Pret redus!
Hot Blood 3.0 300-820 grame, SCITEC Mărește

Scitec Hot Blood 3.0 300 grame

Beneficii HOT BLOOD: creste popmarea eficient si sigur, creste forta si rezistenta la antrenamentele grele, mai mult oxigen la nivelul muschilor, se absoarbe eficient si instant in organism, contine Beta-Alanina de ultima generatie, formula cu AAKG si Citrulina, nu conține zahăr și aspartam.

Mai multe detalii


Pret: 59,00 lei Pret: 85,00 lei Pret: -26,00 lei

Produs nou

SC0474

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Hot Blood 3.0 300-820 grame, SCITEC

Beneficii HOT BLOOD:

- Creste popmarea eficient si sigur

- Creste forta si rezistenta la antrenamentele grele

- Mai mult oxigen la nivelul muschilor

- Se absoarbe eficient si instant in organism

- Contine Beta-Alanina de ultima generatie

- Formula cu AAKG si Citrulina

- Hot Blood 3.0 nu conține zahăr și aspartam!

 

Scitec prezintă formula lor unică de pre-workout Hot Blood 3.0

Dacă doriți să atingeți limitele unui volumul vascular maxim (pompare fantastică!), volum muscular, focusare, putere, energie și atenție mentală, aveți nevoie doar de Hot Blood 3.0!

 

Formula noastra complexa actioneaza prin stimularea mecanismului energetic al ATP-KF (adenozin trifosfat - creatina fosfat), cresterea volumului de celule musculare, cresterea nivelului de oxid nitric pentru pomparea masei musculare, furnizarea energiei stimulative si a optimizatorilor mentalului.

Acesta este produsul care vă va oferi ceea ce ați pierdut în antrenament!

Hot Blood 3.0 conține, de asemenea, cel mai recent ingredient, stimulantul muscarinic beta-alanină. Ea crește în mod eficient puterea și performanța fizică.

 

Hot Blood 3.0 este alcătuit din mai multe complexe puternice

Complex pentru creșterea volumului de celule musculare

Ingredientele acestui complex actioneaza sinergic, oferind un volum suplimentar si cresterea fortei muschilor.

Complexul conține:

Multi-vector matrice de creatină - malat tricreat și tri-octene orotate.

Matricea factorilor precreatinici - betaină (trimetilglicină), acid guanidinoacetic (glicoamicină)

Multi-vector matrice de taurină - taurină și ester etilic al taurinei.

Stimulatoare de oxid nitric și vasodilatatoare

Acestea acționează ca si vasodilatante și ajută la obținerea vârfului de pompare a mușchilor, îmbunătățesc alimentarea cu sânge a celulelor musculare, facilitează recuperarea după antrenamente.

Complexul include:

Alfa-cetoglutaratul de arginină, esterul etilic al argininei și cetoizocaproatul de arginină

Citratlin malat, citratlin malat ester

Acid nicotinic

Energetici și substanțe nootropice

Ele vă oferă energia care vă permite să vă antrenați mai mult, mai intens și mai mult timp. Îmbunătățește capacitățile de focalizare, memorie și asociativitate cognitivă, stimulează receptorii sistemului nervos central. Complexul contine: L-tirozina, beta-alanină, malat citrulina, ester citrulina malat, metilxantine (cafeina), niacină, evodiamine și vinpocetina.

Complex antioxidant

Ea are acțiune de detoxifiere și antiinflamatorie, susține activitatea sistemului cardiovascular și imunitar, optimizează și reglează metabolismul. Complexul include: extract de ceai verde (95% polifenoli), extract de semințe de struguri (95% polifenoli), N-acetilcisteină și acid R-alfa lipoic.

Electroliți

Ei restabilesc și mențin echilibrul minerale-electroliți în organism în timpul exercițiilor fizice intense, ajutând astfel și optimizând procesele metabolice din organism. Complexul include fosfat de potasiu dihidrogen și fosfat de magneziu trihidrat.

 

Complex Expressorb pentru o utilizare îmbunătățită

Mărește eficacitatea altor ingrediente active, optimizând procesele de absorbție în organism și oferind condiții adecvate pentru cursul lor. Complexul conține carbonat acid de sodiu, polimeri de glucoză, inulină, narginină și bioperină.

Prospect Hot Blood:

Mod de adminisrtare: Amesteca o doza in 300-500 ml în apa rece, și consuma cu 30-45 de minute inainte de antrenament pe stomacul gol. in cazul in care folosești produsul pentru cură de creatina, atunci și in zilele de pauza trebuie luat o doza inainte de masă, daca se poate inainte de micul dejun. Avertisment important: Acest produs conține substanțe care modifica absorbția, poate influența efectul medicamentelor luate! Sa consultați medicul, inainte de a lua acest produs! Folosirea produsului este recomandata numai persoanelor sanatoase! A nu se folosi de catre femei gravide, sau care alapteaza. Recomandam formula numai persoanelor cu minim 18 ani. A nu se folosi inainte de culcare. Cei care sunt sensibili la stimulante sa faca o testare la inceput cu o jumatate de porție. Beta-alanina asemanator niacinei poate cauza pe piele un simț ca și amorția nu demult dupa folosire! Dar asta nu da motiv de ingrijorare, cu timpul o sa treaca.

Compozitie

Serving size: 20 g (approximately 2 heaping scoops)

Amount per serving

RDA%*

Amount per serving

RDA%*

Calories

28

Calories from Fat

0

HOT BLOOD proprietary matrix:

16715 mg

Total Carbohydrates

7 g

Sugars

1 g

Multi-Creatine Matrix

4500 mg

Vitamin B3 (Niacinamide)

35 mg

218%

Creatine Monohydrate, Kre-Alkalyn® (buffered Creatine Monohydrate), Creatine Pyruvate, Creatine Citrate, Creatine Phosphate

Biotin

7,5 mcg

15%

Amino Acid Matrix

4250 mg

Folic Acid

30 mcg

15%

L-Arginine HCl, L-Tyrosine, Taurine, L-Ornithine HCl

Magnesium

57 mg

15%

"Hot Blood" Multi-Complex

7735 mg

Sodium

14 mg

Glucose Polymer, Sodium Hydrogen Carbonate, Beta-Alanine, Caffeine, Acetyl
L-Carnitine HCl, L-Carnitine L-Tartrate, Bioperine®

Caffeine (Total Amount)

300 mg

Anti-Oxidant Complex

230 mg

Green Tea extract (>50% Polyphenols), Grape Seed extract (95%), Alpha Lipoic Acid

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate300
Ingrediente principaleCofeina
Greutate300 g

Spune-ne părerea ta!

Scitec Hot Blood 3.0 300 grame

Scitec Hot Blood 3.0 300 grame

Beneficii HOT BLOOD: creste popmarea eficient si sigur, creste forta si rezistenta la antrenamentele grele, mai mult oxigen la nivelul muschilor, se absoarbe eficient si instant in organism, contine Beta-Alanina de ultima generatie, formula cu AAKG si Citrulina, nu conține zahăr și aspartam.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Scitec Hot Blood 3.0 300 grame

Scitec Hot Blood 3.0 300 grame

lei54.13 in_stock! Beneficii HOT BLOOD: creste popmarea eficient si sigur, creste forta si rezistenta la antrenamentele grele, mai mult oxigen la nivelul muschilor, se absoarbe eficient si instant in organism, contine Beta-Alanina de ultima generatie, formula cu AAKG si Citrulina, nu conține zahăr și aspartam. SCITEC NUTRITION
Mergi