RelaForte, Ashwagandha Mărește

RelaForte, Ashwagandha

Optiuni Valabile:

RelaForte sau Ashwagandha ajuta la eliminarea stresului

 

Ashwagandha mai este cunoscuta si sub numele de Ginseng indian si poate fi folosit în situatii de stres pe termen scurt. Ashwagandha are o influenta pozitiva asupra energiei pentru a fi din nou în forma.

 

RelaForte, Ashwagandha, Ginseng Indian, 60 capsuleCare este diferenta intre RelaForte si celelalte preparate cu Ashwagandha?

- Timp de secole a fost folosita ashwagandha in domeniul sanatatii ayurvedice

- Extract din Morcov + frunze, ambele contin ingrediente vegetale, ingrediente active

- Liber de scopolamină, sau aristolohic alcaloizi pirolizidina care sunt toxice

- Produsă conform unui procedeu brevetat foarte specific

- Compozitie unică de standardizare ridicată pe trei importante fitochimicale adică Glycowithanoliden, oligozaharide si withaferine A

- Potrivit pentru aportul zilnic

- Calitate testata

Beneficii ASHWAGANDHA - Ginseng Indian


- Combate efectele stresului;
- Ajuta la recuperarea dupa traume (fizice sau psihice);
- Imbunatateste capacitatea de invatare, memoria si timpul de raspuns (reactia de raspuns);
- Reduce starile de anxietate sau depresie, fara a da stare de somnolenta;
- Reduce fenomenele degenerative la nivel de creier;
- Confera protectie sistemului imunitar.

In medicina Aiurvedica se recomanda ca adaptogen pentru adaptarea la stresul zilnic si ca tonic - rejuvenator pentru persoanele in convalescenta sau mai inaintate in varsta. Unii medici aiurvedici recomanda Ashwagandha pentru a imbunatati capacitatea de gandire, dar si pentru a micsora durerile si inflamatia precum si pentru a ameliora efectele inaintarii in varsta. Este, de asemenea, recomandata pentru a mari fertilitatea atat la femei, cat si la barbati. Ashwagandha este, de asemenea, recomandata in convalescenta fie dupa o boala fie dupa o interventie chirurgicala.

Ashwagandha este o planta adaptogena foarte cunoscuta in medicina ayurvedica si care manifesta abilitati uimitoare de reducere a cortizolului si de echilibrare a hormonilor tiroidei. In India, ashwagandha este cunoscuta sub denumirea de “forta armasarului” fiind folosita in mod traditional pentru intarirea sistemului imunitar dupa o boala.
Ashwagandha se mai numeste si ginsengul indiandatorita abilitatii acesteia de a dezvolta rezistenta si pentru proprietatile sale de ameliorare a stresului.

S-au efectuat peste 200 de studii despre abilitatea Ashwagandhei de a:
- Imbunatati functionarea tiroidei
- Vindeca oboseala adrenala
- Reduce anxietatea si depresia
- Combate efectele stresului
- Mari puterea si rezistenta
- Vindeca si preveni cancerul
- Reduce degenerarea celulelor creierului
- Stabiliza zaharul din sange
- Reduce colesterolul
- Stimula imunitatea

 Prospect Ashwagandha

Continut: 60 capsule

Mod administrare: 2 x 1 capsule pe zi

Ingrediente per capsulă:

 

Ashwagandha sau ginseng indian (Withania Somnifera), extract de rădăcină și frunze, standardizat la ≥ 32% oligozaharide, ≥ 10% și ≤ 0,5% withaferine glycowithanoliden A

150 mg 

Ingrediente: ashwagandha, celuloza microcristalina (umplutură), hidroxipropil metil celuloză (carcasă), dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (emulsifiant), caragenan (un strat), acetat de potasiu (plicuri)

 

Notă 
02/15/2017

Ginseng indian

Efect relaxant

  Spune-ne părerea ta!

  Spune-ne părerea ta!

  RelaForte, Ashwagandha

  RelaForte, Ashwagandha

  Disclaimer medical

  Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

   

  Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

  INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

  Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

  Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

  Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

   

  Transport si Livrare.

  Posta Romana
  Posta Romana:

  Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

  Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

  Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

  Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

  Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

   

  Fan Curier
  Fan Courier:

  Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

  Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

  Costul transportului este intre 0-20 de lei.

  Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

  Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

  Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

  Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

  Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

  Mergi