Promotie!
Ginseng alb 240 capsule, ginsengul alb și ginsengul roșu provin de la aceeași rădăcină Mărește

Ginseng alb 240 capsule

Beneficii Ginseng alb: ajuta in caz de stres, anxietate, tensiune, ajuta creierul, sistemul imunitar si digestia, revitalizează corpul

Mai multe detalii


Pret: 119,00 lei Pret: 151,00 lei Pret: -32,00 lei

Produs nou

Santaflor-GinsengAlb240

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Beneficii Ginseng alb

- Ajuta in caz de stres, anxietate, tensiune

- Ajuta creierul, sistemul imunitar si digestia 

- Revitalizează corpul

Ce este Ginseng alb?

Este adevărat că cel mai cunoscut ginseng este ginsengul roșu, dar ginsengul alb este la fel de interesant, dacă nu mai mult!

Ginsengul alb are beneficii uimitoare

De fapt, ginsengul alb și ginsengul roșu provin de la aceeași rădăcină, deci au mai mult sau mai puțin aceleași proprietăți, aceleași beneficii. Ginseng Alb este o plantă adaptabilă puternică care poate afecta profund corpul, incluzând stresul, oboseala, creierul, sistemul imunitar, digestia ... Ginsengul este recunoscut ca un stimulent foarte sănătos care oferă înapoi vitalitate și motivație. Revitalizează profund corpul și îl stimulează fără să-l obosească!

Ginsengul alb și ginsengul roșu provin din aceeași rădăcină la bază, dar ... nu sunt exact aceleași. Deci, cum să alegi? Ginsengul alb are beneficii pe care roșul nu le are?

Beneficiile importante ale ginsengului alb

Principalul avantaj al ginsengului alb este că este mai natural! Prin natura, rădăcina de ginseng este albă. Ginseng devine roșu numai după un tratament specific care îl menține mai mult. Acest tratament constă în scufundarea ginsengului într-un lichid care conține zahăr și alte ingrediente și apoi încălzirea cu abur. Ginseng alb, între timp, este uscat pur și simplu în soare timp de câteva săptămâni!

Beneficiile ginsengului alb sunt mai bune?

De fapt, totul depinde de așteptările fiecăruia, pentru că ambele merită, criteriul de a lua în considerare cu adevărat calitatea! Ginsengul roșu este recoltat începând cu al șaselea an, în timp ce ginsengul alb este recoltat de la al patrulea an (între 4 și 6 ani). Când știm că conținutul de ingredienți activi crește cu anii, ginsengul roșu profită din acest punct de vedere. Dar extractele din ginseng rosu degradează unele proprietăți, făcându-l mai puțin echilibrat. Astfel, ginsengul alb este mai recomandat pentru echilibrarea funcțiilor fiziologice (stres, anxietate, tensiune, etc.), în timp ce ginsengul roșu este stimulativ în special!

Dacă sunteți în căutarea pentru ginseng natural, preferați ginseng alb! Este mai echilibrat și mai puțin denaturat. Ginseng alb este adesea considerat mai pur. În ambele cazuri, veți găsi beneficiile ginsengului.

Prospect Ginseng alb:

Compoziție: Ginseng alb radacina 360 mg.

Mod administrare: 2 capsule dimineata si 2 capsula la amiaza cu un pahar mare de apa.

Atenție: Suplimentele dietetice nu reprezintă un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Păstrați departe de sursele de căldură și de lumină.

Spune-ne părerea ta!

Ginseng alb 240 capsule

Ginseng alb 240 capsule

Beneficii Ginseng alb: ajuta in caz de stres, anxietate, tensiune, ajuta creierul, sistemul imunitar si digestia, revitalizează corpul

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi