Oemine Solaire - 60 capsule

Beneficii Oemine Solaire: protejeaza pielea impotriva razelor UV, contribuie la formarea colagenului, mentine sanatatea pielii, protejeaza celulele împotriva stresului oxidativ.

Mai multe detalii


Produs nou

Oemine-Solaire-60capsule

Optiuni Valabile:

Oemine Solaire - 60 capsule

Vitamine naturale pentru pielea expusa la soare.

Produs destinat persoanelor care sunt expuse direct la razele solarelui si este util pentru a pregati pielea pentru expunerea la soare. Supliment bogat in vitamine care poate fi administrat in perioada aprilie-septembrie, care contribuie într-adevar la mentinerea pielii frumoase si a vederii normale. Ele reduc stresul oxidativ al celulelor si a pielei din cauza expunerii la razele directe de UV.

 

Beneficii ale suplimentului Oemine Solaire

- Protejeaza pielea impotriva razelor UV

- Contribuie la formarea colagenului

- Mentine sanatatea pielii

- Protejeaza celulele împotriva stresului oxidativ

 

Oemine Solaire combina 2 componente de vitamine A si vitamina C:

 

Vitamina A are numeroase beneficii si ajuta la:

Mentinerea pielii normale, vedere clara si normala, functionarea normala a sistemului imunitar.

Acesta joaca un rol în procesul de specializare celulara.

 

Vitamina C are numeroase beneficii si ajuta la:

Formarea normala de colagen pentru a asigura o functionare normala a vaselor de sange, pentru a asigura functionarea normala a oaselor, cartilajelor, gingii, dinti si piele.

Functionarea normala a sistemului nervos si functiile psihologice normale.

Functionarea normala a sistemului imunitar.

Aceasta ajuta la reducerea oboselii, utila in a proteja celulele împotriva stresului oxidativ, pentru regenerarea formei reduse a vitaminei E (protejeaza vitamina E),

Vitamina C creste absorbtia fierului in organism.

 

Prospect Oemine Solaire

Mod administrare: 2 capsule pe zi.

 

Compozitie pentru doua capsule:

  Beta-caroten: 4,8 mg (100% DZR).

  Vitamina C: 60 mg (75% DZR)

Spune-ne părerea ta!

Oemine Solaire - 60 capsule

Oemine Solaire - 60 capsule

Beneficii Oemine Solaire: protejeaza pielea impotriva razelor UV, contribuie la formarea colagenului, mentine sanatatea pielii, protejeaza celulele împotriva stresului oxidativ.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Oemine Solaire - 60 capsule

Oemine Solaire - 60 capsule

lei32.11 out_of_stock! Beneficii Oemine Solaire: protejeaza pielea impotriva razelor UV, contribuie la formarea colagenului, mentine sanatatea pielii, protejeaza celulele împotriva stresului oxidativ. Oemine Franta
Mergi