Pret redus!
Colagen Caviar pulbere - 300 grame - Cu caviar adevarat Mărește

Colagen Caviar pulbere - 300 grame - Cu caviar adevarat

Beneficii Colagen Hidrolizat cu Caviar: ajuta în producția de noi fibre de colagen, reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, susține pielea, părul și unghiile, puternice și sănătoase, ajută la menținerea oaselor și dinților puternici

Mai multe detalii


Pret: 259,00 lei Pret: 336,00 lei Pret: -77,00 lei

Produs nou

VF1264

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Colagen Caviar pulbere  - 300 grame - Cu caviar adevarat

Colagen Hidrolizat Pulbere cu Kaviar

Reumple rezervele de colagen pentru o varietate de beneficii.

Beneficii Colagen Hidrolizat Pulbere:

• Ajuta în producția de noi fibre de colagen

• Reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii

• Susține pielea, părul și unghiile puternice și sănătoase

• Ajută la menținerea oaselor și dinților puternici

Arta și știința caviarului marin

Pielea noastră are o arie cea mai mare și una dintre cele mai importante organe. Pe de o parte, reprezintă prima protecție împotriva germenilor, pe de altă parte împodobește întregul nostru corp și îi conferă prospețime matasoasă. De aceea echipa de cercetare a lui Vitabay acordă o atenție deosebită acestui subiect.

Cu "Vitabay femme" Vitabay vă prezintă una dintre cele mai extraordinare experiențe ale pielii din acest moment. „Black Cassis Extract de caviar Skin“ este îmbogățit cu cel mai rar caviar din lume, extracte de caviar de aur obținute din caviar Osetra nisetrului alb, care este atât de prețioasă încât a fost o dată rezervat pentru Altețele regale.

Echipa de cercetare a celulelor "Vitabay femme" utilizează acum exact această putere de caviar și oferă o experiență incomparabilă a pielii, din interior spre exterior. „Black Cassis Extract de caviar Skin“ oferă o concentrație foarte mare de vitamine și minerale esențiale, care sunt prezente într-o formă naturală organică și, prin urmare, au o biodisponibilitate deosebit de ridicată.

De ce este important acest tip de biodisponibilitate?

Un nutrient identic cu natura este "recunoscut" de organism ca o substanță organică și astfel absorbit mai rapid și mai complet. Acești nutrienți puternici din blocurile esențiale de proteine ​​și vitaminele A, B, C, D și E hraneste pielea cu substanțe nutritive importante.

Cele mai bune caracteristici dintr-o privire:

•    Agent natural anti-îmbătrânire.

•    Proteine ​​extravagante din mare, extrase din caviarul Osetra al sturionului alb.

•    Extractele pure de caviar sunt un fenomen cu un efect unic.

•    Vitamina C

Spune-ne părerea ta!

Colagen Caviar pulbere - 300 grame - Cu caviar adevarat

Colagen Caviar pulbere - 300 grame - Cu caviar adevarat

Beneficii Colagen Hidrolizat cu Caviar: ajuta în producția de noi fibre de colagen, reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii, susține pielea, părul și unghiile, puternice și sănătoase, ajută la menținerea oaselor și dinților puternici

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi