Proteine BSN Syntha-6 Edge 740, 1800 grame

Beneficii Syntha-6 EDGE: perfect pentru inlocuirea meselor, gust delicios, ajuta la cresterea masei musculare de calitate, proteina cu ingrediente de top, continut foarte scazut de zahar, doza mare de proteina pe servire.

Mai multe detalii


Produs nou

Nu mai face parte din oferta

Optiuni Valabile:

BSN - SYNTHA-6 EDGE

Proteine BSN Syntha-6 Edge 740, 1800 grame

Beneficii Syntha-6 EDGE:

- Perfect pentru inlocuirea meselor

- Gust delicios

- Ajuta la cresterea masei musculare de calitate

- Proteina cu ingrediente de top

- Continut foarte scazut de zahar

- Doza mare de proteina pe servire

 

Syntha-6 este o matrice de proteine ​​unică demnă de orice atlet serios

Matriata de BSN - Syntha-6 poate fi apelată numai proteine ​​perfecte se amesteca cu pulbere de densitate, gust intens, surse de proteine ​​de calitate și enzime adăugate și alte elemente nutritive, fără aspartam dăunător.

 

Ce conține Syntha-6

Syntha-6 conține surse de proteine ​​care furnizează un profil unic și complementar al aminoacizilor și nivelurilor de absorbție a acestora. Utilizarea Syntha-6 între mese sau în același timp, asigură un flux continuu de aminoacizi în timp, în timp ce în același timp satisface foamea și de a optimiza recuperarea corpului.

 

Suspensibilă, multifuncțională Matrice de proteine ​​Micelar:

 

Matricea are suport de concentrație ridicată de aminoacizi și azot până la 7 ore, în funcție de nivelurile de nutrienți ale utilizatorului și nivelul de activitate fizică.

 

Acestea servesc ca surse eficiente de glutamina pentru a menține rezervele de glutamină în organism și prin urmare, de echilibru pentru proteinele ​​musculare.

 

Acest sistem de recuperare a proteinei ajută digestia proteinelor optima si absorbtie, care include absorbția aminoacizilor de către țesuturi.

 

MCT-urile sunt o sursă de energie rapidă. Ele ajuta la oxidarea grasimilor prin carbohidrati si pot controla apetitul. Acestea sunt absorbite rapid în intestinul subțire și transferate direct în ficat. Acestea nu sunt produse de organism și ar trebui luate în plus pentru a compensa deficiența lor. De asemenea, ele ajută sistemul cardiovascular.

 

Precum și alți aminoacizi esențiali și neesențiali, care conțin mai multe cantități adecvate de fiecare aminoacid necesar în corpul uman.

 

Fibrele mențin sănătatea gastro-intestinala, pot prevedea reglarea apetitului și să mențină nivelurile de glucoză din sânge în limitele normale. De asemenea, ele ajută la absorbția mai bună a proteinei.

Versiune imbunatatita - Syntha-6 EDGE

Acesta vă oferă multe porții, fiecare portie umpluta cu 24 de grame de proteina ​​și doar 1,5 grame de zahăr. Aceasta face ca pulberea de proteine ​​perfectă să poată fi utilizată oricând in timpul zilei.

 

 

Beneficiile Syntha-6 EDGE:

24 g de proteină per doză, cu doar 1,5 g de zaharuri

Sprijină creșterea musculară

Susține recuperarea

Proteine ​​de înaltă calitate

Scuturarea gustului

 

Prospect Syntha-6 EDGE

Mod de administrare: Se amestecă 1 cupa (37 grame) cu 120-150 ml. apă rece și se poate regla dupa gust. După trezire, înainte și după antrenament ca înlocuitor al meselor.

 

ATENȚIE

* A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Consultați-vă medicul dacă luați sau aveți o afecțiune.

Spune-ne părerea ta!

Proteine BSN Syntha-6 Edge 740, 1800 grame

Proteine BSN Syntha-6 Edge 740, 1800 grame

Beneficii Syntha-6 EDGE: perfect pentru inlocuirea meselor, gust delicios, ajuta la cresterea masei musculare de calitate, proteina cu ingrediente de top, continut foarte scazut de zahar, doza mare de proteina pe servire.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi