Thermo Stim Hardcore 60 capsule, OLIMP

Beneficii Thermo Stim Hardcore: accelerarea metabolismului, crescte dorința de antrenament, creste forta si puterea, focalizare și concentrare, reduce semnificativ apetitul.

Mai multe detalii


Produs nou

OLM9416

Optiuni Valabile:

OLIMP THERMO STIM HARDCORE 60 capsule

Thermo Stim Hardcore 60 capsule, OLIMP

 

Beneficii Thermo Stim Hardcore

 

- accelerarea metabolismului

- crescte dorința de antrenament

- creste forta si puterea

- focalizare și concentrare

- reduce semnificativ apetitul

 

Thermo Stim Hardcore este un arzător de grăsime echilibrat, cu care veți scăpa de excesul de grăsimi.

Compoziția sa este alcatuita din ingrediente testate clinic. Printre acestea se numără: guarana, cetone de zmeură, extract de piper, teobromina.

Dozajul moderat al stimulanților sistemului nervos central (SNC) este tipic pentru acest supliment. Spre deosebire de termogeneza generică, în cazul în care cofeina este stresată la doze de peste 200-250 mg, echipa Olympus a ales valori mult mai tolerabile - 33 mg.

Este important să rețineți că aceasta este cafeaua adăugată pură. Conținutul total al acestui stimulant într-o capsulă este de 125 mg. Acest lucru se datorează guaranei utilizate în compoziție - care oferă 92 mg de cafeină. Un alt stimulent utilizat într-o doză moderată este teobromina. Produs exclusiv din care puteți beneficia la maximum de o valoare mai mult măsurată.

Mulți ar putea să se întrebe - ce face Hardcore? Adevărul nu se află în doze mari, ci în alegerea corectă a ingredientelor și a materiilor prime. Este combinația pricepută folosită în Thermo Stim Hardcore pentru a vă da impulsul necesar pentru a obține o silueta mai slabă și fără grăsimi.

SINETROL® – un extract patentat din fructe citrice, 90% polifenoli activi

Un nivel al lipolizei de 6 ori mai mare.

Rezultat garantat- efect de slabire confirmat medical.

THERMOCORE MTRX™ – o matrice unica a celor mai puternici activatori ai termogenezei; ingrediente de cea mai buna calitate special selectati pentru a oferi efecte benefice si utilizare optima a lipidelor in procesele metabolice.

Capsaicine- substante extrem de active, originare din extractele concentrate de portocale amare si piper rosu, au efect stimulator asupra celulelor grase ce rezulta in reducerea volumului acestora si o eliberare mai rapida de lipide

1,3,7-trimetilxantina (cafeina) and 3,7-dimetilxantina (teobromina) – metilxantine – compusi activi ce accelereaza semnificativ metabolismul; au efect revigorant si energizant al teobrominei, ce se desfasoara de obicei in cacao, poate ridica tonusul si imbunatati conditia fizica generala.

EGCG – catechine de ceai verde, substance polifenolice ce cresc nivelul de ardere al grasimilor de catre organism, sunt antioxidanti si activatori ai lipolizei si faciliteaza eliminarea resurselor de energie din celulele grase.

Cetone din zmeura – substante aromatice naturale, din zmeura, cu structura similara capsaicinei si gingerolilor (ingrediente active din ghimbir), in combinatii pot exercita influenta poztiva asupra nivelului de reducere a masei grase din organism si poate induce pierderea greutatii corporale.

CGA – acizi clorogeni di extract de boabe de cafea verzi, neprejite, faciliteaza echilibrul de carbohidrati din organism; prin scaderea nivelului de zahar absorbit pot reduce semnificativ apetitul ducand la slabire.

Bioperine® – extract din piper ce contine 95% piperina; are un efect de incalzire, accelereaza termogeneza si faciliteaza absorbtia altor ingrediente active ale prodului.

Prospect Thermo Stim Hardcore

Instrucțiuni de utilizare: 1-3 capsule pe zi, este recomandat o doza sa fie administrata înainte de micul dejun si alta inainte de antrenament cu cel putin 30-45 de minute.

Nu este recomandata administrarea acestui produs seara inainte de culcare.

Este recomandat sa fieadministrat timp de 2-3 luni dupa care o pauza, dupa pauza se poate relua administrarea lui.

Compozitie:

 

60 caps

 

Serving Size: 1 caps

Servings Per Container: 60

 

Amount Per Serving

% Daily Value

ThermEnergy Diffuse System

124 mg

      

Ginger extract

60 mg

 

of which gingerols

3 mg

 

Extract of Cayenne pepper

45 mg

 

Raspberry extract

15 mg

 

of which raspberry ketones

14.7 mg

 

Extract of black pepper

4 mg

 

of which piperine

3.8 mg

 

F.A.T. Destroyer System

437 mg

 

Guarana extract

184 mg

 

of which caffeine

92 mg

 

Sinetrol

150 mg

 

Cocoa extract

70 mg

 

of which teobromin

16.8 mg

 

Caffeine

33 mg

 

Vitamin C

40 mg

50 %

Niacin

16 mg

100%

 

† Percent daily values are based on a 2,000 calorie diet

** Daily Value Not Established

 

Other Ingredients:

40% guarana extract, 14,3% SINETROL - patented extract of citrus fruits (Citrus sinensis L. Osbeck, Citrus grandis, Citrus aurantium var. Dulcis, Paullinia cupana), microcristalline cellulose - bulking agent, 6,7% cocoa extract, 5,7% ginger extract, 4,3% extract of Cayenne pepper, 3,8% L-ascorbic acid - vit. C, 3,1% caffeine, 1,9% nicotinic acid - niacin, 1,4% raspberry extract; magnesium stearate, silicon dioxide - anticaking agents, 0,4% extract of black pepper, capsule (gelatine - component of hull, colorant: E171). 

 

Spune-ne părerea ta!

Thermo Stim Hardcore 60 capsule, OLIMP

Thermo Stim Hardcore 60 capsule, OLIMP

Beneficii Thermo Stim Hardcore: accelerarea metabolismului, crescte dorința de antrenament, creste forta si puterea, focalizare și concentrare, reduce semnificativ apetitul.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Thermo Stim Hardcore 60 capsule, OLIMP

Thermo Stim Hardcore 60 capsule, OLIMP

lei77.06 out_of_stock! Beneficii Thermo Stim Hardcore: accelerarea metabolismului, crescte dorința de antrenament, creste forta si puterea, focalizare și concentrare, reduce semnificativ apetitul. OLIMP SPORT NUTRITION
Mergi