Advantrim Extreme Arzator Grasimi 90 Capsule

Stimulează metabolismul și sprijină imunitatea: ardeți grăsimea, stimulează metabolismul, creste energia mentala, imbunătățește imunitatea, reduce apetitul, sustine creșterea musculară slabă.

Mai multe detalii


Pret: 99,00 lei Pret: 189,00 lei Pret: -90,00 lei

Produs nou

NewtonEverett-1195

Optiuni Valabile:

ADVANTRIM EXTREME FAT BURNER 90 Capsules

Advantrim Extreme Arzator Grasimi 90 Capsule

Stimulează metabolismul și sprijină imunitatea

• Ardeți grăsimea

• Stimulează metabolismul

• Creste energia mentala

• Îmbunătățește imunitatea

• Reduce apetitul

• Sustine creșterea musculară slabă

 

Conținând o colecție sinergică de nutrienți și ierburi, ADVANTRIM® ajută organismul să facă ceea ce intenționează să își mențină sănătatea naturală. Diferența este că acum se poate face într-un mod care ajută organismul să ardă caloriile într-un ritm care să susțină gestionarea greutății pe termen lung.

Cum poate imbunatati ADVANTRIM sănătatea dumneavoastră:

Conținând un amestec de ingrediente naturale, inclusiv extracte de citrice (C. aurantium), cacao și ceai verde, ADVANTRIM® poate ajuta la creșterea ratelor metabolice, suprimarea poftei de mâncare și promovarea creșterii mușchilor slabi. Deoarece ADVANTRIM® conține o cantitate puternică de antioxidanți, acesta vă poate ajuta să vă protejați organismul împotriva poluanților de mediu și sistemici.

ADVANTRIM® poate ajuta la creșterea energiei naturale, la reducerea stocării grăsimilor și la menținerea unei sănătăți optime!

Stimulează metabolismul: ADVANTRIM® conține extract de cacao care motivează ușor sistemul metabolic - folosind acizii săi grași ca sursă de energie puternică.

 

Gestionarea greutății: cu extracte de C. aurantium, ADVANTRIM® oferă o familie de amine adrenergice cu acțiune indirectă (B-simpaticomimetice) care promovează energia, stimulează procesele metabolice, îmbunătățește absorbția aminoacizilor în mușchi, crește lipoliza (defalcarea grăsimii) și exercită efecte ușoare de deprimare a foametei.

Îmbunătățirea performanței: Prin furnizarea compușilor unici în matematica, inclusiv cofeina, teobromina și teofilina, ADVANTRIM® stimulează sistemul nervos central pentru a îmbunătăți vigilența și concentrarea pentru îmbunătățirea performanțelor atletice.

Boost pentru imunitate: ADVANTRIM® oferă un amestec de antioxidanți puternici, inclusiv polifenoli și flavanoli, pentru a ajuta la prevenirea deteriorării radicalilor liberi în organism și pentru a stimula imunitatea.

Performanță mentală și fizică: ADVANTRIM® conține proprietăți din extractul de cacao și mate yerba, care promovează managementul greutății sănătoase, îmbunătățind în același timp funcțiile mentale și reducând simptomele legate de stres. Un arzator de grasimi perfect pentru bărbați și femei!

 

Advantrim® conține un extract de citrice (C. aurantium) care conține o familie de amine adrenergice cu acțiune indirectă (B-simpaticomimetice) care facilitează utilizarea substraturilor energetice, stimulează procesele metabolice, favorizează absorbția aminoacizilor în mușchi, crește lipoliza defalcarea grăsimii) și pot exercita efecte ușoare de suprimare a foametei. Este singurul ingredient termogenic brevetat pentru pierderea in greutate si performanta fizica pe piata de astazi.

 

• Ardeți grăsimea

• Creșteți performanța și energia fizică

• Controlează apetitul

• Construiți mușchiul slab

 

Advantrim® este o colecție sinergică de nutrienți și ierburi care ajută organismul să facă în mod natural ceea ce natura intenționează si să mențină sănătatea. Diferența este că acum se poate face într-un mod care să ajute organismul să ardă caloriile într-un ritm care să contribuie la menținerea sănătății pe termen lung și să nu păstreze kilogramele!

