Pret redus!
Magneziu 200mg 60 Pastile Biovea Mărește

Magneziu 200mg 60 Pastile

Cercetările arată că magneziul este de ajutor cu următoarele: ajută la transformarea carbohidraților, a proteinelor și a grăsimilor în energie, echilibrează și reglează metabolismul calciului, potasiului și sodiului, este necesar pentru funcția musculară normală, poate susține funcția pulmonară sănătoasă, necesar pentru o creștere sănătoasă a oaselor și a dinților.

Mai multe detalii


Pret: 69,00 lei 107,00 lei -38,00 lei

Produs nou

Biovea-1679

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

MAGNESIUM 200mg 60 Vegetarian Tablets

Magneziu 200mg 60 Pastile

Magneziu: Este esențial pentru sute de reacții chimice din organism

Cercetările arată că magneziul este de ajutor cu următoarele:

• Ajută la transformarea carbohidraților, a proteinelor și a grăsimilor în energie

• Echilibrează și reglează metabolismul calciului, potasiului și sodiului

• Este necesar pentru funcția musculară normală

• Poate susține funcția pulmonară sănătoasă

• Necesar pentru o creștere sănătoasă a oaselor și a dinților

• Implicată în transmiterea impulsurilor nervoase și contracțiilor musculare

• Se pare că inhibă formarea de pietre la rinichi

• Poate susține nivelurile de colesterol sănătoase

 

Ce este Magneziul și ce face?

Magneziul este esențial pentru sute de reacții chimice din organism. Funcționează ca o coenzima (participă la peste 300 de reacții enzimatice!) Pentru funcționarea corectă a nervilor și a mușchilor, formarea oaselor și metabolismul energetic. Studiile recente sugerează că este de o importanță deosebită pentru funcționarea corectă a inimii. Corpul stochează 60% din magneziu în oase, 26% este în țesuturile musculare, iar restul de magneziu este stocat în țesuturile moi ale corpului.

Magneziul ajută la menținerea funcției normale a mușchilor și nervilor, menține ritmul inimii constant, susține un sistem imunitar sănătos și menține oasele puternice. Magneziul ajută, de asemenea, la reglarea nivelului zahărului din sânge, favorizează tensiunea arterială normală și se cunoaște că este implicat în metabolismul energetic și sinteza proteinelor. Există un interes sporit față de rolul magneziului în prevenirea și gestionarea tulburărilor, cum ar fi hipertensiunea, bolile cardiovasculare și diabetul. Magneziu este absorbit în intestinul subțire. Magneziul este excretat prin rinichi.

Cine poate avea nevoie de magneziu suplimentar?

Suplimentarea cu magneziu poate fi indicată atunci când o problemă sau o afecțiune specifică cauzează o pierdere excesivă de magneziu sau limitează absorbția magneziului. Unele medicamente pot duce la deficiență de magneziu, inclusiv anumite diuretice și antibiotice. Persoanele cu diabet zaharat slab controlat pot beneficia de suplimente alimentare de magneziu datorită creșterii pierderii de magneziu în urină asociată cu hiperglicemia.

Persoanele cu probleme cronice malabsorbante, cum ar fi boala Crohn, enteropatia sensibilă la gluten, enterita regională și intervențiile chirurgicale intestinale, pot pierde magneziu prin diaree și malabsorbție grasă. Persoanele cu aceste afecțiuni pot avea nevoie de magneziu suplimentar.

Persoanele cu valori cronice scăzute de potasiu și calciu din sânge pot prezenta o problemă care stă la baza deficienței de magneziu. Suplimentele de magneziu pot ajuta la corectarea deficiențelor de potasiu și de calciu.

Adulții mai în vârstă prezintă un risc crescut de deficiență de magneziu. Studiile naționale de sănătate și nutriție din anii 1999-2000 și 1998-94 sugerează că adulții în vârstă au un consum mai mic de magneziu decât adulții mai tineri. În plus, absorbția de magneziu scade și excreția renală a magneziului crește la adulții mai în vârstă. Seniorii sunt, de asemenea, mult mai probabil să ia medicamente care interacționează cu magneziu. Această combinație de factori plasează adulții în vârstă cu risc de deficit de magneziu. Este foarte important pentru adulții mai în vârstă să consume cantități recomandate de magneziu dietetic.

Care sunt simptomele de deficit de Magneziu?

Semnele precoce de deficit de magneziu includ pierderea apetitului, greață, vărsături, oboseală și slăbiciune. Deoarece deficitul de magneziu se agravează, pot să apară amorțeală, furnicături, contracții musculare și crampe, modificări ale personalității, ritmuri anormale ale inimii și spasme coronariene. Deficitul de magneziu sever poate determina scăderea nivelului de calciu în sânge (hipocalcemie). Deficitul de magneziu este, de asemenea, asociat cu niveluri scăzute de potasiu în sânge (hipokaliemie). Multe dintre aceste simptome sunt generale și pot rezulta dintr-o varietate de afecțiuni medicale, altele decât deficitul de magneziu. Este important ca un medic să evalueze problemele de sănătate, astfel încât să se poată acorda atenție corespunzătoare.

Prospect Magneziu

Mod administrare: Luați 1 comprimat de 1 până la 3 ori pe zi, împreună cu mesele.

Portii de servire: 1 tabletă vegetariană

Porții pe container: 60

Compozitia pe servire:

• Magneziu (ca oxid de magneziu și aspartat de magneziu) 200 mg

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, acid stearic vegetal, croscarmeloză sodică, celuloză microcristalină, hidroxipropil metilceluloză, carboximetilceluloză sodică, stearat de magneziu vegetal, dioxid de titan (pentru culoare).

Greutate netă: 74,8 g

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

Produsul Vegan

Spune-ne părerea ta!

Magneziu 200mg 60 Pastile

Magneziu 200mg 60 Pastile

Cercetările arată că magneziul este de ajutor cu următoarele: ajută la transformarea carbohidraților, a proteinelor și a grăsimilor în energie, echilibrează și reglează metabolismul calciului, potasiului și sodiului, este necesar pentru funcția musculară normală, poate susține funcția pulmonară sănătoasă, necesar pentru o creștere sănătoasă a oaselor și a dinților.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi