Pret redus!
100% Whey Protein 920, 2350, 5000 grame - Scitec Nutrition Mărește

Scitec 100% Whey Protein 920 grame

100% Whey Protein: 100% din proteină de zer, creste masa musculara de calitate, sustine antrenamentele intense, ajuta la o recuperare mai rapida, conţinut excelent de aminoacizi, intărită cu glutamină, cu efect de întărire al sistemului imunitar.

Mai multe detalii


Pret: 99,00 lei Pret: 130,00 lei Pret: -31,00 lei

Produs nou

SC0583

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

100% Whey Protein 920, 2350, 5000 grame

 

  •          100% din proteină de zer
  •          Creste masa musculara de calitate
  •          Sustine antrenamentele intense
  •          Ajuta la o recuperare mai rapida
  •          Conţinut excelent de aminoacizi
  •          Întărită cu glutamină
  •          Cu efect de întărire al sistemului imunitar

 

100% Whey Protein contine concentrat de proteina din zer de inalta calitate, ultrafiltrat.

Proteina din zer este considerata regele tuturor proteinelor. Proteina din zer 100% contine aproximativ 10% din imunoglobulina de proteine ​​microfuga impecabila care ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Proteina din zer are, de asemenea, capacitatea de a îmbunătăți producția endogenă de glutation. Glutationul este cel mai puternic antioxidant produs de corpul nostru.

100% Whey Protein conține kvadrapeptidi care sunt dovedit a avea o acțiune analgezică și, prin urmare, reduce senzația de disconfort cauzate de rigiditate dupa exercitii.

Concentrat de proteină de zer ultra- şi microfiltrat!

100% Whey Protein este o formulă 100% ultrafiltrată din concentrat de proteină de zer, care conţine cantitatea corăspunzătoare de aminoacizi, şi măreşte eficient nivelul celui mai puternic antioxidant care se află în organism. Este o proteină concepută prin cale ultra şi microfiltrare, curăţat enzimatic cu conţinut scăzut de grăsimi şiclactoză, care deţine fracţiuni de proteină lactoglobulină, lactalbumină, lactoferrină şi immunglobulin. Utilitatea 100% Whey Protein pentru muşchi este perfectă, digerarea este uşoară şi gustul e superb. Conţinutul de aminoacizi esenţiali este de 50%, adică privind cantitatea aminoacizilor cu efect anabolic (arginină, glutamină aminoacizi cu lanţ ramificat), se prezintă cu indicaţii de 48%. 100% Whey Protein este întărit şi cu aminoacidul glutamin, care se află în ţesăturile musculare în cea mai mare cantitate şi este unul dintre cauzele stimulante pentru mărirea celulară. Are efect de întărire a sistemului immunitar.

Prospect 100% Whey Protein:

Mod administrare:

Zilnic 1-3 porţii cu apă sau lapte, după necesarul tău de proteine.

Este recomandat imediat după antrenament şi înainte de culcare.

Informatii despre "100% Whey Protein"

Proteinele sunt o parte a alimentaţiei fără de care nu ar fi posibilă construcţia musculară. Proteinele din zer se digeră mai rapid şi furnizează aminoacizi muşchilor în scurt timp. Whey Proteine 100% este un concentrat proteic din proteină de zer ultra filtrată care a devenit cea mai eficientă proteină pentru culturişti, conţine profil mai mare de aminoacizi, şi cu cel puţin 48% concentraţie de BCAA (aminoacizi în lanţuri ramificate) decât alte surse de proteină. Este întărit şi cu glutamină şi conţine mai multă imunoglobulină ne denaturată, care ajută la menţinerea sistemului imunitar al corpului, deoarece are cel mai bun potenţial de creştere a imunităţii. Datorită profilului excelent de aminoacizi, Whey Proteine 100% conţine 50% aminoacizi anabolici.

Mod de administrare:
În primul rând după antrenament, că reîncărcător de proteină. Oricând pentru completare a conţinutului de proteine a meselor. În cazuri speciale ca dieta sau înainte de culcare se poate consuma şi separat.

Jumătate din cantitatea zilnică necesară de proteină, adică 1g / kilo corp. Un shake se prepară din 1-3 porţii (1-3 x 25g)

SUPPLEMENT FACTS

Serving size : 30 g (approximately 1 level scoop)

Amount per serving

RDA%*

Amount per serving

RDA%*

Calories

119

Potassium

133 mg

7%

Calories from Fat

15

Total Carbohydrate

3.8 g

Total Fat

1,7 g

Sugars

1.5 g

Saturated Fat

1 g

Dietary Fiber

0 g

Cholesterol

26 mg

Protein

22 g

Sodium

43 mg

Amino Acid Matrix

1650 mg

(pure Taurine, L-Glutamine, Dextrose)

*RDA%: Percent of the Recommended Daily Allowance.
† RDA not established in the EU.

Typical amino acid profile/serving:
 

L-Alanine

1102 mg

L-Methionine*

482 mg

L-Arginine*

535 mg

L-Phenylalanine*

670 mg

L-Aspartic Acid

2290 mg

L-Proline

1270 mg

L-Cysteine

620 mg

L-Serine

1120 mg

L-Glutamine

4410 mg

Taurine

1350 mg

Glycine

385 mg

L-Threonine*

1442 mg

L-Histidine*

373 mg

L-Thrytophan*

382 mg

L-Isoleucine*

1410 mg

L-Tyrosine

710 mg

L-Leucine*

2385 mg

L-Valine*

1304 mg

L-Lysine*

2240 mg


*Essential Amino Acids

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate920
Ingrediente principaleWhey Protein
Greutate920 g

Spune-ne părerea ta!

Scitec 100% Whey Protein 920 grame

Scitec 100% Whey Protein 920 grame

100% Whey Protein: 100% din proteină de zer, creste masa musculara de calitate, sustine antrenamentele intense, ajuta la o recuperare mai rapida, conţinut excelent de aminoacizi, intărită cu glutamină, cu efect de întărire al sistemului imunitar.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Scitec 100% Whey Protein 920 grame

Scitec 100% Whey Protein 920 grame

lei90.83 in_stock! 100% Whey Protein: 100% din proteină de zer, creste masa musculara de calitate, sustine antrenamentele intense, ajuta la o recuperare mai rapida, conţinut excelent de aminoacizi, intărită cu glutamină, cu efect de întărire al sistemului imunitar. SCITEC NUTRITION
Mergi