Vitaviva Beauty Booster 3 in 1 60 capsule

Formula unica de ingrediente pentru par, unghii si piele, intareste parul si unghiile, ajuta pielea, contine Colagen, Acid hialuronic, Biotina, Siliciu Bambus, promoveaza frumusețea din interior spre exterior

Mai multe detalii


Pret: 139,00 lei Pret: 299,00 lei Pret: -160,00 lei

Produs nou

VV500

Optiuni Valabile:

Beauty Booster 3 in 1 60 capsule

- Formula unica de ingrediente pentru par, unghii si piele

- Intareste parul si unghiile

- Ajuta pielea

- Contine Colagen, Acid hialuronic, Biotina, Siliciu Bambus

- Promoveaza frumusețea din interior spre exterior

Beauty Booster 3 in 1 (60 capsule - o lună de utilizare) este o formulă pentru păr, piele și unghii, concepută științific pentru a promova frumusețea din interior spre exterior. Cu o combinație de nutrienți esențiali, precum Vitamina B, C și E, împreună cu Biotina, Siliciu, Colagen, antioxidanți puternici și multe altele; această formulă ajută la susținerea creșterii și vibrației părului, a pielii strălucitoare și a unghiilor puternice.

Unele ingrediente principale includ Vitaminele B, care ajută la metabolismul energetic împreună cu 500 mcg de Biotină, care ajută la menținerea părului sănătos și la promovarea creșterii sănătoase a unghiilor. Vitamina E împreună cu Extractul de Grapeseed (Struguri), Acidul Hialuronic și Extractul de Gotu Kola contribuie la sănătatea pielii, iar Vitamina C, Siliciu și Opti-MSM sunt implicate în producerea și formularea de colagen, care constituie baza pielei vibrante și curate.

Alți nutrienți antioxidanți din această formulă includ Goji Berries, Bioflavonoids din citrice și Astaxantina naturală - antioxidanți puternici, care ajută la protejarea organismului de radicalii liberi nocivi care grăbesc procesele de îmbătrânire a celulelor.

N.B. Acest produs nu este conceput pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni vreo boală. Suplimentul nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată. Acest produs nu este destinat mamelor însărcinate sau care alăptează și copiilor sub 18 ani.

Prospect Beauty Booster 3 in 1:

Utilizare recomandată: 2 capsule luate zilnic, de preferință, cu mese sau conform indicațiilor unui profesionist din domeniul sănătății.

Doza servire: 2 capsule

Doza servire

% DZR

Vitamina C (ascorbic acid)

400 mg

667%

Vitamina E (d-alpha tocopheryl succinate)

60 IU

200%

Vitamina B-6 /pyridoxine hcl)

4mg

200%

Biotina

5000mcg

1667%

Pantothenic acid (d-calchium pantothenate)

20mg

200%

Zinc (citrat)

20mg

133%

Seleniu (L-selenomethionine)

140mcg

200%

Cupru (cupric oxide)

1mg

50%

Mangan (gluconate)

4mg

200%

OptiMSM (methylsulfonymethane)

250mg

Siliciu (extract din bambus)

12,5 mg

Colagen Hidrolizat de tip 1 &3 (bovine)

250 mg

L-Methionine

125mg

Citrus Bioflavonoid 50% Complex

100mg

Hydrolized Keratin

50mg

Hialuronic Acid

5mg

Alpha Lipoic Acid

50mg

Gotu Kola Extract (10% triterpenes) (frunze)

120mg

Grape Seed 95% Extract (inner core)

100mg

Fo- Ti Root Powder

50 mg

Indian Gooseberry Fruit Extract (60% tannins)

50mg

Goji Berry 40% Extract (L. barbarum) (fruit)

25mg

Bladderwrack Powder (thallus)

5mg

Nori Yaki (Porphyra tenera) (thallus)

5 mg

Wakame Powder (undaria pinnatifida)

5mg

Olive Water Extract (15% polyphenols) (fruit)

5mg

Natural Astaxanthin Complex (2% astaxanthin)

2mg

 

Alte ingrediente: fosfat di-calciu, acid stearic vegetal, croscarmeloză sodică, glazură farmaceutică, stearat vegetal de magneziu, dioxid de siliciu și celuloză microcristalină

AVERTIZARE ALERGENI: CONȚINE SOIA. Acest produs este fabricat și ambalat într-o instalație care poate prelucra, de asemenea, lapte, soia, grâu, ou, alune, nuci de copac, pește și crustacee.

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruPiele
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleVitamina B

Spune-ne părerea ta!

Vitaviva Beauty Booster 3 in 1 60 capsule

Vitaviva Beauty Booster 3 in 1 60 capsule

Formula unica de ingrediente pentru par, unghii si piele, intareste parul si unghiile, ajuta pielea, contine Colagen, Acid hialuronic, Biotina, Siliciu Bambus, promoveaza frumusețea din interior spre exterior

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vitaviva Beauty Booster 3 in 1 60 capsule

Vitaviva Beauty Booster 3 in 1 60 capsule

lei127.52 in_stock! Formula unica de ingrediente pentru par, unghii si piele, intareste parul si unghiile, ajuta pielea, contine Colagen, Acid hialuronic, Biotina, Siliciu Bambus, promoveaza frumusețea din interior spre exterior VITAVIVA
Mergi