Nou Pret redus!
Full Spectrum Boswellia (Tamaie) & Curcumin 60 Capsule Mărește

Full Spectrum Boswellia (Tamaie) & Curcumin 60 Capsule

Boswellia: Un antiinflamator puternic și natural, fără efecte secundare negative, reduce durerea generală a artritei, scade intensitatea durerilor articulare, ajută la prevenirea deteriorării cartilajului și a țesutului articular, tratamentul simptomelor bolii inflamatorii intestinale, colitei ulceroase și bolii Crohn, reduce numărul de atacuri de astm.

Mai multe detalii


Pret: 55,00 lei Pret: 75,00 lei Pret: -20,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-009763

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Extract de tamaie, Boswellia 250mg 100 Capsule

Boswellia: Un antiinflamator puternic și natural, fără efecte secundare negative

• Reduce durerea generală a artritei

• Scade intensitatea durerilor articulare

• Ajută la prevenirea deteriorării cartilajului și a țesutului articular

• Tratamentul simptomelor bolii inflamatorii intestinale, colitei ulceroase și bolii Crohn

• Reduce numărul de atacuri de astm

 

Ce este Boswellia?

Boswellia serrata (Sallai Guggal) este un copac vechi producătoare de sapun care este cultivat în toată China occidentală și centrală. Când trunchiul copacului este lovit, se eliberează un oleoresin gumos. Un extract purificat din această rășină este utilizat în preparatele din plante moderne.

Boswellia serrata a fost folosită de mii de ani ca medicament de către sistemul medical ayurvedic indian pentru a trata o varietate de afecțiuni medicale obișnuite, de la dureri articulare până la stomac deranjat. Studiile științifice existente arată că extractul de boswellia are numeroase efecte pozitive asupra organismului.

Cum functioneazã?

Compusul activ din boswellia sap este acidul boswellic și s-a dovedit că are efecte antiinflamatorii. Boswellia din Puritan Pride este standardizată pentru a conține 65% acizi boswellici.

Studiile au arătat că acizii boswellic au o acțiune antiinflamatorie - la fel ca medicamentele antiinflamatoare nonsteroidale convenționale (AINS) utilizate în condiții inflamatorii. Boswellia inhibă mediatorii pro-inflamatorii din organism, cum ar fi leucotrienele. Spre deosebire de AINS, utilizarea pe termen lung a boswelliei nu pare să provoace iritații sau ulcerații ale stomacului.

Acidul Boswellic este considerat a exercita efecte antiinflamatorii prin prevenirea descompunerii țesutului conjunctiv și prin creșterea aportului de sânge la țesuturile articulare. Într-un studiu, boswellia a efectuat mai bine decât medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală la reducerea inflamației osteo-artritei reumatoide. De asemenea, uneori, este mai bună decât aspirina, acetaminofenul și alte antiinflamatoare nesteroidiene (antiinflamatoare nesteroidiene) la reducerea durerii artritei generale.

De ce să luați Boswellia?

• Artrita: Cercetătorii au descoperit că boswellia ajută la prevenirea deteriorării cartilajului și a țesutului articular. Studiile efectuate atât la oameni, cât și la câini, arată că după doar două săptămâni de terapie cu boswellia se înregistrează o reducere a durerii, rigidității și chinului.

• Boala Crohn: La pacienții cu poliartrită reumatoidă și boala Crohn, boswellia poate ajuta la reducerea celulelor imune care promovează inflamația, crescând în același timp numărul celulelor imune care inhibă inflamația (celulele antiinflamatoare).

• Boala intestinului inflamator: În studiile efectuate la pacienții cu boală inflamatorie intestinală, colita ulcerativă și boala Crohn boswellia au redus inflamația gastrointestinală și afectarea țesutului.

• Astm: Există o bază științifică pentru utilizarea boswelliei ca medicament anti-astm. Și aceste dovezi, combinate cu cercetările disponibile la om, sugerează că atunci când boswellia este utilizată cronic, aceasta poate reduce numărul de atacuri de astm. Într-un studiu dublu-orb, controlat cu placebo, utilizarea a 300 mg boswellia serrata de 3 ori pe zi a condus la ameliorarea semnelor și simptomelor de astm, inclusiv la o reducere a atacurilor de astm.

Care ese doza de administrare a Boswellia?

Pentru artrita reumatoidă sau osteoartrită, vă recomandăm să luați o capsulă, de trei până la cinci ori pe zi. În cadrul unui studiu clinic până în prezent, persoanele cu colită ulcerativă au utilizat 500 mg de extract de boswellia de trei ori pe zi.

