Referinta: ITEM-RE-005571

Marca: Swanson

Swanson Berberine 400 Mg 60 capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberina: sprijină sănătatea gastrointestinală, protejeaza inima, regleazanivelurile de colesterol, sprijină sănătatea impotriva gutei, este un anti-depresiv, imbunătățește echilibrul zahărului din sânge, tratează inflamația, prijină nivelurile sănătoase ale glicemiei.

Pret 85,00 lei Pret de baza 105,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: OstroVit-VitaminCeferverscent

Marca: OstroVit

OstroVit Vitamina C efervecenta 1000 mg 20 Tablete, gratuit pentru comenzile peste 99 de lei

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii ale Vitaminei C pudra: ajuta la producerea colagenului si asigura sanatatea articulatiilor, ajuta sistemul imunitar, sustine sanatatea sistemului nervos si cel cardiovascular, contribuie la reducerea oboselii și oboselii, contribuie la absorbția fierului fără fier

Pret 9,00 lei Pret de baza 15,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: Bulletproof-13762

Marca: Bulletproof

Bulletproof BRAIN OCTANE OIL, C8 MCT Oil, Ulei pur MCT, 473ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii BRAIN OCTANE OIL: taie si suprima foamea, arde grasimea repede si eficient, ajuta in cazul de dietă ketogenică, efect antibacterian si antimicrobian, sursă eficientă de energie, ajuta la menținerea nivelului normal al colesterolului, sprijină absorbția nutrienților

Pret 219,00 lei Pret de baza 260,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: Biovea-2438

Marca: Biovea

Biovea Crema Estriol Natural (2 oz) 60ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Estriol-Care: soluție naturală pentru menopauză și peri-menopauză, Estriol este un estrogen blând natural, cremă naturală fără substante sintetice, inclusiv Parabeni, ambalata într-un recipient etanș, ermetic, igienic, non-gras și formulat pentru o absorbție excelentă

Pret 105,00 lei Pret de baza 114,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat
Toate produsele din topul vanzarilor
  • -20,00 lei
Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete
  • Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete
  • Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete

Raw Powders Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete

RawPowders-BacopaMonnieri60

Beneficii Bacopa Monnieri: conține antioxidanți puternici, poate reduce inflamația, stimuleaza funcția creierului, ajuta la reducerea simptomelor ADHD, poate preveni anxietatea și stresul, ajuta la scăderea nivelului tensiunii arteriale

99,00 lei
79,00 lei Economiseste 20,00 lei
cu TVA
Cantitate

Descriere

Bacopa Monnieri 500 mg 60 Tablete

Beneficii Bacopa Monnieri:

- Conține 500 mg pe porție

- Supliment de înaltă calitate

- Potrivit pentru vegani și vegetarieni

- Conține antioxidanți puternici

- Poate reduce inflamația

- Poate stimula funcția creierului

- Poate ajuta la reducerea simptomelor ADHD

- Poate preveni anxietatea și stresul

- Poate ajuta la scăderea nivelului tensiunii arteriale

Raw Powders ™ oferă tablete Bacopa Monnieri!

Ce este Bacopa Monnieri?

Bacopa monnieri este o plantă perenă, înfloritoare, nativă în zonele umede din sudul și estul Indiei, Australia, Europa, Africa, Asia și America de Nord și de Sud. B. monnieri este o plantă folosită în Ayurveda, unde este cunoscută și sub numele de „Brahmi”, după Brahmā, Dumnezeul creator al panteonului hindus.

De ce Bacopa Monnieri?

Se crede că Bacopa monnieri interacționează cu dopamina și sistemele serotonergice, dar principalul său mecanism pare să preocupe promovarea comunicării neuronilor. Face acest lucru prin îmbunătățirea ritmului cu care sistemul nervos poate comunica prin creșterea creșterii terminațiilor nervoase, numite și dendrite. Bacopa monnieri este, de asemenea, un antioxidant. Cu toate acestea, sunt necesare cercetări suplimentare pentru fundamentarea acestor afirmații.

Top 6 beneficii ale Bacopa Monnieri:

1. Conține antioxidanți puternici

Antioxidantii sunt substante care ajuta la protejarea impotriva deteriorarii celulare cauzate de molecule potential daunatoare numite radicali liberi.

Cercetările sugerează că daunele cauzate de radicalii liberi sunt legate de multe afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă, diabetul și anumite tipuri de cancer.

Bacopa monnieri conține compuși puternici care pot avea efecte antioxidante.

De exemplu, bacosidele, principalii compuși activi din Bacopa monnieri, s-au dovedit că neutralizează radicalii liberi și împiedică moleculele de grăsime să reacționeze cu radicalii liberi.

Când moleculele de grăsime reacționează cu radicalii liberi, ei suferă un proces numit peroxidare lipidică. Peroxidarea lipidelor este legată de mai multe afecțiuni, cum ar fi boala Alzheimer, boala Parkinson și alte tulburări neurodegenerative.

Bacopa monnieri poate ajuta la prevenirea pagubelor cauzate de acest proces.

De exemplu, un studiu a arătat că tratarea șobolanilor cu demență cu Bacopa monnieri a redus daunele radicalilor liberi și a semnelor inversate de afectare a memoriei.

2. Poate reduce inflamația

Inflamarea este răspunsul natural al organismului tău pentru a ajuta la vindecarea și combaterea bolilor.

Cu toate acestea, inflamația cronică la nivel scăzut a fost legată de multe afecțiuni cronice, inclusiv cancer, diabet și boli de inimă și rinichi.

În studiile pe eprubetă, Bacopa monnieri a părut să suprime eliberarea de citokine pro-inflamatorii - molecule care stimulează un răspuns imun inflamator.

În studiile pe eprubete și animale, a inhibat și enzime, cum ar fi ciclooxigenazele, caspazele și lipoxigenazele - toate jucând roluri cheie în inflamație și durere.

Ba mai mult, în studiile efectuate pe animale, Bacopa monnieri a avut efecte antiinflamatorii comparabile cu cele ale diclofenacului și indometacinei - două medicamente anti-inflamatorii nesteroidiene utilizate frecvent pentru tratarea inflamației.

Cu toate acestea, este nevoie de mai multe cercetări pentru a determina dacă Bacopa monnieri reduce inflamația la om.

3. Poate stimula funcția creierului

Cercetările sugerează că Bacopa monnieri poate ajuta la îmbunătățirea funcției creierului.

De exemplu, un studiu la șoareci a arătat că suplimentarea cu Bacopa monnieri și-a îmbunătățit învățarea spațială și capacitatea de a reține informații.

Același studiu a mai constatat că a crescut lungimea dendritică și ramificarea. Dendritele sunt părți ale celulelor nervoase din creier care sunt strâns legate de învățare și memorie.

În plus, un studiu de 12 săptămâni la 46 de adulți sănătoși a observat că administrarea a 300 mg de Bacopa monnieri zilnic a îmbunătățit semnificativ viteza de procesare a informațiilor vizuale, rata de învățare și memoria, în comparație cu tratamentul cu placebo.

Un alt studiu de 12 săptămâni la 60 de persoane in varsta a descoperit că luarea fie a 300 mg, fie a 600 mg de extract de Bacopa monnieri a îmbunătățit zilnic memoria, atenția și capacitatea de a procesa informații, comparativ cu tratamentul cu placebo.

4. Poate ajuta la reducerea simptomelor ADHD

Tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD) este o tulburare neurodezvoltată care se caracterizează prin simptome precum hiperactivitate, impulsivitate și neatenție.

Interesant, cercetările au arătat că Bacopa monnieri poate ajuta la reducerea simptomelor de ADHD.

Un studiu efectuat la 31 de copii cu vârste cuprinse între 6-12 ani a constatat că administrarea de 225 mg de extract de Bacopa monnieri zilnic timp de 6 luni a redus semnificativ simptomele de ADHD, cum ar fi neliniște, autocontrol slab, neatenție și impulsivitate la 85% dintre copii.

Un alt studiu efectuat la 120 de copii cu ADHD a observat că administrarea unui amestec pe bază de plante care conținea 125 mg de Bacopa monnieri îmbunătățea atenția, cogniția și controlul impulsului, comparativ cu grupul placebo.

Deși aceste descoperiri sunt promițătoare, sunt necesare mai multe studii la scară largă care examinează efectele Bacopa monnieri asupra ADHD, înainte de a putea fi recomandat ca tratament.

5. Poate preveni anxietatea și stresul

Bacopa monnieri poate ajuta la prevenirea anxietății și a stresului. Este considerată o plantă adaptogenă, ceea ce înseamnă că ar crește rezistența corpului la stres.

Cercetările sugerează că Bacopa monnieri ajută la reducerea stresului și a anxietății prin ridicarea stării de spirit și la reducerea nivelului de cortizol, un hormon care este strâns legat de nivelurile de stres.

Un studiu de rozătoare a arătat că Bacopa monnieri a avut efecte anti-anxietate comparabile cu cele ale medicamentelor, pe bază de rețetă utilizate pentru a trata anxietatea.

Cu toate acestea, studiile la om pe Bacopa monnieri și anxietate arată rezultate mixte.

De exemplu, două studii umane au descoperit că administrarea a 300 mg de Bacopa monnieri zilnic a redus semnificativ scorul de anxietate și depresie la adulți peste 12 săptămâni, comparativ cu tratamentul cu placebo.

Cu toate acestea, un alt studiu uman a descoperit că tratamentul cu Bacopa monnieri nu a avut efect asupra anxietății.

6. Poate ajuta la scăderea nivelului tensiunii arteriale

Hipertensiunea arterială este o problemă serioasă pentru sănătate, deoarece plasează efortul asupra inimii și vaselor de sânge. Aceasta vă poate slăbi inima și crește riscul de boli de inimă.

Cercetările sugerează că Bacopa monnieri poate ajuta la menținerea tensiunii arteriale într-un interval sănătos.

Într-un studiu efectuat pe animale, Bacopa monnieri a redus atât tensiunea sistolică cât și cea diastolică. A făcut acest lucru prin eliberarea oxidului nitric, care ajută la dilatarea vaselor de sânge, ceea ce duce la îmbunătățirea fluxului sanguin și a scăderii tensiunii arteriale.

Un alt studiu a arătat că Bacopa monnieri a scăzut semnificativ nivelul tensiunii arteriale la șobolani care au avut valori crescute, dar nu a avut efect asupra șobolanilor care au avut valori normale ale tensiunii arteriale.

Cu toate acestea, un studiu de 12 săptămâni la 54 de adulți în vârstă sănătoși a descoperit că administrarea a 300 mg de Bacopa monnieri zilnic nu a avut efect asupra tensiunii arteriale.

Pe baza descoperirilor actuale, Bacopa monnieri poate scădea tensiunea arterială la animalele cu valori mari ale tensiunii arteriale.

Efecte secundare Bacopa monnieri

În timp ce Bacopa monnieri este considerat sigur, poate provoca reacții adverse la unele persoane.

De exemplu, poate provoca simptome digestive, inclusiv greață, crampe stomacale și diaree.

Bacopa monnieri nu este recomandată femeilor însărcinate, deoarece niciun studiu nu a evaluat siguranța utilizării sale în timpul sarcinii.

Mai mult, poate interacționa cu anumite medicamente, inclusiv amitriptilina, un medicament utilizat pentru ameliorarea durerii.

Dacă luați orice medicament, discutați cu doctorul dumneavoastră de asistență medicală înainte de a lua Bacopa monnieri.

Prospect Bacopa monnieri:

Mod de administrare:Cate 1-2 tablete pe zi, cu un pahar cu apa dupa masa.

Compozitie: Bacopa monnieri Extract 500 mg/pastila.

Sursa text: https://www.healthline.com/nutrition/bacopa-monnieri-benefits

Detalii ale produsului
RawPowders-BacopaMonnieri60
14 Produse

Fisa tehnica

Forma/Textura
Tablete
Pentru
Unisex
Utilizat pentru
Sanatate zilnica
Tip administrare
Cale orala
Proprietati
100% NATURAL
Cantitate
60
Ingrediente principale
Bacopa Monnieri
Tip produs
supliment alimentar
Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
16 alte produse in aceeasi categorie:

Referinta: HayaLabs-LionsMane

Marca: Haya Labs

Haya Labs Lion's Mane Mushroom 500mg 60 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Lion's Mane: poate proteja împotriva demenței, ajută in ameliorarea simptomelor ușoare de depresie și anxietate, creste viteza de recuperare a leziunilor sistemului nervos, protejează împotriva ulcerelor din tractul digestiv, reduce riscul bolilor cardiace.

Pret 45,00 lei Pret de baza 65,00 lei
Mai multe
Stoc epuizat

Referinta: NOW-BerberineGlucose

Marca: Now Food

Now Foods Berberine Glucose Support - 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Berberine: Sprijină sănătatea nivelurilor de zahăr din sânge și cardiovasculare în mod natural, susține vitalitatea generală, sprijină nivelurile sănătoase de zahăr din sânge, oferă suport pentru sănătatea cardiovasculară, potrivit pentru vegani și vegetarieni.

