Promotie!
Amino Blast (BCAA 8:1:1) - 450 grame Mărește

Pure Nutrition USA Amino Blast (BCAA 8:1:1) - 450 grame

PURE NUTRITION AMINO BLAST este o formula perfecta pentru restabilirea si castigarea masei musculare slabe. Contine Glutamina, Beta-Alanina, taurina, Citrulina malat.

Mai multe detalii


Pret: 39,00 lei Pret: 100,00 lei Pret: -61,00 lei

Produs nou

PN0488

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Amino Blast (BCAA 8:1:1) - 450 grame

PURE NUTRITION AMINO BLAST este cel mai nou produs din catalogul marcii.

PURE NUTRITION AMINO BLAST este o formula perfecta pentru restabilirea si castigarea masei musculare slabe. Include BCAA intr-un raport de 8: 1: 1, care este cea mai dovedita performanta de pe piata. Fiecare doza va ofera o cantitate semnificativa (7 ani) din acesti aminoacizi cheie care sunt esentiali pentru restabilirea si castigarea masei musculare slabe.

PURE NUTRITION AMINO BLAST a adaugat L-glutamina - una dintre cele mai importante pentru corp, cresterea musculara si tonusul general al aminoacizilor.

De asemenea contine:

Beta Alanina - previne acumularea de acid lactic in muschi, ridica tonusul si rezistenta, participa la productia de carnozina.

Taurina - suprima acumularea de oboseala.

Citrulina Malat - implicata in producerea de oxid nitric. De asemenea, are un efect vasodilatator pronuntat.

PURE NUTRITION AMINO BLAST are un obturator electrolit inclus, care asigura pierderea sarurilor eliberate prin transpiratie, ceea ce duce la scaderea nivelului de energie.

PURE NUTRITION AMINO BLAST va deveni rapid produsul tau indispensabil inainte de antrenament, care va ajuta la intensitate, concentrare, sangerare musculara, recuperare si cresterea masei musculare.

 Prospect Amino Blast:

Mod de administrare: Se amesteca 1 masura (15 grame) in 250 - 400 ml de apa.

Timpul cel mai potrivit pentru administrare este de 30 - 40 de minute inainte de antrenament.

Compozitie per portie:

Aminoacizi 12.5 g

L-glutamina 2500 mg

BCAA 7000 mg

Citrulina malat 1000 mg

Beta alanina 1000 mg

Taurina 1000 mg

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruBarbati
PentruFemei
Utilizat pentruSistemul muscular
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate450
Ingrediente principaleBCAA
Greutate450 g
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

Pure Nutrition USA Amino Blast (BCAA 8:1:1) - 450 grame

Pure Nutrition USA Amino Blast (BCAA 8:1:1) - 450 grame

PURE NUTRITION AMINO BLAST este o formula perfecta pentru restabilirea si castigarea masei musculare slabe. Contine Glutamina, Beta-Alanina, taurina, Citrulina malat.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Pure Nutrition USA Amino Blast (BCAA 8:1:1) - 450 grame

Pure Nutrition USA Amino Blast (BCAA 8:1:1) - 450 grame

lei35.78 in_stock! PURE NUTRITION AMINO BLAST este o formula perfecta pentru restabilirea si castigarea masei musculare slabe. Contine Glutamina, Beta-Alanina, taurina, Citrulina malat. Pure Nutrition USA
Mergi