Pret redus!
Mastica 120 Capsule Mărește

Nutrisan Mastica 120 Capsule

Beneficii Mastica: Susține digestia stomacului, în special cu digestia de proteine și ajută la refluxului de acid sau la regurgitarea acidului. Efect de vindecare asupra ulcerelor stomacale și duodenale.

Mai multe detalii


Pret: 195,00 lei Pret: 263,00 lei Pret: -68,00 lei

Produs nou

Nutrisan-Mastica

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Mastica 120 Capsule

Gumă Mastic autentică Chios:

Guma Mastic este extractul rășinos al arborelui mastic (Pistacia lentiscus), originar din insula greacă Chios.

* Guma mastică sprijină digestia în stomac.

Guma mastică Chios a fost folosită din cele mai vechi timpuri pentru probleme stomacale și intestinale. Cele mai bune dovezi științifice există acum pentru suport simptomatic pentru probleme stomacale.

Prietenos cu stomacul.

Extract extins cercetat științific.

Mastica

Susține digestia stomacului, în special cu digestia de proteine ​​și ajută la refluxului de acid sau la regurgitarea acidului

Efect de vindecare asupra ulcerelor stomacale și duodenale. Capacitatea de vindecare

Guma mastică este atribuită în principal efectului de reglare asupra acidului gastric

Secreția și are un efect protector asupra celulelor peretelui stomacului.

Efect antiviral împotriva virusului herpes simplex

Proprietăți bactericide împotriva Helicobacter pylori

Activitate antiinflamatoare prin inhibarea proteinei kinazei C (afectează

NADPH oxidază responsabil pentru superoxid și H2O2)

într-un studiu de 3 săptămâni, pacienții care suferă de dispepsie au primit 350 mg gumă mastică si placebo de 3 ori pe zi.

În 91% dintre subiecții de test care au suferit de arsuri la stomac și regurgitare acidă, simptomele s-au îmbunătățit după suplimentarea cu guma mastică.

În general, au fost observate îmbunătățiri semnificative după suplimentarea cu mastice pentru simptome: dureri de stomac, dureri plictisitoare în abdomenul superior și arsuri la stomac.

Parametrii inflamației au fost măsurați după ce pacienții cu boala Crohn (o boală inflamatorie cronică intestinală) au luat capsule de guma de mastică timp de 4 săptămâni.

După tratament, concentrația IL-6 și CRP (proteină C-reactivă)

parametrii inflamatori au fost considerabil redusi.

Studiile in vivo la 52 de pacienți au arătat că guma de mastica are

proprietăți împotriva Helicobacter pylori. Guma mastică a fost de asemenea bine tolerată de către toți participanții și nu au fost raportate efecte secundare nedorite.

Un alt studiu realizat la șoarecii infectați cu Helicobacter pylori a constatat o reducere de 30 de ori a colonizării de H. pylori. Cel mai activ substanța din mastica este acidul izomasticadienolic.

Prospect Mastica:

Mod de administrare: 1 - 2 capsule de două ori pe zi între mese

Ingrediente active:

Guma mastică (Pistacia lentiscus) 500 mg

 

 

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul digestiv
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate120
Ingrediente principaleMastica

Spune-ne părerea ta!

Nutrisan Mastica 120 Capsule

Nutrisan Mastica 120 Capsule

Beneficii Mastica: Susține digestia stomacului, în special cu digestia de proteine și ajută la refluxului de acid sau la regurgitarea acidului. Efect de vindecare asupra ulcerelor stomacale și duodenale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Nutrisan Mastica 120 Capsule

Nutrisan Mastica 120 Capsule

lei178.90 in_stock! Beneficii Mastica: Susține digestia stomacului, în special cu digestia de proteine și ajută la refluxului de acid sau la regurgitarea acidului. Efect de vindecare asupra ulcerelor stomacale și duodenale. Nutrisan
Mergi