Există efecte secundare?

Efectele secundare pot include tulburări digestive minore și erupții cutanate minore.

- Combinație potențială de boswellie pentru susținerea articulațiilor și curcumină de luptă împotriva radicalilor liberi *

- Fiecare porție furnizează câte 300 mg de boswellia și curcumină

- Testat pentru puritate și siguranță

Ce este Swanson Full Spectrum Boswellia & Curcumin?

S-ar putea să cunoașteți mai bine Boswellia ca gen de copaci din familia Sapindale. Rășina sa aromatică este adesea extrasă și folosită ca un miros parfumat - parfum aromat. Cei mai mulți dintre noi îl cunoaștem pe Frankincense ca fiind unul dintre darurile oferite lui Isus de către cei trei înțelepți din naștere, dar deține și proprietăți antiinflamatorii puternice. Floarea, indigenă din Africa și Asia a fost de fapt o parte din medicina ayurvedică de secole.

Curcumina este un pigment galben cel mai des întâlnit în condimentul Turmeric și într-o măsură mai mică în ghimbir (poate surprinzător, nu chimen). Din nou, în timp ce utilizarea sa mai obișnuită este pentru aromele și culorile curry, are și un scop mai secret și mai valoros. Conține un polifenol (flavonoid sau antioxidant) numit Curcuminoid, care este un alt antiinflamator util.

Din păcate, Curcumina are o biodisponibilitate foarte slabă pentru corpul nostru și, atunci când este ingerată, are tendința de a rămâne în intestine - ceea ce este util cu adevărat numai dacă durerea dvs. este localizată în intestin. De aceea, o combinăm cu Boswellia. Când este fixata pe un alt agent, cum ar fi piperina sau boswellia, acesta poate călători prin intestine și în fluxul sanguin pentru a deveni un antiinflamator și un calmant foarte eficient.

Pentru ce se folosește Swanson Full Spectrum Boswellia & Curcumin?

Există multe cauze ale inflamației, multe dintre ele fiind puțin mai mult decât o reacție naturală la vătămare sau boală. Atunci când corpul nostru pare să expulze virusuri sau bacterii din sistemele noastre, inflamația este rezultatul.

Cu toate acestea, atunci când articulațiile noastre se inflama prin condiții precum:

Artrită

Osteoartrita

Gută

Reacția este eliberarea unui produs chimic care provoacă roșeață, umflare și durere localizată. Leziunile precum entorse ale ligamentelor pot provoca, de asemenea, inflamație și disconfort, iar pentru cei dintre noi care experimentăm aceste simptome în mod regulat, utilizarea constantă de calmante de calitate medicală, poate influența asupra noastră.

Swanson Full Spectrum Boswellia & Curcumin este o soluție grea complet naturală și antioxidantă, care nu are ca rezultat iritarea mucoasei stomacului și este 100% sigură. Alimentat și ambalat în locațiile lor indigene, acest remediu antic are o istorie îndelungată de calmare a durerii și inflamației când și unde contează.

Antioxidant

Anti-inflamator

100% natural

Colinergic solubil în grăsimi

Prospect Boswellia

Mod administrare: Luați o (1) capsulă pe zi.

Portii de servire: O (1) Capsulă vegetariană

Porții pe container: 100

Compozitia pe servire

• Boswellia serrata (rășină tamaie) 300 mg
Turmeric (Curcuma longa) 300 mg

 

Alte ingrediente: celuloză microcristalină, stearat de magneziu, silice.

Conține Nu: Drojdie, porumb, grâu, zahăr, sare, amidon, soia, lactate, citrice, pești sau derivați animale.

Produsul Vegan

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

FormaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul osos
Tip administrareCale orala
Tip ambalajFlacon
SetNu
BeneficiiAbsorbtie rapida
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
Ingrediente principaleCurcuma
Numar bucati/set60

Spune-ne părerea ta!

Full Spectrum Boswellia (Tamaie) & Curcumin 60 Capsule

Full Spectrum Boswellia (Tamaie) & Curcumin 60 Capsule

Boswellia: Un antiinflamator puternic și natural, fără efecte secundare negative, reduce durerea generală a artritei, scade intensitatea durerilor articulare, ajută la prevenirea deteriorării cartilajului și a țesutului articular, tratamentul simptomelor bolii inflamatorii intestinale, colitei ulceroase și bolii Crohn, reduce numărul de atacuri de astm.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi