Pret redus!
Vitamin B Complex 90 Tablete Mărește

OstroVit Vitamin B Complex 90 Tablete

B complex beneficii: Susține funcția cardiovasculară și producția de energie, întăresc imunitatea, consolidează activitatea sistemului nervos și activitatea mentală, promovați capacitatea antioxidantă în organism, alinați stresul și îmbunătățiți starea de spirit, pentru piele și păr sănătos.

Mai multe detalii


Pret: 29,00 lei Pret: 39,00 lei Pret: -10,00 lei

Produs nou

OstroVit-VitaminB

Optiuni Valabile:

Beneficiile si avantajele complexului de Vitamina B

B Complex are o gama larga de vitamine B (plus vitaminele C & E), inclusiv:
Tiamina HCl (vitamina B1)
Riboflavina (vitamina B2)
Acid nicotinic (niacina / vitamina B3)
Acid pantotenic (vitamina B5)
Piridoxina HCl (vitamina B6)
D-biotina (vitamina B7)
Acid folic (vitamina B9)
Cianocobalamina (vitamina B12)

Vitaminele B sunt o familie de compusi solubili în apa, care servesc pentru cresterea si dezvoltarea normala a celulelor. Datorita lor, muschii functioneaza, energia este schimbata, nutrientii sunt absorbiti, cresterea parului este asigurata. De asemenea, acestea joaca un rol semnificativ în formarea imunitatii.
Unele vitamine B îndeplinesc functii specifice. Vitaminele B6, B9 si B12 joaca un rol deosebit de important în sistemul nervos si creier. Aportul de vitamina B12 si acid folic poate îmbunatati functia cognitiva, productia de energie si regenerarea tesuturilor neurale.

Complexul de vitamine B de la OstroVit este un supliment alimentar în tablete care contin vitamine din grupul B, îmbogatite cu vitamina C si E. Vitaminele din grupul B sunt vitamine solubile în apa si sunt necesare pentru buna functionare a întregului nostru organism.

    90 comprimate într-un pachet

    Un comprimat este suficient pentru a compensa deficientele

    1 portie = 1 tableta

    8 vitamine B îmbogatite cu vitaminele C si E

Tiamina (vitamina B1) - ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal si ajuta la buna functionare a sistemului nervos. Ajuta la mentinerea functiilor psihologice adecvate, precum si la buna functionare a inimii.

Riboflavina (vitamina B2) - ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal, ajuta la buna functionare a sistemului nervos. În plus, aceasta vitamina ajuta la mentinerea starii normale a membranelor mucoase si a starii globulelor rosii. În plus, ajuta la mentinerea pielii sanatoase si ajuta la reducerea oboselii si a oboselii.

Niacina (vitamina B3) - similar cu vitamina B1, ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal si, de asemenea, ajuta la mentinerea functiilor psihologice normale. Ca si riboflavina, niacina ajuta la mentinerea pielii sanatoase si ajuta la reducerea oboselii si oboselii.

Acidul pantotenic (vitamina B5) - Acidul pantotenic contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal, precum si la sinteza si metabolismul adecvat al hormonilor steroizi, vitamina D si a unor neurotransmitatori. În plus, ajuta la reducerea oboselii si oboselii, ajuta la mentinerea performantei mentale la nivelul corect.

Vitamina B6 - ajuta la sinteza corecta a cisteinei, contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si la mentinerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Aceasta vitamina ajuta la mentinerea metabolismului normal al proteinelor si glicogenului, precum si la reglarea activitatii hormonale.

Biotina (vitamina B7) - ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal, ajuta la buna functionare a sistemului nervos. În plus, contribuie la mentinerea metabolismului normal al macronutrientilor. Biotina ajuta la mentinerea pielii si parului sanatos si ajuta la mentinerea starii corespunzatoare a mucoaselor.

Acidul folic (vitamina B9) - contribuie la cresterea tesuturilor materne în timpul sarcinii (inclusiv în stadiul precoce al acestuia), este implicat în procesul diviziunii celulare, ajuta la producerea corespunzatoare de sânge si la mentinerea metabolismului adecvat al homocisteinei.

Vitamina B12 - contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal si ajuta la buna functionare a sistemului nervos si la mentinerea unui metabolism corespunzator al homocisteinei. Aceasta vitamina joaca un rol în procesul diviziunii celulare.

Vitamina C - ajuta la producerea corespunzatoare de colagen pentru a asigura buna functionare a vaselor de sânge, oase, cartilaj, gingii, piele si dinti. În plus, ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal si, în plus, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si imunitar.

Vitamina E este un puternic antioxidant care ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ si a deteriorarii celulare cauzate de radicalii liberi.

Proprietatile complexului de vitamine B OstroVit

    Responsabil de gestionarea energiei în organism

    Joaca un rol important în metabolism

    Sustine sistemul imunitar

    Participa activ la sinteza hormonilor sexuali

    Co-creeaza structura celulelor

    Sustine dezvoltarea si cresterea corespunzatoare a organismului

    Sustine activitatea sistemului nervos, a sistemului hematopoietic,

    Responsabil de buna functionare a sistemului vascular

    Joaca un rol important în metabolism

Avantajele B Complex:
- Sustine functia cardiovasculara si productia de energie
- Ele întaresc imunitatea
- Acestea consolideaza activitatea sistemului nervos si activitatea mentala
- Promovati capacitatea antioxidanta în organism
- Alinati stresul si îmbunatatiti starea de spirit
- Pentru piele si par sanatos

Prospect B Complex:
Mod de administrare: Ca supliment alimentar, luati 1 comprimat zilnic, de preferinta înainte de mese.
Nu depasiti un comprimat pe zi.

Compozitie

 

Portie

% DZR*

Vitamina C

80 mg

100%

Niacin (Vitamin B3)

16 mg

100%

VitaminaE

12 mg

100%

Pantothenic acid (Vitamina B5)

6 mg

100%

Vitamina B6

1.4 mg

100%

Riboflavin (Vitamina B2)

1.4 mg

100%

Thiamin (Vitamina B1)

1.1 mg

100%

Folic acid (Vitamina B9)

200 µg

100%

Biotin (Vitamina B7)

50 µg

100%

Vitamin B12

25 µg

100%

 

 

Tip produs Vitamine si minerale
Forma/Textura Tablete
Pentru Unisex
Utilizat pentru Sanatate zilnica
Tip administrare Cale orala
Proprietati 100% NATURAL
Cantitate 90
Ingrediente principale Vitamina B

Spune-ne părerea ta!

OstroVit Vitamin B Complex 90 Tablete

OstroVit Vitamin B Complex 90 Tablete

B complex beneficii: Susține funcția cardiovasculară și producția de energie, întăresc imunitatea, consolidează activitatea sistemului nervos și activitatea mentală, promovați capacitatea antioxidantă în organism, alinați stresul și îmbunătățiți starea de spirit, pentru piele și păr sănătos.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi