Swanson DIM Complex (Diindolilmetan) 100 mg 30 Capsule

Beneficiile Diindolilmetan DIM Complex: susține echilibrul hormonal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, antioxidant și valoros fitonutrient, susține metabolismul corect al estrogenului, susține sănătatea prostatei.

Mai multe detalii


Pret: 75,00 lei Pret: 109,00 lei Pret: -34,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-003110

Optiuni Valabile:

DIM Complex (Diindolilmetan) 100 mg 30 Capsule

Beneficiile Diindolilmetan - DIM Complex:

- Susține echilibrul hormonal atât pentru bărbați, cât și pentru femei

- Antioxidant și valoros fitonutrient

- Susține metabolismul corect al estrogenului

- Susține sănătatea prostatei

Ce este DIM Complex?

Complexul DIM este altfel cunoscut sub numele de Diindolilmetan, compusul extrem de hrănitor care se găsește, de obicei, în legumele verzi, cum ar fi Bruxel Sprouts, Broccoli și Varză. Capsulele complexului Swanson DIM vă pot oferi acum o doză extrem de puternică de nutriție puternică și valoroasă, fără a fi necesar să consumați cantități mari din aceste legume.

Pentru ce se folosesc capsulele Dim Complex?

Capsulele complexe DIM pot fi folosite ca compliment pentru o dietă și stil de viață sănătos. Promovând o abordare holistică a sănătății și stării de bine, DIM Complex capsule poate oferi multe beneficii pentru sănătate, inclusiv:

    Suport dietetic: Sporiți-vă energia consumând o dietă sănătoasă și menținând un regim de fitness bun, în timp ce suplimentați cu DIM Complex.

    Sănătatea prostatei: mențineți o prostată sănătoasă cu sprijinul capsulelor nutritive DIM complexe.

    Suport hormonal: Mențineți un echilibru hormonal sănătos pe parcursul schimbărilor vieții cu DIM Complex ca supliment.

Care este doza recomandată de Swanson Ultra DIM Complex 100mg?

DIM Complex vine în capsule ușor de înghițit pentru o modalitate rapidă și ușoară de a adăuga un supliment nutritiv rutinei tale.

O capsulă DIM Complex de 100 mg este recomandată să fie luată cu apă, înainte de masă, de până la trei ori pe zi.

Precauții speciale Swanson Ultra Dim Complex!

Capsulele DIM Complex conțin Gelatină, ceea ce le face un supliment nepotrivit pentru vegetarieni. Capsulele DIM mai pot conține: făină de orez, stearat de magneziu și silice.

Capsulele DIM Complex nu sunt recomandate mamelor însărcinate sau care alăptează sau dacă luați contraceptive orale.

Nu uitați că terapiile naturale prezintă un risc de contraindicații atunci când sunt combinate cu diverse tratamente și afecțiuni. Deci, trebuie să primiți întotdeauna sfaturi de la un medic înainte de a lua un supliment DIM Complex.

Cine sunt Swanson și de ce ar trebui să alegeți acest brand?

Swanson Ultra este mândru că folosește cea mai avansată tehnologie nutrițională în producerea suplimentelor pentru sănătate. În calitate de furnizor renumit de produse nutritive și de sănătate premium, Swanson poate avea încredere să vă aducă capsule Dim Complex de cele mai înalte standarde de calitate, puritate și potență, la un preț potrivit pentru dvs. Acest brand vă oferă liniștea sufletească cu o garanție că fiecare supliment conține exact ceea ce este înscris pe etichetă.

Prospect Diindolilmetan DIM Complex:

Utilizare recomandată: Ca supliment alimentar, luați o capsulă pana la trei capsule pe zi cu apă înainte de masă. (1-3 capsule pe zi).

Porție: 1 capsulă

Doza pe servire% Valoare zilnică

Complex DIM (BioDIM ™) 100 mg * (diindolilmetan - diindolylmethane 25%) [BioDIM ™ este brevetat complex de diindolilmetan din amidon, diindolilmetan, vitamina E (sub formă de d-alfa) succinat de tocoferil), fosfatidilcolina (fosfolipid de soia), silice]

*Valoarea zilnică nu este stabilită.

Alte ingrediente:

Carbonatul de calciu, gelatina, dioxidul de titan, pot conține unul sau ambele dintre următoarele: stearat de magneziu, silice.

Avertizări:

Acest produs nu trebuie luat dacă sunteți gravidă, daca alăptați sau utilizați contraceptive orale (pilule anticonceptionale). Poate provoca modificări inofensive ale culorii urinei.

BioDIM ™ este o marcă comercială a și este licențiată de la BioResponse, LLC, Brevetul SUA nr. 6.086.915.

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruReglare hormonala
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate30
Ingrediente principaleDIM Complex (Diindolilmetan)

Spune-ne părerea ta!

Swanson DIM Complex (Diindolilmetan) 100 mg 30 Capsule

Swanson DIM Complex (Diindolilmetan) 100 mg 30 Capsule

Beneficiile Diindolilmetan DIM Complex: susține echilibrul hormonal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, antioxidant și valoros fitonutrient, susține metabolismul corect al estrogenului, susține sănătatea prostatei.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


> >
Swanson DIM Complex (Diindolilmetan) 100 mg 30 Capsule

Swanson DIM Complex (Diindolilmetan) 100 mg 30 Capsule

lei68.81 in_stock! Beneficiile Diindolilmetan DIM Complex: susține echilibrul hormonal atât pentru bărbați, cât și pentru femei, antioxidant și valoros fitonutrient, susține metabolismul corect al estrogenului, susține sănătatea prostatei. Swanson
Mergi