Advantrim® conține, de asemenea, un extract puternic de ceai verde, care a fost demonstrat în studiile clinice efectuate de dr. Abdul dulloo de la Universitatea din Geneva din Elveția pentru a crește rata metabolică și a accelera oxidarea grăsimilor. Nu numai că ceaiul verde are avantajul de a ajuta organismul să ardă grăsime, ci și un antioxidant excelent. Deci, nu numai că vă veți pierde în greutate, de asemenea, vă veți proteja corpul de poluanții de mediu și alimentatie la care sunteti expus zilnic!

O altă componentă importantă în Advantrim® este extractul de cacao, care acționează cu blândețe pentru a motiva sistemul dumneavoastră de a folosi acizi grași ca sursă de energie. Această componentă este furnizată sub forma unui extract de cacao și a unei plante din America de Sud numită yerba mate. Aceste plante conțin și alte substanțe fitochimice care acționează pentru a ajuta la procesul de scădere în greutate. Și ca un bonus suplimentar, cercetările arată că in cantități moderate de cafeină pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea vigilenței, concentrației și memoriei.

Advantrim® conține un compus revoluționar de ardere a grăsimilor, care este un extract de citrus aurantium. Acest extract conține alcaloizi care sunt legați de alcaloizi cu efedrină și au efecte similare asupra metabolismului și defalcării grăsimilor fără efectele secundare negative ale efedrinei. Acestea cresc rata metabolică și de asemenea, măresc rata de defalcare a grăsimilor depozitate (lipoliza) în organism.

Studiile au arătat că extractele conținute în Advantrim® pot fi la fel de eficiente ca maung (ephedra sau efedrină), dar fără efectele secundare și potențialele efecte secundare negative asupra sistemelor cardiovasculare și ale sistemului nervos central.

Cheia succesului acestui extract este capacitatea sa de a stimula receptorii celulelor beta-3 cu un impact foarte mic asupra receptorilor alfa-1, alfa-2, beta-1 si beta-2. Acest lucru înseamnă că funcționează pentru a crește rata metabolică fără a afecta frecvența cardiacă sau tensiunea arterială. Compoziția unică a aminei adrenergice încurajează eliberarea de adrenalină și noradrenalină. Acest lucru apare cel mai probabil în zona siturilor receptorilor beta-3, care se găsesc în principal în țesutul adipos și în ficat. Stimularea acestor receptori beta-3 promovează defalcarea grăsimilor. În același timp, această stimulare determină o creștere a ratei metabolice (termogeneză) care arde calorii.

În timp ce alimentele și plantele medicinale derivate de la citrice au fost utilizate și continuă să fie utilizate pentru o varietate de scopuri alimentare și pentru beneficiile lor pentru sănătate, acestea nu au fost identificate anterior ca plante medicinale sau plante care au valoare în tratamentul problemelor de greutate sau pentru îmbunătățirea performanței fizice și a capacității fizice. În parte, acest lucru se datorează faptului că nivelurile agenților activi în majoritatea produselor citrice sunt scăzute; nivelurile cele mai ridicate se găsesc în părți ale plantelor care nu sunt consumate în mod obișnuit sau în plantele imature.

De exemplu, nivelurile acestor agenți în sucul de portocale sunt exprimate în părți per milion sau chiar părți pe miliard. În termeni practici, înseamnă să bei 40 sau mai multe pahare de suc de portocale pe zi sau să consumi 80 de portocale pentru a obține aportul de agenți activi care ar putea fi obținut din una sau două capsule în Advantrim®.

