Siliciu natural lichid 500-1000 ml Mărește

Siliciu natural lichid 500-1000 ml

Siliciu promoveaza mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor si contribuie la procesul de formare a fibrelor de colagen. Conceputa pentru a fi absorbita 100% de catre organism, iar acest lucru imbunatateste circulatia sangelui, creste elasticitatea pielii si promoveaza rigiditatea oaselor si a cartilajului.

Mai multe detalii


Produs nou

Optiuni Valabile:

 • 500 ml
 • 1000 ml

Siliciu natural lichid 500-1000 ml

Silicea este un supliment pe baza de coada calului si siliciu; o formula noua conceputa pentru sustinerea mobilitatii articulatiilor.

Beneficii Silicea:

- supliment bogat in siliciu organic;

- concentratia de siliciu este de 1g / L;

- absorbtia de catre organism este de 100%.

Silicea reprezinta o bautura pe baza de siliciu, care este un compus ce se gaseste in tesuturile si celulele vii ale organismului. Acesta, precum si calciu, este un mineral esential, care participa la realizarea multor procese si functii in organism.

Siliciu promoveaza mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor si contribuie la procesul de formare a fibrelor de colagen.

Bautura noastra naturala pe baza de siliciu este astfel conceputa pentru a fi absorbita 100% de catre organism, iar acest lucru imbunatateste circulatia sangelui, creste elasticitatea pielii si promoveaza rigiditatea oaselor si a cartilajului.

Siliciul este un mineral foarte important pentru buna functionare a organismului. Acesta este foarte necesar, in special, la copii in perioada de crestere si dezvoltare, deoarece ajuta la fixarea si asimilarea calciului, care este vital in aceasta perioada. De asemenea, siliciu este necesar si in timpul vietii pentru mentinerea sanatatii sistemului osos.

Concentratia de siliciu si calciu in organism scade pe masura ce inaintam in varsta, iar deficienta unuia dintre minerale poate duce la aparitia multor boli la nivelul oaselor si articulatiilor si creste riscul de fracturare, de aceea trebuie sa luam suplimente de calciu si siliciu pentru a preveni aceste afectiuni.

Prospect Silicea

Un dop de Silicea supliment contine 10 mg de siliciu nutrient.

Mod de administrare:

- pentru uz intern in tratarea afectiunilor articulatiilor: se iau 3 dopuri de Silicea dimineata, cu putina apa;

- pentru uz intern in prevenirea afectiunilor articulatiilor (intretinere): se iau 2 dopuri de Silicea;

- pentru uz extern: se utilizeaza ca o compresa.

Mod de prezentare: flacon de 500 ml sau de 1 L.

Continut: apa, extract de coada calului, metilsilanetriol citrat - 0,7% sau 1 g / L de siliciu si sorbat de potasiu.

Notă 
07/31/2017

siliciu lichid

Se absoarbe in intregime

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Siliciu natural lichid 500-1000 ml

  Siliciu natural lichid 500-1000 ml

  Siliciu promoveaza mobilitatea si flexibilitatea articulatiilor si contribuie la procesul de formare a fibrelor de colagen. Conceputa pentru a fi absorbita 100% de catre organism, iar acest lucru imbunatateste circulatia sangelui, creste elasticitatea pielii si promoveaza rigiditatea oaselor si a cartilajului.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Posta Romana
  Posta Romana:

  Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

  Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

  Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

  Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

  Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

   

  Fan Curier
  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

  Mergi