Pret redus!
Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 30 ml Mărește

Nutrisan Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 30 ml

Meladormil (Melatonina lichida picaturi): utilizata în mod obișnuit pentru a sprijini modelele de somn normale, suport pentru ciclurile de somn normale, sprijină funcția cognitivă.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 142,00 lei Pret: -53,00 lei

Produs nou

Nutrisan-Meladormil

Optiuni Valabile:

Meladormil (Melatonina lichida) 30 ml

Melatonina într-o formă lichidă care face Meladormil ușor de dozat și de luat.

° Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii. În plus, susține funcționarea psihologică normală și funcționarea corespunzătoare a sistemului nervos.

Beneficii Melatonina lichida:

• Utilizata în mod obișnuit pentru a sprijini modelele de somn normale

• Suport pentru ciclurile de somn normale

• Sprijină funcția cognitivă

Ce este Melatonina și de unde provine?

Melatonina este un hormon natural care suportă cicluri normale de somn. Este produsă de glanda pineală, care este localizată în creier. În timpul zilei, glanda pineală din creier produce neurotransmițătorul serotonina, dar noaptea, glanda pineală nu mai produce serotonină și în schimb, produce melatonină, care suportă cicluri normale de somn.

Cât ar trebui să fie luată? Există efecte secundare?

Cercetătorii in domeniu înșiși nu au stabilit încă dozele de melatonina optime pentru diferiți utilizatori. Nevoile individuale variază considerabil în funcție de diferențele de metabolizare. Pentru sprijinirea ciclurilor normale de somn, dozele mai mari nu sunt neapărat mai eficiente decât dozele mai mici. (Dacă vă simțiți amețit în dimineața următoare, doza pe care ați luat-o a fost prea mare, dacă nu vă simțiți un somn profund liniștit, doza dumneavoastră poate fi prea mică). Rezultatele cercetărilor arată că cea mai scăzută potență a melatoninei poate sprijini, de obicei, tiparele de somn naturale.

Prospect Melatonina lichida

Mod de administrare: 2 picături, cu o jumătate de oră înainte de culcare

Ingrediente pe picătură:

Vitamina B6 (piridoxină HCl) 0,21 mg 15%

Melatonină 0,095 mg

Ingrediente: stabilizator (glicerol), umplutură (apă), emulsionant (etanol), piridoxină HCl, aromatizant (aroma de portocale), melatonină, regulator de aciditate (acid citric), conservant (sorbat de potasiu)

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaLichid
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul nervos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate30 ml
Ingrediente principaleMelatonina

Spune-ne părerea ta!

Nutrisan Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 30 ml

Nutrisan Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 30 ml

Meladormil (Melatonina lichida picaturi): utilizata în mod obișnuit pentru a sprijini modelele de somn normale, suport pentru ciclurile de somn normale, sprijină funcția cognitivă.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Nutrisan Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 30 ml

Nutrisan Meladormil (Melatonina lichida picaturi) 30 ml

lei81.65 in_stock! Meladormil (Melatonina lichida picaturi):   utilizata în mod obișnuit pentru a sprijini modelele de somn normale, suport pentru ciclurile de somn normale, sprijină funcția cognitivă. Nutrisan
Mergi