Pret redus!
Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, pret, beneficii, doze, concentrat, forte, eficient Mărește

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Mai multe detalii


Pret: 12,00 lei Pret: 15,00 lei Pret: -3,00 lei

Produs nou

OstroVit-VitaminCeferverscent

Optiuni Valabile:

Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete

Beneficii si proprietati ale Vitaminei C efervescenta:

-    500 mg de vitamina C per doza

-    Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul și după o activitate fizică intensivă

-    Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și a sistemului nervos

-    Vitamina C ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ

-    Vitamina C contribuie la formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, oase, gingii, piele, dinți și funcția cartilajului

-    Vitamina C contribuie la un metabolism energetic normal

-    Vitamina C contribuie la funcția psihologică normală

-    Vitamina C ajută la reducerea oboselii și a epuizarii

-    Vitamina C contribuie la regenerarea formei reduse de vitamina E.

-   Vitamina C crește absorbția fierului

OstroVit Vitamina C 1000 Vitamina C este un supliment alimentar sub formă de comprimate efervescente. Vitamina C este una dintre cele mai importante vitamine, care are o importanță deosebită pentru buna funcționare a organismului. Este un sprijin natural pentru sistemul imunitar. Vitamina C de la Ostrovit furnizează 1000 mg acid ascorbic organismului în fiecare porție. Întărește bariera de protecție și o susține în lupta împotriva microorganismelor și virușilor și, în plus, îmbunătățește starea țesutului conjunctiv și susține starea psihofizică.

1 portie = 1 tableta
Porții pe pachet de 20
Sub formă de tablete efervescente ușor de utilizat
O aromă răcoritoare, de lămâie

ACID L-ASCORBIC - VITAMINA C

Acidul L-ascorbic este un compus chimic organic din grupul de alcooli polihidrici. Este un nutrient esențial în dieta umană, care este responsabil în principal pentru buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. Forma sa biologic activă - vitamina C, acționează ca un agent reducător și o coenzimă pe mai multe căi metabolice ale corpului uman. Vitamina C este considerată unul dintre principalii antioxidanți.
Proprietățile OstroVit Vitamina C 1000

Acid ascorbic, spunând că este un compus exogen esențial, ne referim la faptul că indică lipsa unui mecanism pentru sinteza vitaminei C în corpul nostru și este necesar să-i asigurăm alimente sau prin suplimentare. Vitamina C are o mulțime de proprietăți și beneficii benefice. Iată câteva dintre ele:

Are un efect pozitiv asupra afecțiunilor fluxului sanguin
Antioxidant puternic care elimină excesul de radicali liberi din celulele noastre.
Are un efect benefic asupra sistemului nervos și imunitar.
Vitamina C poate accelera recuperarea și creșterea musculară, deoarece participă direct la producerea de colagen (construiește țesut muscular) Caritate dovedită pentru sportivi
Ajută la reducerea oboselii și oboselii
Ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ
Ajută la buna funcționare a sistemului imunitar
Ajută la buna funcționare a sistemului nervos

Produsele prezentate la vizualizări pot diferi ușor de aspect față de cele din realitate.

Prospect Vitamina C efervescenta:

Mod de administrare: Se dizolvă 1 comprimat în 200 ml de apă. Consumați o dată pe zi.

Compozitie:

Informatii nutritionale

Cantitate pe comprimat

Doza Zilnica Recomandata DZR*

Vitamina C (L-Acid ascorbic)

1000 mg

1250%

 

Nota: Aportul zilnic recomandat nu trebuie depășit. Acest produs nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul imunitar
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate20
Ingrediente principaleVitamina C

Spune-ne părerea ta!

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete

lei11.01 in_stock! Beneficii ale Vitaminei C pudra:  ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier OstroVit
Mergi