Alburn de tei Bio 60-200 capsule Mărește

Alburn de tei Bio 200 capsule

Beneficii Alburn de tei Bio: detoxifica ficatul, ajuta in caz de guta (Nivel de acid uric ridicat in sange), ajuta in caz de artrita, pietre la rinichi, calculi biliari, colici renali.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu se mai aduce

Optiuni Valabile:

Alburn de tei Bio 60-200 capsule

Beneficii Alburn de tei Bio

 

- Detoxifica ficatul

- Ajuta in caz de guta (Nivel de acid uric ridicat in sange)

- Ajuta in caz de artrita

- Pietre la rinichi

- Calculi biliari

- Colici renali

 

Aubier tilleul Bio este un supliment natural pe baza extract de alburn de tei utilizat pentru detoxifierea ficatului. Aubier tilleul Bio - aliatul ficatului dvs.

Alburnul este un strat lemnos, ce se gaseste intre scoarta si inima copacului si care contine numeroase substante active,  iar datorita acestui lucru este utilizat in tratarea diferitor afectiuni de sanatate, in special a celor legate de ficat.

 

Recoltarea alburnului se face primavara, cand are loc fluxul de seva.

 

Suplimentul reface energia de viata si elibereaza organismul de toxine, fiind un "excretor" foarte bun si imbunatateste functia ficatului, rinichilor si intestinelor.

Acesta este un drenor vegetal excelent si ajuta in tratarea gutei si reduce acidul uric. De asemenea, promoveaza confortul renal si imbunatateste digestia.

 

Alburnul de tei imbunatateste considerabil functia ficatului si promoveaza digestia.

Acest supliment are proprietati de drenare, ceea ce il face un excelent purificator al ficatului si vezicii biliare.

 

Suplimentul Aubier Tilleul Bio este foarte bun pentru eliminarea toxinelor din organism. De asemenea, este un solvent puternic al acidului uric, trateaza guta, sciatica, bolile reumatice, lumbago si reduce nivelul de colesterol rau si diabetul.

 

Alburnul de tei poate ajuta in perderea in greutate, datorita capacitatii de a elimina toxinele din organism, celulita si excesul de apa. De asemenea, previne formarea pietrelor la rinichi sau indepartarea lor.

 

Prospect Alburn de tei Bio

 

Mod de administrare: 3-5 capsule pe zi, inainte de mese.

Mod de prezentare: flacon a cate 60 de capsule sau 200 de capsule.

Ingrediente

Pentru o cpasula

Extract apos de alburn de tei bio

200 mg

Agent de umplere: făină de orez bio

 

Capsulă de origine vegetală: HPMC (hidroxipropil metilceluloză)

 

 

Ingrediente de origine biologica din agricultura ecologică. Produse din agricultura ecologică.

Spune-ne părerea ta!

Alburn de tei Bio 200 capsule

Alburn de tei Bio 200 capsule

Beneficii Alburn de tei Bio: detoxifica ficatul, ajuta in caz de guta (Nivel de acid uric ridicat in sange), ajuta in caz de artrita, pietre la rinichi, calculi biliari, colici renali.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi