Pret redus!
Huperzine-A 225mcg 90 capsule Mărește

Raw Powders Huperzine-A 225mcg 90 capsule

Beneficii Huperzine-A: sprijinirea memoriei si a functiei cognitive, contribuind la imbunatatirea activitatii intelectuale, revitalizarea memoriei, protejearea neuronilor.

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 154,00 lei Pret: -45,00 lei

Produs nou

RawPowders-Huperzine-A

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Huperzine-A 225mcg 90 capsule

Raw Powders ™ ofera capsule vegetariene Huperzine-A 225mcg pe capsula!

Beneficii Huperzine-A:

- Sprijinirea memoriei si a functiei cognitive, contribuind la imbunatatirea activitatii intelectuale.

 - Revitalizarea memoriei.

  Protejearea neuronilor.

Ce este Huperzine-A?

Acest supliment se gaseste in plantele verzi numite Huperzia Serrata, situate de obicei in India sau in alte parti ale continentului asiatic. Huperzina a fost utilizata in medicina traditionala chineza si a jucat rolul unui stimulator al performantei creierului. Astazi este utilizat pe scara larga pentru imbunatatirea performantei cognitive.

De ce Huperzine-A?

Cercetarile de astazi au demonstrat capacitatea Huperzine de a creste eliberarea de acetilcolina. Caracteristica anterioara induce memoria si mentinerea starii psihice, in special in cazurile de Alzheimer sau Dementa. In acelasi timp, Huperzine poate fi un stimulent cognitiv care previne imbatrânirea si declinul cognitiv la vârstnici.

Avertizare:

Consultati medicul inainte de a incepe sa utilizati orice supliment daca sunteti gravida sau aveti alt medicament sau aveti orice stare de rau de sanatate. In cazul unor modificari fizice sau mentale nedorite, discutati despre utilizarea si dozarea cu un profesionist. Orice suplimentare este interzisa persoanelor sub 18 ani.

Prospect Huperzine-A

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Compozitie: Huperzine-A (de la Huperzia Serrata 1%) 225mcg.

Alte ingrediente: Maltodextrina, stearat de magneziu, capsula vegetariana (hipromeloza).

Spune-ne părerea ta!

Raw Powders Huperzine-A 225mcg 90 capsule

Raw Powders Huperzine-A 225mcg 90 capsule

Beneficii Huperzine-A: sprijinirea memoriei si a functiei cognitive, contribuind la imbunatatirea activitatii intelectuale, revitalizarea memoriei, protejearea neuronilor.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Raw Powders Huperzine-A 225mcg 90 capsule

Raw Powders Huperzine-A 225mcg 90 capsule

lei100.00 in_stock! Beneficii Huperzine-A: sprijinirea memoriei si a functiei cognitive, contribuind la imbunatatirea activitatii intelectuale, revitalizarea memoriei, protejearea neuronilor. Raw Powders
Mergi