Anghinare Organic, Artichoke Bio 120 Capsule
Beneficii Anghinare
• Imbuntateste sanatatea inimii
• Regleaza tensiunea arteriala
• Imbunatateste sanatatea ficatului
• Ajuta in caz de flatulenta, balonare sau diaree
• Ajuta in caz de mahmureala
• Suport metabolic
• Sursa naturala de flavonoide
Ce este anghinare?
Artichoke, sau Cynara scolymus, este o planta perena a familiei thistle sau daisy. Se mănâncă în multe părți ale lumii ca delicatețe, iar extractul său este folosit pentru susținerea nutrițională. Extractul de anghinare este preluat din frunzele lungi, zimțate la baza plantei. Aceasta este aria plantei care este cea mai densă în compușii biologic activi, care contribuie la conținutul nutrițional al extractului de anghinare.
Una dintre cele mai vechi plante cultivate din lume, anghinarea este nativă în Africa de Nord, Insulele Canare și Europa. Dovada cultivării de anghinare ca sursă de hrană și de sănătate datează din Egiptul antic, dar extractul nu a început să apară până în 1934. Cynarin a fost prima formă de extract de anghinare care a fost descoperită și utilizată. La acea vreme, s a crezut că cianarina a fost singura componentă activă a plantei. Din acel moment, alți compuși activi au fost descoperiți și extrași din plantă. Extractul de anghinare conține, în general, o gamă completă de substanțe, cum ar fi luteolina, scolimozida și flavonoidele, despre care se crede că oferă un suport nutrițional si care este folosit in medicina alternativa sau medicina naturistă.
Îmbunătățirea sănătății inimii
Anumite ingrediente din frunzele de anghinare au descoperit că reduc nivelurile de colesterol rău (LDL) și măresc nivelul de colesterol bun (HDL sau acizi grasi omega-3). Colesterolul este un tip de grăsime care se acumulează în arterele sistemului cardiovascular, blochează fluxul sanguin, crește tensiunea arterială și poate duce la atacuri cardiace și accidente vasculare cerebrale. Orice metodă de reducere a colesterolului rău este utilă, deci acordati consumului de anghinare o șansă de îmbunătățire a sănătății inimii.
Tensiunea arterială reglata
Pe o notă asemănătoare, anghinare este o sursă bogată de potasiu, mineralul esențial care are un impact asupra numeroaselor sisteme de organe din organism. Potasiul ajută la neutralizarea efectelor excesului de sodiu, care este cunoscut pentru creșterea tensiunii arteriale. Anghinarele, prin urmare, acționează ca un vasodilatator și este deosebit de util pentru cei care iau deja medicamente pentru hipertensiune arterială pentru a minimiza efectele deficitului de potasiu. De asemenea, diabeticii sunt încurajați să mănânce anghinarea pentru a reduce complicațiile asociate cu tensiunea arterială și boala respectivă. În cele din urmă, o reducere a tensiunii arteriale poate reduce șansele de infarct miocardic și de boală coronariană.
Îmbunătățirea sănătății hepatice
Anticorpii au fost folosiți ca tonici hepatici tradițional de secole, dar mecanismul exact al impactului acestora nu a fost niciodată pe deplin înțeles până când știința modernă nu a putut cerceta în mod corespunzător această plantă versatilă. Doi antioxidanti gasiti in anghinare, cynarin si silymarin, s-au dovedit a imbunatati starea generala a sanatatii ficatului prin reducerea prezentei toxinelor si facilitarea eliminarii acestora din ficat si din organism. Unele studii au arătat chiar și acești antioxidanți pentru a promova activ regenerarea și repararea celulelor hepatice deteriorate.
Impotriva contipatiei si balonarii
Anghinare este o sursă bogată de fibre dietetice, care este una dintre cele mai benefice substanțe nutriționale pentru îmbunătățirea sănătății și funcționalității sistemului digestiv. În plus, dacă aveți probleme cu scaunele sau diareele dese, fibrele pot absorbi excesul de lichid și pot forma mișcări sănătoase, previzibile ale intestinului la pacienți. Fibrele acționează, de asemenea, ca un echipaj curat pentru excesul de colesterol LDL, curățând astfel arterele și reducând în continuare șansele dumneavoastră de boli de inimă.
