Promotie!
Balsam de par cu Ulei de Emu (Mentă Rozmarin) (8 fl oz) 236ml Mărește

Balsam de par cu Ulei de Emu (Mentă Rozmarin) (8 fl oz) 236ml

Restaurați părul uscat cu balsam de ulei de Emu, conține părul uscat cu ulei Emu și extracte revigorante, reface sanatatea scalpului si promoveaza cresterea parului, fără paraben, fără SLS și fără alcool, nu există parfumuri sintetice sau culori artificiale, gamă liberă, Emu complet rafinată.

Mai multe detalii


Pret: 65,00 lei Pret: 79,00 lei Pret: -14,00 lei

Produs nou

Biovea-7777

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

REJUVENATING EMU OIL CONDITIONER (Rosemary Mint) (8 fl oz) 236ml

Balsam de par cu Ulei de Emu (Mentă Rozmarin) (8 fl oz) 236ml

Restaurați părul uscat cu balsam de ulei de Emu

• Conține părul uscat cu ulei Emu și extracte revigorante

• Reface sanatatea scalpului si promoveaza cresterea parului

• Fără paraben, fără SLS și fără alcool

• Nu există parfumuri sintetice sau culori artificiale

• Gamă liberă, Emu complet rafinată

Ce este uleiul Emu?

Cu secole în urmă, aborigenii australieni au descoperit un incredibil ulei de vitamina A, acid oleic și linoleic, și sapogeni înmuiați - este Emu Oil și este diferit de orice alt ingredient hidratant. Australienii antice au descoperit rapid că uleiul Emu se absoarbe cu ușurință pentru a hidrata părul și pielea uscată și aspră. De-a lungul timpului, indivizii din întreaga lume au început să descopere beneficiile unice de frumusețe ale uleiului Emu, iar astăzi este unul dintre cele mai cultivate ingrediente pentru sănătate și frumusețe.

De ce să folosiți Balsamul pentru par cu Ulei de Emu?

Balsam de par cu Ulei de Emu de mentă de rozmarin este formulat cu ulei Emu pur, complet rafinat, extracte de plante brute și active și uleiuri organice esențiale. Emu Oil este unul dintre cei mai mari hidratanți ai naturii, dovedit a fortifica foliculii de păr, a restabili sănătatea scalpului și a promova creșterea sănătoasă a părului. Balsamul de mentă Rosemary penetrează foliculii de păr pentru a repara capetele divizate sau firele fragile, părul hrănit pentru o strălucire mai bună, pentru plinătate și pentru o manevrabilitate.

Ingrediente cheie în Balsamul pentru par cu Ulei de Emu:

Ulei Pure Emu: Uleiul Emu umplute cu acizi grași bogați este ușor absorbit și utilizat pentru hidratarea, hrănirea și înmuierea părului uscat și fragil.

Proteina de soia hidrolizată: conține compuși care întăresc și îmbunătățesc textura părului.

Rozmarin Extract: Sprijină creșterea părului și sănătatea scalpului cu conținutul său de acid ursolic.

Extracte de fructe Guava: Bogat în vitaminele B, care joacă un rol important în sănătatea și creșterea părului, extractul de Guava de fructe poate contribui la întărirea foliculilor de păr și la promovarea creșterii sănătoase a părului.

Despre noi

Pure Emü Natural Essentials oferă o linie unică de formule de îngrijire personală, de frumusețe și wellness, care utilizează numai ulei Emu pur, complet rafinat, oferind clienților noștri produse de cea mai bună calitate Emu Oil și Emu Oil.

Fiecare produs Pure Emü îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și eficacitate. Uleiul nostru Emu este obținut uman de la păsări fără hrană fără hormoni și este rafinat ușor folosind un procedeu avansat, fără proprietăți și fără chimicale, care produce un ulei clar, inodor și stabil, dovedit a fi cu 45% mai eficient decât uleiul nerafinat.

Prospect

Mod intrebuintare: După curățare, masați în păr, acordând atenție scalpului și extremitatilor. Clătiți bine. Repetați dacă doriți. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cu DEEP CLEANING SHAMPOO EMU OIL.

Apă (Aqua), stearat de gliceril, alcool a-cetilic, clorură de stearalconiu, proteină de soia hidrolizată, extract de iu (extract de heedera), ulei ultra-pur, emu, panterol (vitamina B5), fenoxietanol, extracte rozmarin, (Rosmarius Officinalis) ulei esențial, extract de ulei esențial, ulei de esență, extract de cimbru (Thymus Vulgaris), extract de flori din crizanteme (crizanteme sinensis), extract de fructe Guava (Psidium Guajava).

Atenție: numai pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. Întrerupeți folosirea dacă apare roșeață sau iritație. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Spune-ne părerea ta!

Balsam de par cu Ulei de Emu (Mentă Rozmarin) (8 fl oz) 236ml

Balsam de par cu Ulei de Emu (Mentă Rozmarin) (8 fl oz) 236ml

Restaurați părul uscat cu balsam de ulei de Emu, conține părul uscat cu ulei Emu și extracte revigorante, reface sanatatea scalpului si promoveaza cresterea parului, fără paraben, fără SLS și fără alcool, nu există parfumuri sintetice sau culori artificiale, gamă liberă, Emu complet rafinată.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi