Pret redus!
Complex Protectie Ficat 90 Capsule Mărește

Vegavero Complex Protectie Ficat 90 Capsule

Beneficii Complex Protectie Ficat: imbunatateste sanatatea ficatului, protecție antioxidantă, oferă suport pentru ficat, conține proprietăți de Detoxifiere, sursa naturala de flavonoide.

Mai multe detalii


Pret: 129,00 lei Pret: 208,00 lei Pret: -79,00 lei

Produs nou

Vegavero-LiverCareComplex

Optiuni Valabile:

Liver Care Complex 90 Capsule

Complex Protectie Ficat 90 Capsule

Beneficii Complex Protectie Ficat:

• Imbunatateste sanatatea ficatului

• Protecție antioxidantă

• Oferă suport pentru ficat

• Conține proprietăți de Detoxifiere

• Sursa naturala de flavonoide

Complexul nostru de protectie hepatica activ conține colină care contribuie la menținerea funcției hepatice normale.

De ce complexul nostru pentru detoxifierea ficatului?

Problemele hepatice pot avea multe cauze, de aceea am proiectat complexul nostru pentru a contribui la funcția normală a ficatului sănătoasă. Am ales cinci ingrediente și fiecare ingredient aduce o proprietate diferită la masă pentru a atinge acest obiectiv.

L-Colina: Colina este un nutrient esențial implicat în procesele fiziologice esențiale. Una dintre acestea este funcția hepatică. Ficatul este cheia pentru metabolismul și depozitarea colinei, dar se bazează pe faptul că are o sursă. Colina contribuie la metabolizarea normală a lipidelor și la menținerea funcției hepatice normale.

Celelalte ingrediente sunt Cicoare, Anghinare, Rădăcină de păpădie și extract de Curcumă (bogat în curcuminoide).

Prospect Complex Protectie Ficat

Mod de administrare: Luați 2 capsule zilnic cu suficientă hrană și lichid.

Ingrediente pentru 2 capsule: Extract de rădăcină de chicory (Cichorium intybus L. sativum) - 350 mg, (Cynora scolymus) - 210 mg, extract de rădăcină de păpădie (Taraxacum officinale) - 210 mg, L-Colina - 168 mg, extract de rădăcină de curcumă (Curcuma longa) - 140 mg din care curcuminoide - 133 mg.

Doza recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu reprezintă un substitut al unei diete echilibrate și variate și al unui stil de viață sănătos. Nu utilizați în timpul sarcinii sau alăptării. Depozitati departe de copii. A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

 

Notă 
Laura 06/05/2017

Sofran sau Sofranel

Ma simt mult mai bine emotional de cand iau acest produs.

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  Vegavero Complex Protectie Ficat 90 Capsule

  Vegavero Complex Protectie Ficat 90 Capsule

  Beneficii Complex Protectie Ficat: imbunatateste sanatatea ficatului, protecție antioxidantă, oferă suport pentru ficat, conține proprietăți de Detoxifiere, sursa naturala de flavonoide.

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Fan Curier 

  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  > >
  Vegavero Complex Protectie Ficat 90 Capsule

  Vegavero Complex Protectie Ficat 90 Capsule

  lei118.35 in_stock! Beneficii Complex Protectie Ficat: imbunatateste sanatatea ficatului, protecție antioxidantă, oferă suport pentru ficat, conține proprietăți de Detoxifiere, sursa naturala de flavonoide. Vegavero
  Vegavero Complex Protectie Ficat 90 Capsule 4 5 1
  Mergi