Vitabay Tongkat Ali Extract 20.000 mg - 60 Capsule

Beneficiile extractului de Tongkat Ali: creste natural nivelul de tes-tosteron, creste placerea sexuala si intensitatea, creste performanta sexuala, ajuta la cresterea sanatoasa a libidoului, erectie mai sanatoasa.

Mai multe detalii


Pret: 159,00 lei Pret: 209,00 lei Pret: -50,00 lei

Produs nou

VB1337

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Tongkat Ali Extract 20.000 mg - 60 Capsule

Beneficiile extractului de Tongkat Ali

• Creste natural nivelul de te-stosteron

• Creste placerea sexuala si intensitatea

• Creste performanta sexuala

• Echilibreaza nivelul de hormoni la barbati

• Ajuta la arderea grasimilor

• Ajuta la cresterea masei musculare

• Ajuta la cresterea sanatoasa a libidoului

• Creste energia si tonusul

Tongkat Ali Extract 20.000 mg - 60 CapsuleExtract de rădăcină naturală cu o concentrație de 20.000 mg per capsulă.

Proaspat din pădurile tropicale din Malaezia, noul extras Tongkat Ali completează gama noastră extinsă de produse. Vitabay nu ar fi cea mai mare sursă de vitamine și substanțe vitale din Germania dacă nu aveam produse specifice pentru omul diferit.

Proprietățile suplimentului alimentar:

Extract 200: 1 - echivalent cu 20.000 mg per capsulă vegană

- Ideal pentru barbati!

- Ingrediente farmaceutic pure

- 100% vegan

Specialistii in nutriție din Asia de Sud-Est ne-au inspirat de mulți ani. Bazându-se pe secole de cercetări și constatări valide, noul extract Vitabay Tongkat Ali a fost creat si proiectat special pentru barbati!

Recomandat pentru viața de zi cu zi și pentru sport. Beneficiați de o sursă pură de energie!

Ca produs vegan de 100%, extractul tongkat ali este accesibil și compatibil pentru toată lumea. Echipa Vitabay recomandă Tongkat Ali Extract ca o alternativă rentabilă la produsele costisitoare și parțial fabricate artificial.

Beneficiile de sănătate ale lui Tongkat Ali

1) Tongkat Ali poate crește tes-tosteronul

Un studiu pilot de 5 săptămâni a 25 de seniori a constatat că Tongkat Ali a crescut nivelul de tes-tosteron și puterea musculară atât la bărbați, cât și la femei.

Suplimentul Tongkat Ali a crescut, de asemenea, nivelurile de tes-tosteron într-un studiu de 4 săptămâni pe 76 de bărbați cu hipogonadism (o funcție defectuoasă a testiculelor).

Cu toate acestea, intr-un studiu de 15 saptamani (studiu clinic dublu orb) de 13 sportivi recreativi, Tongkat Ali nu a crescut nivelul de tes-tosteron in urina, determinand cercetatorii sa concluzioneze ca nu incalca politicile doping ale Comitetului International Olimpic.

Tongkat Ali a crescut semnificativ nivelul de tes-tosteron la șobolani.

2) Tongkat Ali îmbunătățește fertilitatea masculină

Un studiu pe 12 săptămâni de 109 bărbați (vârste cuprinse între 30 și 55 de ani) a constatat că Tongkat Ali a crescut motilitatea spermei și volumul spermei în comparație cu placebo.

Intr-un alt studiu de 9 luni, la 75 de barbati cu infertilitate, Tongkat Ali suplimenteaza imbunatatirea volumului spermei, concentratia spermei, motilitatea spermei si calitatea spermei, crescand astfel fertilitatea.

Studiile la șobolani au arătat, de asemenea, că Tongkat Ali a inversat efectele inhibitorii ale estrogenului asupra producției de tes-tosteron și asupra creșterii producției, numărului, concentrației, motilității și vitalității spermatozoizilor.

3) Tongkat Ali îmbunătățește sănătatea sexuală a bărbaților

Un studiu pe 12 săptămâni la 109 bărbați a constatat că Tongkat Ali a crescut libidoului și a îmbunătățit funcția erectilă comparativ cu placebo.

In mod similar, un studiu de 12 saptamani de 26 de barbati a constatat ca un supliment de apa uscata prin congelare Tongkat Ali a imbunatatit performanta sexuala si a crescut duritatea si durata erectiei.

Tongkat Ali a îmbunătățit, de asemenea, libidoul, excitația sexuală și performanța la șobolanii sănătoși, impotenți, castrați și bătrâni și la șoarecii de vârstă mijlocie.

4) Tongkat Ali poate îmbunătăți forța musculară

Suplimentele Tongkat Ali au sporit forța musculară atât la bărbați, cât și la femei, într-un studiu pilot de 5 săptămâni de 25 de seniori.

În mod similar, într-un studiu pilot cu durata de 5 săptămâni de 14 bărbați sănătoși, Tongkat Ali a crescut puterea și dimensiunea musculară și a îmbunătățit performanțele sportive.

5) Tongkat Ali poate promova pierderea în greutate

Tongkat Ali a redus masa de grasime, circumferinta taliei si dimensiunea soldului, comparativ cu placebo, intr-un studiu de 12 saptamani de 109 de barbati.

Un alt studiu (pilot) efectuat la 14 bărbați sănătoși a arătat că suplimentele Tongkat Ali au sporit puterea și dimensiunea musculară, în timp ce scăderea grăsimii corporale după 5 săptămâni.

Tongkat Ali a redus, de asemenea, greutatea corporală și grăsimea burtă la șoareci. Cu toate acestea, nu a afectat greutatea organelor interne.

6) Tongkat Ali poate trata osteoporoza masculină

Tongkat Ali întărește oasele prin:

Creșterea nivelului de tes-tosteron

Stimularea producerii osteoblastelor sau a celulelor care formează oase

Reducerea pierderii osoase și conservarea masei osoase

Astfel, acesta poate fi utilizat pentru tratamentul osteoporozei masculine.

În laborator, Tongkat Ali a activat producția de proteine ​​pentru construirea oaselor, ceea ce crește formarea osoasă.

Tongkat Ali a împiedicat, de asemenea, pierderea de calciu în oasele șobolanilor masculi castrați cu osteoporoză.

Cu toate acestea, într-un alt studiu, Tongkat Ali nu a restabilit nivelul de tes-tosteron și volumul osoasă la șobolanii castrați cu osteoporoză

Prospect Tongkat Ali

Servire portii: O (1) capsula

Portii per container: 60

Compozitia per servire

Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia Extract)

Din Tongkat Ali radacina Extract 200: 1 - 100 mg, echivalent cu 20.000 mg per capsulă vegană.

Mod administrare: cate 1 capsula zi, in timpul mesei.

 

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Tongkat Ali Extract 20.000 mg - 60 Capsule

Vitabay Tongkat Ali Extract 20.000 mg - 60 Capsule

Beneficiile extractului de Tongkat Ali: creste natural nivelul de tes-tosteron, creste placerea sexuala si intensitatea, creste performanta sexuala, ajuta la cresterea sanatoasa a libidoului, erectie mai sanatoasa.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Vitabay Tongkat Ali Extract 20.000 mg - 60 Capsule

Vitabay Tongkat Ali Extract 20.000 mg - 60 Capsule

lei145.87 in_stock! Beneficiile extractului de Tongkat Ali: creste natural nivelul de tes-tosteron, creste placerea sexuala si intensitatea, creste performanta sexuala, ajuta la cresterea sanatoasa a libidoului, erectie mai sanatoasa. Vitabay
Mergi