Promotie!
Oregano 450mg 90 Capsule Mărește

Swanson Oregano 450mg 90 Capsule

Beneficii ale Oregano: sustine si consolidează sistemul imunitar, ajută la păstrarea echilibrului mediului intern al organismului, livrat sub formă de spectru complet, suport concentrat pentru sănătatea tractului gastrointestinal, respirator și urinar.

Mai multe detalii


Pret: 39,00 lei Pret: 69,00 lei Pret: -30,00 lei

Produs nou

ITEM-RE-002770

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Oregano 450mg 90 Capsule

Beneficii ale Oregano:

- Susține și consolidează sistemul imunitar

- Ajută la păstrarea echilibrului mediului intern al organismului

- Livrat sub formă de spectru complet

- Suport concentrat pentru sănătatea tractului gastrointestinal, respirator și urinar

- Îmbunătățește funcția imunitară și oferă protecție antioxidantă

- Menține populațiile normale de organisme microbiene patogene

- Ajută la menținerea confortului GI

Poate o cunoașteți ca o plantă simplă cu care să vă condimentați gătitul, dar adevărul este că oregano a fost folosit de-a lungul istoriei ca tonic vindecător. Binecuvântat cu o valoare antioxidantă mult superioară portocalelor, merelor și chiar spanacului - uleiul de oregano va ajuta cu probleme ale tractului gastrointestinal in moduri pe care nu le puteți imagina niciodată.

Ce este Oregano Oil de la Swanson?

Oregano Swanson sau Origanum Vulgare (așa cum este cunoscut în forma sa originală) este de fapt un membru din familia de mentă. Cunoscut în primul rând ca un ajutor culinar în care aroma și savoarea sa inconfundabile sunt atât de des utilizate pentru a spori chiar și cele mai simple dintre feluri de mâncare, oregano are de fapt o istorie lungă de utilizare a sănătății.

Oregano a devenit sălbatic în regiunile mediteraneene atâta timp cât omul își poate aminti, iar numele său grec Oreganos înseamnă de fapt „bucuria munților”. În mod surprinzător, atunci grecii antici au fost cei care au început să o folosească ca remediu.

Dureri de cap, indigestie, convulsii și chiar răni deschise au fost toate tratate cu ulei din frunza de oregano. Ce știm acum, desigur, că Swanson Oregano Oil este plin de fenoli care, printre altele, servesc la curățarea simturilor noastre receptoare.

Pentru ce se folosește Oregano?

Antioxidant

Oregano Swanson a explorat recent valoarea sa antioxidantă, iar rezultatele sunt atrăgătoare. ORAC-ul Oregano (capacitatea de absorbție a radicalilor oxigenului - un sistem dezvoltat de cercetătorii USDA pentru a măsura valoarea antioxidantă) este de 15,300 µ / 100g. Pentru a vă face o idee despre ce înseamnă asta, ORAC-ul spanacului este 1.2660. Acesta este echivalentul a 30x cel al portocalelor și 42x cel al merelor.

Antiviral / bacterian

Cercetătorii consideră acum că oregano Swanson poate avea de fapt o valoare antibacteriană mai puternică decât cea a unor antibiotice cu acesta capabil să omoare infecții bacteriene periculoase, cum ar fi Candida și E. Coli. Unii cred că ar putea ține cheia în bătălia împotriva superbei MRSA.

Antifungic

Calitățile antifungice de curățare Swanson Oregano Oil înseamnă că poate ajuta la probleme cu GI, cum ar fi infecțiile cu paraziti.

Cu literalmente o serie întreagă de beneficii, Swanson Oregano Oil este diamantul în detaliu. Nu treceți cu vederea puterile sale de vindecare incredibile pentru o clipă.

Prospect Oregano:

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luați o capsulă pe zi cu apă.

Portia de servire 1 capsulă

Portia pe servire: Frunza de oregano (Origanum vulgare) 450 mg *

*Valoarea zilnică nu este stabilită.

Alte ingrediente: Gelatină, poate conține una sau mai multe dintre următoarele: celuloză microcristalină (fibre vegetale), stearat de magneziu, silice.

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate90
Ingrediente principaleOregano

Spune-ne părerea ta!

Swanson Oregano 450mg 90 Capsule

Swanson Oregano 450mg 90 Capsule

Beneficii ale Oregano: sustine si consolidează sistemul imunitar, ajută la păstrarea echilibrului mediului intern al organismului, livrat sub formă de spectru complet, suport concentrat pentru sănătatea tractului gastrointestinal, respirator și urinar.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Swanson Oregano 450mg 90 Capsule

Swanson Oregano 450mg 90 Capsule

lei35.78 in_stock! Beneficii ale Oregano: sustine si consolidează sistemul imunitar, ajută la păstrarea echilibrului mediului intern al organismului, livrat sub formă de spectru complet, suport concentrat pentru sănătatea tractului gastrointestinal, respirator și urinar. Swanson
Mergi