Promotie!
Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg, 90 Capsule Mărește

Biovea Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg, 90 Capsule

Beneficii Ulei de Borago: sprijină funcția sănătoasă a articulațiilor, pentru a susține flexibilitatea membranelor celulare, sprijină sănătatea suprarenală, ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, sprijină părul, pielea și unghiile sănătoase, sprijină ameliorarea simptomelor asociate cu PMS și Menopauza.

Mai multe detalii


Pret: 189,00 lei Pret: 252,00 lei Pret: -63,00 lei

Produs nou

Biovea-1224

Optiuni Valabile:

Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg, 90 Capsule

BORAGE OIL (STARFLOWER OIL)

Ulei de borago: Ajută la menținerea sănătății pielii, articulațiilor și a funcției cardiovasculare.

 

Beneficii Ulei de Borago:

• Sprijină funcția sănătoasă a articulațiilor

• Pentru a susține flexibilitatea membranelor celulare

• Sprijină sănătatea suprarenală

• Ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge

• Sprijină părul, pielea și unghiile sănătoase

• Sprijină ameliorarea simptomelor asociate cu PMS și Menopauza

 

Ce este Uleiul de Borago?

Uleiul de Borago, cunoscut și sub denumirea de Ulei de Limba Mielului, este cea mai bogată sursă de acizi grasi Omega-6 important din punct de vedere nutrițional: GLA (acid linolenic gamma). GLA este precursorul multor prostaglandine importante, care sunt substanțe hormonale care pot afecta grosimea sângelui, sănătatea pielii și a articulațiilor, nivelurile de colesterol, dilatarea și constricția vaselor de sânge, inflamația și multe altele. Deoarece GLA este rar întâlnit în alimente și mulți factori blochează capacitatea organismului de a-și face propriile sale depozite, Ulei de Borage este o modalitate accesibilă pentru a satisface nevoile zilnice de GLA.

În plus față de GLA, uleiul de borage conține, de asemenea, minerale valoroase necesare funcției cardiovasculare adecvate și piele și unghii sănătoase. Cercetările clinice arată că Ulei de Borage ajută la menținerea unei piele hidratată sănătoasă și flexibilitate articulară. În Japonia, pretențiile medicale pot fi făcute pentru utilizarea sa în menținerea funcției sănătoase a pielii și a nivelului de colesterol.

Uleiul de Borago este derivat din semințele plantei Borago officinalis, o plantă mare cu flori albastre, în formă de stea, găsite în întreaga Europă și Africa de Nord și naturalizate în America de Nord.

 

De ce ar trebui să luați ulei de Borago?

Uleiul de Borago conține acid gamma-linolenic (GLA), un acid gras pe care organismul îl transformă într-o substanță asemănătoare hormonului numită prostaglandină E1 (PGE1). PGE1 are proprietăți antiinflamatorii și poate acționa și ca dilatant sanguin și dilatator al vaselor de sânge. Acidul linoleic, un acid gras comun care se găsește în fructe cu coajă lemnoasă și semințe, precum și cele mai multe uleiuri vegetale (inclusiv ulei de borago) ar trebui să se transforme teoretic în PGE1. Multe lucruri pot interfera cu această conversie, însă inclusiv boala; procesul de îmbătrânire; grăsime saturată; uleiuri hidrogenate; probleme cu zahăr din sânge; și vitamina C inadecvată, magneziu, zinc și vitaminele B. Suplimentele care oferă GLA ocolesc aceste probleme de conversie, conducând la formarea mai previzibilă a PGE1.

Uleiul de Borago este cea mai bogată sursă de GLA, care conține 20-26%. Un studiu preliminar și două studii dublu-orb au arătat că uleiul de borago reduce simptomele artritei reumatoide dacă este luat timp de cel puțin 3 luni.

Uleiul din Borago a fost de asemenea utilizat în tratamentul persoanelor cu dermatită atopică (eczeme) în studiile preliminare, cu reducerea inflamației pielii, a uscăciunii, a scalabilității și a mancarimii, fără a fi raportate reacții adverse.

 

Cine este probabil să fie deficitar?

Mulți oameni din societățile occidentale pot fi cel puțin parțial deficitați de GLA ca urmare a îmbătrânirii, a intoleranței la glucoză, a aportului de grăsimi alimentare și a altor probleme, deși incidența exactă a deficienței rămâne necunoscută. Persoanele cu deficiențe pot beneficia în mare măsură de aportul suplimentar de GLA din uleiul de borago.

Cei cu sindrom premenstrual, diabet, sclerodermie, sindrom Sjogren, diskinezie tardivă, eczeme și alte afecțiuni ale pielii pot avea un bloc metabolic care interferează cu capacitatea organismului de a produce GLA, făcând astfel suplimentarea necesară.

 

Cât de mult este de obicei administrat?

Pentru tratamentul artritei reumatoide, cantitățile de GLA din boabă utilizate în studiile dublu-orb cu succes au fost de 1,4 până la 2,8 grame zilnic timp de cel puțin două luni.

 

Există efecte secundare sau interacțiuni ale uleiului de Borago?

Nu există interacțiuni medicamentoase bine cunoscute cu ulei de borage.

 

Prospect Ulei de Borago

Mod administrare: Luați 1 capsula, de 1-3 ori pe zi, dupa mese.

 

Porții de servire: Una (1) gelula moale

Porții pe container: 90

Compozitia pe servire

• Calorii totale 10

• Calorii din grăsime 10

• Total grăsime 1g

• Grăsime polinesaturată 0,5g

• Ulei de Borago (Borago officinalis) (ulei din semințe) 1,000 mg

    Profilul nutrițional tipic:

    Acidul Gamma-linolenic (GLA), 240 mg, Acid linoleic (LA), 380 mg

 

Alte ingrediente: gelatină, glicerină vegetală, apă purificată.

 

Precauții:

• În doze mari Borcanul poate cauza scaune moi și probleme minore la nivelul stomacului. Dacă prezentați aceste simptome, întrerupeți utilizarea și

consultați un practician din domeniul sănătății.

• Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un medic înainte de utilizarea uleiului de Borage.

 

Atenție: Dacă sunteți gravidă sau alăptați, consultați un specialist în domeniul sănătății înainte de a utiliza acest produs. A NU SE LĂSA LA ÎNDEMÂNA COPIILOR. Depozitați într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați acest produs dacă sigiliul de siguranță al sticlei este rupt.

 

 

Notă 
Alexandra 12/18/2017

borago ulei

ma simt mult mai bine datorita acestui ulei, recomand persoanelor care vor ceva de calitate

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Biovea Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg, 90 Capsule

  Biovea Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg, 90 Capsule

  Beneficii Ulei de Borago: sprijină funcția sănătoasă a articulațiilor, pentru a susține flexibilitatea membranelor celulare, sprijină sănătatea suprarenală, ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, sprijină părul, pielea și unghiile sănătoase, sprijină ameliorarea simptomelor asociate cu PMS și Menopauza.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > > >
  Biovea Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg, 90 Capsule

  Biovea Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg, 90 Capsule

  lei173.39 in_stock! Beneficii Ulei de Borago: sprijină funcția sănătoasă a articulațiilor, pentru a susține flexibilitatea membranelor celulare, sprijină sănătatea suprarenală, ajută la prevenirea formării cheagurilor de sânge, sprijină părul, pielea și unghiile sănătoase, sprijină ameliorarea simptomelor asociate cu PMS și Menopauza. Biovea
  Biovea Ulei de Borago (Ulei Limba mielului) 1000 Mg, 90 Capsule 5 5 1
  Mergi