Pret 155,00 lei Pret de baza 191,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: OstroVit-GotuKolaVEGE

Marca: OstroVit

Gotu Kola VEGE 90 Capsule (Concentrare invatat, somn linistit, claritate ganduri)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii OstroVit Gotu Kola VEGE: OstroVit Gotu Kola VEGE este un adaptogen 100% vegan cu actiune versatila. Gotu kola, sau extract asiatic de pennywort, este un material vegetal folosit de mii de ani in Asia Centrala. Daca doriti si o piele frumoasa si neteda si va pasa de o mai buna functionare a memoriei, a sistemului circulator si a sistemului...

Pret 45,00 lei Pret de baza 55,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: OstroVit-GabaPlus

Marca: OstroVit

OstroVit GABA plus Melatonin 90 Tablete

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii GABA: tratament naturist pentru somn linistit, reduce stresul și anxietatea, creste hormonul de creștere uman (HGH), ajuta la arderea grăsimilor, promovează o perspectivă pozitivă, susține un sistem imunitar sănătos, promovează dezvoltarea musculară slabă, ofera un somn linistit si de calitate, ajută inteligența și funcția creierului,...

Pret 39,00 lei Pret de baza 49,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: PuritansPride-Melatonin3mg

Marca: Puritan's Pride

Melatonin 3 mg 120 de tablete (Insomnie, tulburari somn, somnifer natural)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Melatonin: Melatonina este un hormon produs de glanda pineala care, dupa ce ajunge in sange, este transportat la celule. Secretia de melatonina este maxima noaptea, insa eliberarea ei este influentata si de alti factori, precum stilul de viata. Astfel, melatonina este un somnifer natural ce contribuie la atenuarea tulburarilor de somn si la...

Pret 29,00 lei Pret de baza 39,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: OstroVit-MagnesiumTriple

Marca: OstroVit

OstroVit Triple Magnesium pudra 100 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii magneziu trple: regleaza tensiunea arteriala, combate migrenele, combate depresia și stările proaste de dispoziție, previne diabetul și bolile cardiovasculare, buna funcţionare a sistemului osos, intareste articulatiile, curata metalele grele din organism, ajuta digestia, restabileste relaxarea musculara, creste energia metabolica, ajuta la...

Pret 37,00 lei Pret de baza 56,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Jarrow-Ashwagandha

Marca: Jarrow Formulas

Jarrow Ashwagandha, 300mg 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Ashwagandha: planta medicinala antica, reduce nivelul de zahăr din sânge, are proprietăți anti-cancer, reduce nivelul de cortizol, ajuta la reducerea stresului și anxietății, reduce simptomele depresiei, poate stimula testosteronul și crește fertilitatea la bărbați, Ashwagandha poate crește masa musculara și forța, reduce inflamația, reduce...

Pret 109,00 lei Pret de baza 125,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Biovea-2178

Marca: Biovea

Biovea 5-HTP (eliberare treptata) 100 mg 90 Comprimate

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

5-HTP: o soluție naturală pentru anxietate și depresie, ajută la atenuarea anxietății și stresului, promovează modele de somn sănătoase, inhibă apetitul, reduce disconfortul durerilor de cap, migrena, intărește inima, metabolismul și imunitatea

Pret 139,00 lei Pret de baza 178,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Referinta: Vegavero-NaturalVitaminB12

Marca: Vegavero

Natural Vitamin B12 60 Capsule (Reduce oboseala, intareste imunitatea si sistemul nervos)

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Natural Vitamin B12: Vitamina B12 (cobalamina) este o vitamina solubila în apa care are un rol central în metabolismul energetic, functia sistemului nervos si formarea celulelor sanguine. Dar B12 este speciala în sensul ca poate fi pastrat în organism, spre deosebire de celelalte vitamine B. Astfel, Natural Vitamin B12 contribuie la metabolismul...

Pret 129,00 lei Pret de baza 177,00 lei
Mai multe
In stoc

Referinta: RawPowders-LionsManePudra

Marca: Raw Powders

Raw Powders Lion's Mane 5: 1 Extract Pulbere 100 grame

0 1 2 3 4 0 Review(s) 

Beneficii Lion's Mane: poate proteja împotriva demenței, ajută in ameliorarea simptomelor ușoare de depresie și anxietate, creste viteza de recuperare a leziunilor sistemului nervos, protejează împotriva ulcerelor din tractul digestiv, reduce riscul bolilor cardiace

Pret 149,00 lei Pret de baza 182,00 lei
Mai multe
Ultimele produse in stoc

Articole asemanatoare