Pret redus!
FOLIGAIN MINOXIDIL 5% Spuma regenerare par pentru Barbati (177ml) 3 luni tratament Mărește

FOLIGAIN MINOXIDIL 5% Spuma regenerare par pentru Barbati (177ml) 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL FOAM pentru Barbati este o spumă albă care conține 5% minoxidil pentru a fi utilizată numai pe scalp pentru a ajuta la regenerarea părului la barbati. Un ajutor simplu si fără durere, dovedit clinic impotriva pierderii părului la barbati. MINOXIDIL a fost demonstrat în studiile clinice pentru regenerarea părului. Aproximativ trei luni de tratament.

Mai multe detalii


Pret: 149,00 lei Pret: 209,00 lei Pret: -60,00 lei

Produs nou

Foligain-2455

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

FOLIGAIN MINOXIDIL 5% HAIR REGROWTH FOAM For Men (177ml) 3 Month Supply

FOLIGAIN MINOXIDIL 5% Spuma regenerare par pentru Barbati (177ml) 3 luni tratament

 

FOLIGAIN MINOXIDIL FOAM pentru Barbati este o spumă albă care conține 5% minoxidil pentru a fi utilizată numai pe scalp pentru a ajuta la regenerarea părului la barbati.

Un ajutor simplu si fără durere, dovedit clinic impotriva pierderii părului la barbati.

 

De ce se utilizează FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA?

Este ușor de utilizat: FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA se utilizează de două ori pe zi, o dată dimineața și o dată pe timp de noapte. FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA durează câteva secunde și se usucă repede.

MINOXIDIL a fost demonstrat în studiile clinice pentru regenerarea părului.

 

Minoxidil: dovedit științific că regrupează părul scalpului

• Un flacon (177ml) (aproximativ trei luni de tratament)

• Pentru barbatii care au o subțiere generală a părului deasupra scalpului

• 5% solutie pe baza de spuma topica minoxidil

 

Ce este Minoxidil?

Minoxidil a fost primul medicament aprobat pentru tratamentul alopeciei androgenetice (căderea părului). Inainte de aceasta, minoxidil a fost folosit ca medicament vasodilatator prescris ca pastile pentru tratarea tensiunii arteriale crescute, cu efecte secundare care au inclus cresterea parului si inversarea chelirii masculine.

Pentru tratamentul pierderii părului, minoxidilul este disponibil ca o soluție topică care este, în general, fie 2% sau 5% minoxidil în propilen glicol. Propilen glicolul asigură faptul că minoxidilul aplicat este uniform împrăștiat în zona afectată și absorbit ușor prin piele.

 

Cum acționează Minoxidil?

Soluția locală Minoxidil este utilizată pentru a stimula creșterea părului la persoanele care au inceput de chelie sau pierd par. Medicamentul pare să-și exercite efectul maxim la coroana capului. Modul exact în care funcționează minoxidilul nu este cunoscut, dar poate stimula creșterea părului prin îmbunătățirea alimentării cu sânge a foliculilor pilosi.

 

Ce studii științifice dau dovadă pentru a-și susține eficacitatea?

Dermatologii au efectuat un studiu observator de 1 an la 984 de bărbați cu pierderea parului la bărbați. Studiul a evaluat eficacitatea unei soluții topice de 5% minoxidil în stoparea pierderii părului și stimularea creșterii părului. Pe parcursul perioadei de 1 an a studiului, pacienții au aplicat 1 mililitru (1 ml) de soluție de 5% minoxidil de două ori pe zi pentru zonele cu păr scăzut ale scalpului.

 

La sfârșitul anului 1:

• Medicii dermatologi au raportat că zonele cu cadere a părului scalpului au devenit mai mici la 62% dintre pacienți.

• La evaluarea eficacității minoxidilului în stimularea regenerarii părului, cercetătorii au descoperit că soluția de 5% este foarte eficientă la 15,9% dintre pacienți, eficace în 47,8% și moderat eficientă la 20,6%.

• părul pierdut în timpul spălării a fost numerotat cu o medie de 69,7 la începutul studiului și o medie de 33,8 la sfârșitul studiului - o măsură a eficienței minoxidilului de 5% în stoparea pierderii părului la pacienții studiați.

• Efectele secundare, majoritatea dermatologice, au fost raportate de 3,9% dintre pacienți în studiu. Niciuna dintre reacțiile adverse nu a fost clasificată ca fiind gravă.

Rezultate reale din partea clienților FOLIGAIN®

Prospect:

Mod intrebuintare: Aplicați o pompă de două ori pe zi pe scalpul din zona de păr care doriti o regenerare (Pe zona depierdere a parului).

Masați în scalp cu degetele, apoi spălați bine mâinile.

Utilizarea mai mult sau mai des nu va îmbunătăți rezultatele.

Utilizarea continuă este necesară pentru a crește și menține re-creșterea părului sau căderea părului va începe din nou.

Ingrediente active: Scop Minoxidil USP 5% greutate / greutate (fără propulsor) tratamentul de re-creștere a părului.

Ingrediente inactive: apă purificată, propilenglicol, Oleth-20, acid lactic, parfum, alcool.

 

Precauții:

• Doar pentru uz extern

• Sunteți sub 18 ani. Nu utilizați la copii și pe copii.

• Utilizarea mai mult sau mai des decât recomandată nu va îmbunătăți rezultatele.

• Nu utilizați dacă sunteți o femeie, nu sunteți sigur de cauza căderii părului, în vârstă de până la 18 ani sau dacă utilizați alte medicamente pe scalp.

• Evita contactul cu ochii. În cazul contactului accidental cu ochii, clătiți cu cantități mari de apă.

Spune-ne părerea ta!

FOLIGAIN MINOXIDIL 5% Spuma regenerare par pentru Barbati (177ml) 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL 5% Spuma regenerare par pentru Barbati (177ml) 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL FOAM pentru Barbati este o spumă albă care conține 5% minoxidil pentru a fi utilizată numai pe scalp pentru a ajuta la regenerarea părului la barbati. Un ajutor simplu si fără durere, dovedit clinic impotriva pierderii părului la barbati. MINOXIDIL a fost demonstrat în studiile clinice pentru regenerarea părului. Aproximativ trei luni de tratament.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
FOLIGAIN MINOXIDIL 5% Spuma regenerare par pentru Barbati (177ml) 3 luni tratament

FOLIGAIN MINOXIDIL 5% Spuma regenerare par pentru Barbati (177ml) 3 luni tratament

lei136.70 in_stock! FOLIGAIN MINOXIDIL FOAM pentru Barbati este o spumă albă care conține 5% minoxidil pentru a fi utilizată numai pe scalp pentru a ajuta la regenerarea părului la barbati. Un ajutor simplu si fără durere, dovedit clinic impotriva pierderii părului la barbati. MINOXIDIL a fost demonstrat în studiile clinice pentru regenerarea părului. Aproximativ trei luni de tratament. Foligain
Mergi