Vegavero Natural Magneziu 300 mg 180 Tablete

Magneziul este foarte important pentru funcționarea normală a celulelor, nervilor, mușchilor, oaselor și a inimii.

Mai multe detalii


Pret: 119,00 lei Pret: 150,00 lei Pret: -31,00 lei

Produs nou

Vegavero-MagneziuNatural

Optiuni Valabile:

Magneziu - un mineral multifuncțional

Beneficii Magneziu Natural:
- Magneziul natural provine în mod durabil din apa mării
- Materie primă de calitate (Aquamin ™ MG) cu biodisponibilitate ridicată
- 300 mg magneziu per comprimat
- Doza zilnică recomandată: 1 comprimat
- 180 de tablete / flacon (livrare de 6 luni)
- 100% vegan
- Fabricat in Germania
- Fără aditivi artificiali, cum ar fi stearatul de magneziu


În timp ce magneziul este un nutrient esențial, este și al 4-lea mineral cel mai abundent din organism, cu peste 90% din magneziul total al corpului găsit în oase și mușchi. Elementul este un cofactor în peste 300 de reacții biologice, ceea ce explică implicarea sa într-un număr mare de procese corporale, inclusiv sistemul nervos, funcția musculară, menținerea oaselor și a dinților, echilibrul electrolitilor și metabolismul cu energie. Deoarece nu poate fi produs în organism, este esențial să se asigure o aprovizionare suficientă cu magneziu prin dietă. Cu toate acestea, studiile sugerează că aproximativ 60-80% dintre adulți nu obțin suficient de magneziu. Sportivii de rezistență, persoanele în vârstă și persoanele care urmează o dietă dezechilibrată în special au un risc crescut de a nu-și satisface nevoile zilnice de magneziu. O deficiență poate duce la crampe musculare, lipsa poftei de mâncare, dureri de cap, oboseală și afecțiuni mai grave, precum ritmuri cardiace anormale.
Magneziu din apa mării

Mulți producători se bazează adesea pe forme de magneziu foarte prelucrate sau sintetice. Am selectat o sursă naturală de magneziu pentru produsul nostru: Materia primă unică, de înaltă calitate Aquamin ™ Mg cu magneziu marin derivat durabil din apele curate de pe coasta irlandeză. Acest complex multi-mineral conține peste 70 de minerale și elemente, inclusiv peste 30% magneziu. S-a arătat că această formă naturală de magneziu are biodisponibilitate și activitate biologică superioară în comparație cu alte forme. Alți producători de suplimente de calitate inferioară de magneziu anunță adesea o doză foarte mare. Deoarece magneziul nostru este absorbit și utilizat mai eficient în organism, nu este nevoie de o doză mare pentru a asigura o furnizare adecvată de magneziu pentru a completa cantitatea preluată prin alimente.

MAGNESIUM: Mineraul care se gaseste in toate functiile organismului
    contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos
    contribuie la funcția psihologică normală
    contribuie la funcția musculară normală

BINE DE STIUT
    Luați 1 comprimat cu 1-2 ore înainte de culcare
    Tabletele pot fi împărțite la jumătate pentru o doză mai mică
    Evitați să o luați cu cafea, alcool sau suplimente de calciu
    Sportivi: chiar înainte de un antrenament -> pentru a îmbunătăți performanța, utilizarea energiei și echilibrul electrolitelor (transpirație!)
    Sursele alimentare bogate în fibre (fructe, legume, cereale) pot crește absorbția de magneziu
    Principalele surse naturale pe bază de plante: spanac, nuci, semințe. Deci, persoanele care mănâncă diete dezechilibrate, care se bazează mai ales pe alimente procesate, pot prezenta simptome de deficiență (de exemplu crampe musculare, ritmuri cardiace anormale, dureri de cap, lipsă de pofte de mâncare, oboseală)

Tip produs supliment alimentar
Forma/Textura Tablete
Pentru Unisex
Utilizat pentru Sistemul articular
Tip administrare Cale orala
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 180
Ingrediente principale Magneziu

Spune-ne părerea ta!

Vegavero Natural Magneziu 300 mg 180 Tablete

Vegavero Natural Magneziu 300 mg 180 Tablete

Magneziul este foarte important pentru funcționarea normală a celulelor, nervilor, mușchilor, oaselor și a inimii.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi