Protectie ficat

Produse natursite pentru curatarea si refacerea ficatului. Va ajuta sa eliminati toxinele si sa aveti din nou un ficat curat.

Protectie ficat

  • tabel
  • lista
25,00 lei

Desmodium Bio este benefic in a scadea oboseala cronica, hepatoprotector eficient, benefic in cazul chimioterapiei sau cand se administreaza medicamente, ajuta in tratarea astmului bronsic si alergii, creste pofta de mancare, normalizeaza transaminazele, recomandat si in hepatita.

50,00 lei 85,00 lei
Reduced price!

Contribuie la mentinerea functiei hepatice sanatoase. Silybin Forte contine lapte de ciulin, care sprijina curatarea interna si contribuie la mentinerea functiei hepatice sanatoase.

20,00 lei

Beneficii Desmodium: ajuta in hepatita cronica si ciroza, protector hepatic, protejeaza celulele ficatului, detoxifica ficatul

40,00 lei 47,00 lei
Reduced price!

Beneficii importante ale Oemine Desmodium: reface ficatul si celulele hepatice in urma consumului de alcool, ajuta la scaderea valorilor transaminazelor, se poate lua in caz de oboseala, remediu natural puternic pentru mai multe afectiuni hepatice.

60,00 lei 82,00 lei
Reduced price!

Beneficii Desmodium Fort: ajuta la refacerea functiilor ficatului, ajuta in caz de icter, oboseala cronica, astm, reumatism, eczeme, dureri spate, produs natural pentru protectie hepatica, benefic in caz de hepatita.

50,00 lei 58,00 lei
Reduced price!

Beneficii Desmodium 400 BIO: o planta utilizata pentru protectia si sustinerea functiilor hepatice, util pentru mentinerea functiei pulmonare sanatoase, ajuta la combaterea aciditatii din muschi si este utila pentru a îmbunatati astfel confortul-muscular, pentru a combate febra musculara mai ales dupa efortul fizic si dupa exercitii intense (actioneaza ca...

20,00 lei

Beneficii Chlorella: reprezinta o sursa de nutrienti esentiali, revitalizeaza organismul, benefic impotriva oboselii

20,00 lei

Beneficii Hepatic+: protejeaza ficatul, detoxifica organismul, elimina toxinele, promoveaza confortul intestinal.

Mergi