Principalele amine adrenergice (alcaloide) din extractul de citrice sunt sinefrina și n-metiltiramina, care acționează aproape în întregime indirect. În testele clasice, acești alcaloizi de citrice prezintă proprietăți similare cu efedrina, cu activarea receptorilor ß. Mai recent, studiile au arătat că atât octopamina, cât și sinefrina par deosebit de eficiente în stimularea lipolizei (pierderea de grăsime), un efect pozitiv al receptorului β3. Sa constatat anterior că sinefrina a fost de aproximativ 3,5 ori mai eficientă în stimularea lipolizei ca octopamina. Există astfel indicații că amestecul de alcaloizi din Advantrim® este superior amestecului de alcaloizi de efedrină în mahung (ephedra sinica) în termeni de efecte asupra receptorilor ß în general.

Cu toate acestea, această superioritate teoretică nu se extinde la domeniul efectelor secundare. Studiile inițiale la voluntari slabi și voluntari obezi, în timp ce au arătat răspunsuri termogene excelente (arderea grăsimilor), nu au evidențiat nici o dovadă de creștere a frecvenței cardiace, a tensiunii arteriale sau a stimulării sistemului nervos central. Un studiu clinic a demonstrat efecte excelente asupra pierderii în greutate, cu absența totală a efectelor secundare.

Astfel, deși alcaloizii de citrice par a fi cel puțin la fel de termogeni ca alcaloizii cu efedrină, ei sunt în mod clar mai blânzi decât cei din urmă și nu provoacă efectele secundare minore asociate cu utilizarea ma-huang (nervozitate, agitație, palpitații, creșterea tensiunii arteriale ). O toleranță mai bună la alcaloizii de citrice se presupune că se datorează faptului că acestea nu trec atât de ușor în creier și pot viza celulele grase mai degrabă mai precis.

Deoarece există o disponibilitate sporită a substraturilor (acizii grași liberi eliberați din depozitele de grăsimi) pentru oxidare, corpul are acces la cantități mai mari de energie. Utilizarea organismului de aceste substraturi protejează proteinele care altfel ar putea fi oxidate pentru energie. Folosit împreună cu un aport ridicat de proteine ​​și un program de exerciții fizice, aceasta poate duce la creșterea disponibilității aminoacizilor pentru încorporarea în proteine ​​în masa musculară.

Cu Advantrim® nu aveți probleme raportate care au fost asociate cu ephedra, cum ar fi creșterea tensiunii arteriale, tulburări musculare, insomnie, gură uscată, palpitații ale inimii și nervozitate.

Prospect ADVANTRIM

Mod administrare: Luați două (2) capsule înainte de micul dejun sau inainte de o sesiune de exerciții de dimineață și două (2) capsule la la amiaza, cu 240 ml de apă.

Începeți să utilizați cu o jumătate din doza recomandată (o capsulă de două ori pe zi) pentru primele șapte zile pentru a evalua toleranța.

Nu depășiți 4 capsule pe zi.

Nu luați seara.

Rețineți: acest produs conține cafeină și nu trebuie luat de persoanele care doresc să elimine aceste ingrediente din dieta lor.

Portie: 2 capsule

Porții pe container: 45

 

Cantitate per porție

• Vitamina C (acid ascorbic) 100 mg

• Vitamina B6 (sub formă de piridoxină HCI) 10 mg

• Acid pantotenic (ca pantotenat de calciu) 12 mg

• Magneziu (ca oxid de magneziu) 10 mg

• Advantrim® Blend 1166mg

     L-tirozină, extracte de ghimbir (rădăcină), DMAE L-bitartrat (biartartrat de 2-dimetilaminoetanol), extract de ceai verde (frunze) (standardizat la EGCG 50%), Quercetin, L-Metionin, Advantra Z® (standardizat până la 6% teobromină), Yerba Mate Extract (frunze) (standardizat la 30% cofeină), extract de semințe de struguri (standardizat la 85% polifenoli ), Fisetin

 

Alte ingrediente: HPMC (capsule vegetale), stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Spune-ne părerea ta!

Advantrim Extreme Arzator Grasimi 90 Capsule

Advantrim Extreme Arzator Grasimi 90 Capsule

Stimulează metabolismul și sprijină imunitatea: ardeți grăsimea, stimulează metabolismul, creste energia mentala, imbunătățește imunitatea, reduce apetitul, sustine creșterea musculară slabă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi