu multe proprietati benefice pentru flora intestinala.
- Ele favorizeaza echilibrul microbian intestinal si au o actiune de detoxifiere a organismului.

Acest produs conține un amestec de tulpini bacteriene lactice. Contrar opiniei populare, bacteriile nu sunt doar responsabile de efectele negative asupra organismului, ci și esențiale și au multe resurse.
Fermentația lactică este un amestec perfect de 10 tulpini de bacterii cu acid lactic, asociate cu drojdiile reînnoibile și fructooligozaharidele (denumite în mod obișnuit FOS).
Fiind baza florei noastre intestinale, bacteriile sunt un element cheie pentru corpul nostru, o contribuție fiind astfel utilă în unele cazuri.

Beneficii Bacterii lactice
Intestinul este unul dintre principalele organe de digestie. Pentru a asigura funcționarea și pentru a asigura o bună digestie, este căptușit cu microorganisme. Acestea sunt mii de bacterii vii care împreună contribuie la formarea florei intestinale. Fiecare om este unic și are propria sa floră intestinală. Această floră poate evolua în funcție de diferite criterii, cum ar fi dieta, de exemplu, sau de a lua medicamente.

Bacterii lactice fermentate este un supliment alimentar care constă dintr-un amestec de bacterii cu acid lactic. Conține 10 tulpini diferite, în special Bifidobacterium și Lactobacillus, care sunt cele mai des întâlnite două clase de bacterii ale acidului lactic. Acestea sunt prezente în special în produsele lactate, cum ar fi iaurturile și brânza, de exemplu. Deseori vorbim despre probiotice pentru a evoca aceste microorganisme.

De asemenea, conține drojdie revigorantă, numită și drojdie vie sau activă, denumirea științifică Saccharomyces cerevisiae. Ultimul element găsit în produsul nostru Bacterii lactice fermentate corespunde fructooligosaccridelor, numite și FOS. Acestea sunt substanțe prebiotice, adică care ajută la proliferarea bacteriilor probiotice. Bacteriile lactice sunt, prin urmare, o combinație perfectă de elemente care acționează în sinergie.

Acest produs constă într-un număr mare de active, pentru o eficiență maximă. Dupa deschidere trebuie păstrat la frigider pentru a păstra întregul potențial al tulpinilor bacteriene pe care le conține.
Prospect

Mod de administrare: Luați 4 capsule pe zi în timpul mesei (dimineața și / sau la amiaza).

Se recomandă un tratament pe o perioada de 1 lună, se poate reînnoi dacă este necesar.

Săruri de magneziu din acizi grași legați (agenți antiaglomeranți)

IngredientePentru 4 capsule (mg)Compozitia activelor pentru 4 capsule (mg)
Maltodextrină (agent de încărcare)  
Drojdii de bere revivifiable - Saccharomyces cerevisiae180 
Fructo Oligo Zaharid 95%180171
Amestec de 10 tulpini de bacterii lactice *1204 milliarde ufc
Plic: gelatină bovină colorată cu clorofilă  

* Amestec de 10 tulpini de bacterii lactice: Bifidobacterium animalis lactis 15% / Bifidobacterium bifidum 5% / Bifidobacterium longum 10% / Lactobacillus acidophilus 15% / Lactobacillus bulgaricus 5% / Lactobacillus paracasei 10% / Lactobacillus plantarum 10% / Lactobacillus rhamnosus 10% Lactococcus lactis 10% / Streptococcus thermophilus 10%

Ufc = unitatea de formare a coloniilor

Notă 
Octavian 05/04/2017

bacterii eficiente

este bun pentru digestie si tranzitul intestinal

  Notă 
  Cosmina 01/05/2017

  impotriva balonarii

  Dupa mese, mereu ma simt balonata si grea. Acest supliment actioneaza benefic asupra digestiei si reduce toate aceste urmari negative. Foarte bun.

   Spune-ne părerea ta!

   Spune-ne părerea ta!

   Belle&Bio Bacterii lactice fermentate 120 capsule

   Belle&Bio Bacterii lactice fermentate 120 capsule

   Enzime pentru confortul digestiv, aceste bacterii lactice sunt micro-organisme vii, cu multe proprietati benefice pentru flora intestinala, ele favorizeaza echilibrul microbian intestinal si au o actiune de detoxifiere a organismului.

   Disclaimer medical

   Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

    

   Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

   INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

   Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

   Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

   Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

    

   Transport si Livrare.

   Fan Curier 

   Fan Courier:

   Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

   Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

   Costul transportului este intre 0-20 de lei.

   Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

   Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

   Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

   Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

   > >
   Belle&Bio Bacterii lactice fermentate 120 capsule

   Belle&Bio Bacterii lactice fermentate 120 capsule

   lei59.63 in_stock! Enzime pentru confortul digestiv, aceste bacterii lactice sunt micro-organisme vii, cu multe proprietati benefice pentru flora intestinala, ele favorizeaza echilibrul microbian intestinal si au o actiune de detoxifiere a organismului. Belle&Bio
   Belle&Bio Bacterii lactice fermentate 120 capsule 4.5 5 2
   Mergi