Pret redus!
Magneziu, Calciu, Vitamina D3 si K2, 90 Capsule, prospect, pret, beneficii, doze Mărește

OstroVit Vitamina D3 + K2 90 Tablete

BENEFICII VITAMINA D3 + K2: creste mineralizarea oaselor și a dinților, ajută la absorbția si utilizarea corectă a calciului și fosforului, ajută la buna funcționare a mușchilor, ajută la buna funcționare a sistemului imunitar, pentru creșterea nivelului fiziologic de tes-tosteron

Mai multe detalii


Pret: 35,00 lei Pret: 57,00 lei Pret: -22,00 lei

Produs nou

OstroVit-VitaminaD3+K2

Optiuni Valabile:

Vitamina D3 K2 90 Tablete

BENEFICII VITAMINA D3 K2

    Crește mineralizarea oaselor și a dinților

    Vitamina D ajută la absorbția / utilizarea corectă a calciului și fosforului

    Vitamina D ajută la buna funcționare a mușchilor

    Vitamina D ajută la buna funcționare a sistemului imunitar

    Participa la procesul de diviziune celulara

    Ideal pentru creșterea nivelului fiziologic de tes-tosteron.

OstroVit Vitamina D3 K2 este o compoziție de vitamine derivate din materii prime naturale. Vitamina K2 MK-7 este o formă de vitamina K2 asimilată în cel mai înalt grad de corpul nostru. Este păstrat dintr-un produs de soia fermentat tradițional japonez, datorită fermentației Bacillus subtilis natto.

    Conține 90 de porții în flacon

    1 portie = 1 tableta

    Forma extrem de biodisponibila

    Vitamina D3 îmbogățită cu o formă sinergică de vitamina K2

Vitamina D3 este numită vitamina vieții - ajuta la buna funcționare a aproape toate sistemele și organele din organism. În combinație cu vitamina K2, intensifică întărirea sistemului scheletului. Stimulează absorbția calciului și a fosforului în intestine, ceea ce ajuta în continuare la mineralizarea corespunzătoare a oaselor și a dinților. Are ca efect creșterea forței musculare și previne pierderea țesutului muscular, accelerează arderea grăsimilor și susține procesul de slăbire. În plus, are efectul de a crește rezistența organismului la infecții, protejează împotriva apariției depresiei, stresului și apatiei.

Vitamina K2 este esențială pentru buna funcționare a organismului, reglează procesul de coagulare a sângelui și, de asemenea, ajuta la menținerea densității minerale osoase normale. El este responsabil pentru transportul corect al calciului din sânge la țesutul osos, ceea ce permite menținerea oaselor sănătoase și puternice și crește rezistența acestora la imbinari.

Prospect Vitamina D3 K2

Mod de administrare: Consumați 1 porție (1 comprimat) pe zi.

Informatii supliment

 


Cantitate portie

%DZR

Vitamina K (MK-7)

 100 µg

133%*

Vitamina D

 50 µg / 2000 IU

1000 %*

Produsul poate conține lapte (inclusiv lactoză), grâu, ouă, țelină, muștar, crustacee.

Nu depășiți doza zilnică recomandată pentru consum. Suplimentul dietetic nu poate fi utilizat ca substitut (înlocuire) unei diete variate. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu mâncați dacă sunteți alergic la oricare dintre ingredientele din produs. Produsul nu trebuie utilizat de copii, femei însărcinate și mame care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaTablete
PentruUnisex
Utilizat pentruSistemul osos
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principaleVitamina D

Spune-ne părerea ta!

OstroVit Vitamina D3 + K2 90 Tablete

OstroVit Vitamina D3 + K2 90 Tablete

BENEFICII VITAMINA D3 + K2: creste mineralizarea oaselor și a dinților, ajută la absorbția si utilizarea corectă a calciului și fosforului, ajută la buna funcționare a mușchilor, ajută la buna funcționare a sistemului imunitar, pentru creșterea nivelului fiziologic de tes-tosteron

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
OstroVit Vitamina D3 + K2 90 Tablete

OstroVit Vitamina D3 + K2 90 Tablete

lei32.11 in_stock! BENEFICII VITAMINA D3 + K2: creste mineralizarea oaselor și a dinților, ajută la absorbția si utilizarea corectă a calciului și fosforului, ajută la buna funcționare a mușchilor, ajută la buna funcționare a sistemului imunitar, pentru creșterea nivelului fiziologic de tes-tosteron OstroVit
Mergi