Pret redus!
Doctor's Best Fully Active B-Complex with Quatrefolic 30 vcaps Mărește

Doctor's Best Fully Active B-Complex with Quatrefolic 30 Capsule

Doctor's Best Fully Active B Complex ofera energie si ajuta la gestionarea stresului. Vitaminele B sunt necesare pentru a produce energie din alimente si pentru a produce si mentine ADN-ul, genele, celulele, tesuturile, organele si functiile enzimei.

Mai multe detalii


Pret: 89,00 lei Pret: 114,00 lei Pret: -25,00 lei

Produs nou

DoctorsBest-FullyActiveB30

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Doctor's Best Fully Active B-Complex with Quatrefolic 30 vcaps

Care este cel mai bun complex B complet activ al doctorului?

Doctor's Best Fully Active B Complex ofera energie si ajuta la gestionarea stresului. Vitaminele B sunt necesare pentru a produce energie din alimente si pentru a produce si mentine ADN-ul, genele, celulele, tesuturile, organele si functiile enzimei. Vitaminele B sunt fundamentale pentru viata, iar oamenii nu le pot produce, de aceea trebuie sa le obtinem prin dieta. Doctor’s Best Fully Active B Complex ofera numai cele mai bine utilizate forme de vitamina B. Aceasta include folatul complet activ, cel mai activ folat al organismului si MTHF (metil-tetra-hidro-folat). Complexul B complet activ ofera, de asemenea, vitamina B12 complet activa ca metilcobalamina (metil-B12) pentru a asigura o absorbtie orala excelenta.

Cum functioneazã?

Cel mai bun complex B complet activ este un supliment de vitamine B cu spectru complet, atent conceput pentru absorbtie si utilizare optima. Aceasta formulare ofera vitaminele B in formele lor cele mai sigure, cele mai bine tolerate si cele mai active din punct de vedere biochimic. Tiamina („Vitamina B1”) este fundamentala pentru metabolismul uman, deoarece este esentiala pentru metabolismul oxigenului. „Centralele electrice” microscopice ale celulelor noastre (mitocondriile) necesita tiamina pentru a genera energie. Riboflavina („Vitamina B2”) este un cofactor pentru diferite enzime mitocondriale si, prin urmare, esentiala pentru ca organismul sa produca energie. Riboflavina este un cofactor necesar pentru metabolismul homocisteinei, un produs normal al metabolismului care poate deveni toxic pe masura ce se acumuleaza; si pentru utilizarea glutationului, un antioxidant major.

Riboflavina sustine, de asemenea, enzime importante care recicleaza folatul si activeaza vitamina B6. Niacina si niacinamida („Vitamina B3”). Aceasta vitamina este fundamental esentiala pentru numeroase enzime care produc si folosesc energie. Atat niacina, cat si niacinamida sunt usor activate la cofactorii care alimenteaza aceste enzime. Vitamina B6 (sub forma de clorhidrat de piridoxina si piridoxal-5-fosfat). Aceasta vitamina este esentiala pentru cel putin 112 enzime care metabolizeaza carbohidratii, aminoacizii si acizii grasi - aproximativ 3% din toate enzimele umane cunoscute.

De asemenea, este esential pentru directionarea homocisteinei potential daunatoare de-a lungul caii de „transsulfuratie” pentru a produce glutation si alti antioxidanti importanti ai sulfului. Vitamina B6 este vitala pentru dezvoltarea timpurie a creierului si pentru metabolismul diferitilor emitatori chimici ai creierului. Celulele nervoase atat in ​​creier, cat si in alte parti ale corpului se bazeaza foarte mult pe B6. Anumite medicamente neuroleptice pot afecta utilizarea creierului B6 si pot creste necesarul alimentar de B6. Folat (sub forma de metil-tetra-hidro-folat sau MTHF, Quatrefolic). Aceasta vitamina este o sursa dietetica majora de grupari metil, care sunt esentiale pentru o serie de enzime care produc ADN-ul, repara ADN-ul deteriorat si regleaza activitatea genelor prin actiuni epigenetice. Importanta centrala a folatului pentru astfel de functii de „menaj” o face cruciala pentru sanatatea tuturor celulelor, tesuturilor si organelor noastre.

Folatul este, de asemenea, crucial pentru o sarcina sanatoasa. Vitamina B12 (cobalamina), ca metilcobalamina (metil-B12). Aceasta vitamina functioneaza foarte strans cu folatul pentru a sustine metabolismul metilului si a recicla homocisteina. Absorbtia B12 din alimente depinde in mare masura de un tract gastrointestinal sanatos, este extrem de vulnerabila la multe medicamente eliberate fara prescriptie medicala si cu prescriptie medicala si tinde sa scada odata cu inaintarea in varsta. Biotina Aceasta vitamina B este incorporata in structura moleculara a cel putin cinci enzime numite carboxilaze, care sunt implicate pe scara larga in energetica, metabolismul grasimilor si metabolismul aminoacizilor cu lant ramificat, important pentru multe functii proteice. Mitocondriile necesita biotina pentru functiile lor energetice (impreuna cu toate celelalte vitamine B).

Mod de administrare: Luati 1 capsula zilnic dupa masa.

Spune-ne părerea ta!

Doctor's Best Fully Active B-Complex with Quatrefolic 30 Capsule

Doctor's Best Fully Active B-Complex with Quatrefolic 30 Capsule

Doctor's Best Fully Active B Complex ofera energie si ajuta la gestionarea stresului. Vitaminele B sunt necesare pentru a produce energie din alimente si pentru a produce si mentine ADN-ul, genele, celulele, tesuturile, organele si functiile enzimei.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Doctor's Best Fully Active B-Complex with Quatrefolic 30 Capsule

Doctor's Best Fully Active B-Complex with Quatrefolic 30 Capsule

lei81.65 in_stock! Doctor's Best Fully Active B Complex ofera energie si ajuta la gestionarea stresului. Vitaminele B sunt necesare pentru a produce energie din alimente si pentru a produce si mentine ADN-ul, genele, celulele, tesuturile, organele si functiile enzimei. Doctor's Best
Mergi