Pret redus!
ULEI ULTRA PUR DE EMU 60ml Mărește

Biovea ULEI ULTRA PUR DE EMU 60ml

ULEI ULTRA PUR DE EMU: 100% Ulei pur Emu®, 45% mai eficient decât ulei de Emu neprelucrat, bogat în acizi grași, ajuta la hidratarea pielii, ușor absorbit în piele, gamă liberă, Emu complet rafinat.

Mai multe detalii


Pret: 145,00 lei Pret: 175,00 lei Pret: -30,00 lei

Produs nou

Biovea-7779

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

ULTRA PURE EMU OIL (2 fl oz) 60ml

ULEI ULTRA PUR DE EMU 60ml

 

• 100% Ulei pur Emu®

• 45% mai eficient decât ulei de Emu neprelucrat

• Bogat în acizi grași, ajuta la hidratarea pielii

• Ușor absorbit în piele

• Gamă liberă, Emu complet rafinat

 

Ce este uleiul Emu?

Cu secole în urmă, aborigenii australieni au descoperit un incredibil ulei ambalat cu vitamina A, acid oleic și linoleic și înmuierea sapogens - este Emu Oil, și este diferit de orice alt ingredient de îngrijire a pielii. Australienii antice au descoperit rapid că uleiul Emu se absoarbe cu ușurință pentru a hidrata pielea uscată și aspră și chiar pentru a ajuta la vindecarea iritațiilor minore ale pielii. De-a lungul timpului, indivizii din întreaga lume au început să descopere avantajele unice pentru Emu și astăzi este una dintre cele mai cultivate ingrediente pentru frumusețe și sănătate.

 

De ce folosiți ULEI PURE EMÜ® ULTRA PURE EMU?

Uleiul PURE EMÜ® este 100% pur, complet rafinat și dovedit a fi cu 45% mai eficient decât uleiul Emu neprelucrat. Bogat în uleiuri omega, oferă o umiditate puternică ușor de absorbit. Proprietățile de vindecare naturale calmează și hidratează pielea și ajută la ameliorarea disconfortului articular și muscular.

 

Câteva dintre beneficiile Uleiului Emu® Pur includ:

• Îngrijire intensă pentru păr, piele și unghii

• Reduce roșeața și pielea uscată și dezosată

• Minimizeaza aspectul cicatricilor și vergeturilor

• Nutriți foliculii de păr și scalpul, pot stimula creșterea părului

• Promoveazai un răspuns inflamator sănătos

 

Despre noi

Pure Emü® Natural Essentials oferă o linie unică de formule de îngrijire personală, de frumusețe și de bunăstare, care utilizează numai ulei de Emu 100% pur, complet rafinat, oferind clienților noștri produse de cea mai bună calitate Emu Oil și Emu Oil infuzii.

 

Fiecare produs Pure Emü® îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și eficacitate. Uleiul nostru Emu este obținut de la păsări fără hrană cu hormoni și este rafinat ușor folosind un procedeu avansat, fără proprietăți și fără chimicale, care produce un ulei limpede, inodor și stabil, dovedit a fi cu 45% mai eficient decât uleiul nerafinat.

 

Prospect ULEI ULTRA PUR DE EMU

Compozitie: 100% ulei pur Emu®, tocoferol (vitamina E).

Mod intrebuintare: Aplicați direct în zona afectată, după cum este necesar. Ca hidratant pentru piele, aplicați zilnic după duș sau baie pentru un beneficiu maxim și încă o dată înainte de culcare.

 

Atenție: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. Utilizați numai conform instrucțiunilor. Întrerupeți folosirea dacă apare roșeață sau iritație. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Spune-ne părerea ta!

Biovea ULEI ULTRA PUR DE EMU 60ml

Biovea ULEI ULTRA PUR DE EMU 60ml

ULEI ULTRA PUR DE EMU: 100% Ulei pur Emu®, 45% mai eficient decât ulei de Emu neprelucrat, bogat în acizi grași, ajuta la hidratarea pielii, ușor absorbit în piele, gamă liberă, Emu complet rafinat.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Biovea ULEI ULTRA PUR DE EMU 60ml

Biovea ULEI ULTRA PUR DE EMU 60ml

lei133.03 in_stock! ULEI ULTRA PUR DE EMU: 100% Ulei pur Emu®, 45% mai eficient decât ulei de Emu neprelucrat, bogat în acizi grași, ajuta la hidratarea pielii, ușor absorbit în piele, gamă liberă, Emu complet rafinat. Pure Emü
Mergi