Un alt avantaj suplimentar al anghinare în ceea ce privește digestia este impactul acesteia asupra vezicii biliare. Bulbul florii de anghinarea atenuează vezica biliara inflamata și poate rezolva problema obișnuită a unui canal blocat în organ, permițând astfel funcționarea normală. Prin urmare, într-un fel, se poate spune că anghinare stimulează producerea și secreția de sucuri gastrice, precum și bilă, care ajută și la digestia calma.
Cura pentru mahmureala
Așa cum am menționat mai devreme, anghinarea poate fi o salvă excelentă pentru ficat și poate reduce orice blocaj, precum și reducerea nivelurilor de toxine din sânge prin eliminarea rapidă a acestora. Prin urmare, anghinare face pentru o cura perfecta de mahmureala. Unii oameni aleg să mestece pe câteva frunze de anghinare după o noapte de băut alcool.
Minimizarea defectelor la naștere
Ca și cum toate aceste alte beneficii asupra sănătății nu ar fi suficiente, anghinarele ajută femeile însărcinate să aibă copii sănătoși, formați în mod normal. Nivelurile ridicate de acid folic găsite în anghinare pot reduce apariția defectelor de tub neural la nou-născuți. Procesul de închidere a tubului neural in vitro necesită o anumită cantitate de acid folic, astfel încât acidul folic este o parte esențială a unei diete de sarcină.
Creșterea densității minerale osoase
Anghinare este unul dintre cele mai bune alimente de pe piață pentru a obține vitamine și minerale, în special minerale precum magneziu, fosfor și mangan. Aceste minerale sunt părți esențiale ale creșterii sănătății osoase și a densității, reducând astfel șansele unor afecțiuni precum osteoporoza. Consumului în mod regulat al Anghinare va sustine sanatatea sistemului articular.
Stimuleaza metabolismul
Vitamina C, Magneziul și Manganul sunt ambele părți esențiale ale proceselor metabolice ale organismului și se găsesc, de asemenea, într-o cantitate semnificativă în anghinare. Magneziul este o parte importantă a sintezei proteinelor și în corpul nostru, precum și optimizarea aportului de calciu de către organism, consolidând în continuare oasele. Manganul este puțin mai implicat decât magneziul și influențează ratele metabolice ale colesterolului, aminoacizilor și carbohidraților. Un alt benefiu important este acela de a intari sistemul imunitar.
Îmbunătățirea funcției creierului
Există o serie de aspecte ale anghinare care le fac benefice pentru sănătatea creierului. Calitatea lor ca vasodilatator permite unui oxigen mai mare să ajungă la creier pentru funcția cognitivă ridicată. Fosforul, un mineral esențial găsit în anghinare, se găsește în celulele creierului. Deficiențele de fosfor au fost asociate cu o scădere gravă a capacității cognitive, așa că dacă doriți să vă păstrați creierul sănătos și consumati anghinare.
Prospect Anghinare
Mod administrare: Luați 3 capsule pe zi, la masă.
Pentru un rezultat optim, se recomandă o cură de 2 luni.
Contraindicații
Este recomandabil să nu depășiți doza zilnică recomandată.
Acest supliment alimentar nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați departe de căldură și umiditate.
Compozitie: Extract de anghinare * - Cynara scolymus L. 450 mg pentru 3 capsule.
Avertizare: Nu luați acest medicament dacă aveți afectiuni hepato biliare, calculi biliari sau obstrucție a ductului biliar sau dacă sunteți alergic la ambrosie, crizanteme, gălbenele sau margarete. Dacă sunteți gravidă, puteți rămâne gravidă sau alăptați, consultați medicul dumneavoastră înainte de a folosi acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.
Produs vegetarian
Prezenta de gluten, soia si mustar.