Pret redus!
Oemine Probiotice - 60 capsule Mărește

Oemine Probiotice - 60 capsule

Oemine PROB (ex Oemine Probiotice) este un supliment alimentar natural obtinut din enzimele de lapte concentrat pentru a regenera flora intestinala. Contine 5 miliarde de bacilii enterici (gastro-rezistenti) per capsula

Mai multe detalii


Pret: 49,00 lei Pret: 64,00 lei Pret: -15,00 lei

Produs nou

Oemine-Probiotice-60capsule

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Oemine Probiotice - 60 capsule

Oemine PROB (ex Oemine Probiotice) este un supliment alimentar natural obtinut din enzimele de lapte concentrat pentru a regenera flora intestinala.

 

Contine 5 miliarde de bacilii enterici (gastro-rezistenti) per capsula.

 

Studiile au aratat ca suplimentare dietei zilnice cu bacterii benefice Lactobacillus ar reduce simptomele legate de anxietate si depresie. Combinand mai multe tipuri de probiotice si prebiotice obtinem beneficii semnificative in sanatate. Alte studii au arata ca bacteriile bune pot reduce simptomele legate de colon iritabil, alergii sezoniere.

 

Prospect Oemine Probiotice

Mod administrare:

Pentru sugari: 1 capsula pe zi, a se turna continutul in biberon.

Copii: 1 capsula de 2 ori pe zi, a se înghiti cu un pahar cu apa.

Adulti: 2 capsule de 2 ori pe zi, pentru a înghiti cu un pahar de apa.

Pentru a fi luate de preferinta fara alimente.

Doza si durata unei cure poate fi indicata la sfatul unui profesionist din domeniul sanitatii si în functie de nevoile individuale.

 

Compozitie:

Lactobacillus rhamnosus

Lactobacillus acidophilus

Bifidobacterium longum

 

Ingrediente: bacterii lactice vii producătoare de acid Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, stearat de magneziu, capsule vegetale.

Notă 
Mircea 07/31/2017

probiotice bune

bun pentru o digestie fara probleme, recomand pentru persoanele care pleaca in vacanta sau calatoresc mult.

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Oemine Probiotice - 60 capsule

  Oemine Probiotice - 60 capsule

  Oemine PROB (ex Oemine Probiotice) este un supliment alimentar natural obtinut din enzimele de lapte concentrat pentru a regenera flora intestinala. Contine 5 miliarde de bacilii enterici (gastro-rezistenti) per capsula

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Oemine Probiotice - 60 capsule

  Oemine Probiotice - 60 capsule

  lei44.95 in_stock! Oemine PROB (ex Oemine Probiotice) este un supliment alimentar natural obtinut din enzimele de lapte concentrat pentru a regenera flora intestinala. Contine 5 miliarde de bacilii enterici (gastro-rezistenti) per capsula Oemine Franta
  Oemine Probiotice - 60 capsule 4 5 1
  Mergi