Vegavero Vitamina B12 Plus 180 Capsule

Vitamina B12 (Metilcobalamina și Adenosilcobalamina), Acid Folic (5-MTHF), Vitamina B6 (P-5-P), Colina. Contribuie la funcționarea normală a sistemului nostru imunitar, la reducerea oboselii, la formarea normală a sângelui și la funcționarea normală a sistemului nervos, important pentru metabolismul normal al grăsimilor și menținerea funcției hepatice normale.

Mai multe detalii


Pret: 109,00 lei Pret: 157,00 lei Pret: -48,00 lei

Produs nou

Vegavero-B12Plus

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Vitamina B12 Plus 180 Capsule

Vitamina B12 (Metilcobalamina și Adenosilcobalamina), Acid Folic (5-MTHF), Vitamina B6 (P-5-P), Colina

    180 capsule naturale ușor de înghițit

    Conține ambele forme active de vitamina B12: metilcobalamina + adenosilcobalamina

    Combinat cu forme active și stabile de vitamina B6 și acid folic: folat 5-MTHF și piridoxal-5-fosfat P-5-P

    Fiecare capsulă conține 500 mcg de B12 (20.000% DZR), 1.75 mg de B6 (125% DZR), 100 mg de colină, Folat - 5-MTHF (69% DZR).

    Doza recomandată: 1 capsulă pe zi

    100% produs vegan

    Fără aditivi precum stearatul de magneziu

    Fabricat în Germania

VITAMINA B12 PLUS

Vitamina B12 a fost primul produs pe care l-am oferit sub brandul nostru Vegavero, deci este unul foarte aproape de inimile noastre. După ce s-au derulat multe cercetări și teste, am găsit acum o combinație de materii prime excepționale care fac ca capsulele noastre B12 PLUS să fie atât de speciale!

Cu forme active de Vitamina B12

Produsul nostru conține cele două forme active de vitamina B12 - metilcobalamina și adenosilcobalamina. În timp ce metilcobalamina este necesară în special în sistemul nostru nervos central (SNC), care este responsabil pentru procesele noastre de gândire și controlul muscular, adenosilcobalamina este deosebit de importantă pentru sistemul nostru nervos periferic (PNS), care ne controlează respirația și digestia.

De asemenea, am optat pentru formele active și deosebit de stabile de vitamina B6 și acid folic: vitamina B6 formează P-5-P și acidul folic formează acidul 5-metiltetrahidrofolic.

Forma activă a vitaminelor B poate fi imediat absorbită și utilizată de organismul nostru. Într-un proces complex, ficatul nostru transformă alte forme în formă activă.

Combinație inteligentă

Am ales în mod conștient să combinăm produsul nostru cu anumite vitamine B și colină. Nu numai că fiecare vitamină are o serie de efecte pozitive asupra organismului nostru, dar interacțiunea B12, B6, acid folic și colină consolidează efectele pozitive ale fiecărei vitamine individuale. Toți se sprijină reciproc în procesele metabolice înrudite.

Defalcarea homocisteinei

De exemplu, un proces metabolic important în care vitaminele B6, B12 și colină interacționează este descompunerea homocisteinei aminoacizilor. Un nivel crescut de homocisteină este dăunător și ne poate deteriora vasele de sânge și nervii. Alături de colină, cele trei vitamine B transformă homocisteina dăunătoare în aminoacid metionină utilă

Care sunt beneficiile?

Mai mult, B6 și B12 contribuie la funcționarea normală a sistemului nostru imunitar, la reducerea oboselii, la formarea normală a sângelui și la funcționarea normală a sistemului nervos. Printre altele, colina este importantă pentru metabolismul normal al grăsimilor și menținerea funcției hepatice normale.

Prospect Vitamina B12 plus:

Mod de administrare: Luați 1 capsulă zilnic cu suficient lichid în timpul unei mese.

Ingrediente: Bitartrat de L-colină, capsulă (hidroxipropil metilceluloză), 5-fosfat de piridoxal (vitamina B6), 5a-deoxianosilcobalamină (vitamina B12), metilcobalamina (vitamina B12), acid 6 (6S) -5-metiltetrahidrofolic.

Informaţii nutriţionale

Cantitate pe capsula

% DZR

Vitamina B12

500 mcg

20.000%

Vitamina B6

1.75 mg

125%

Vitamina B9, folat 5-MTHF

138 mcg

69%

Colina

100 mg

*


 Notă: Doza recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu sunt un substitut pentru o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc rece, uscat și întunecat.

Tip produsVitamine si minerale
Forma/TexturaCapsule
PentruUnisex
Utilizat pentruSanatate zilnica
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate180
Ingrediente principaleVitamina B

Spune-ne părerea ta!

Vegavero Vitamina B12 Plus 180 Capsule

Vegavero Vitamina B12 Plus 180 Capsule

Vitamina B12 (Metilcobalamina și Adenosilcobalamina), Acid Folic (5-MTHF), Vitamina B6 (P-5-P), Colina. Contribuie la funcționarea normală a sistemului nostru imunitar, la reducerea oboselii, la formarea normală a sângelui și la funcționarea normală a sistemului nervos, important pentru metabolismul normal al grăsimilor și menținerea funcției hepatice normale.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vegavero Vitamina B12 Plus 180 Capsule

Vegavero Vitamina B12 Plus 180 Capsule

lei100.00 in_stock! Vitamina B12 (Metilcobalamina și Adenosilcobalamina), Acid Folic (5-MTHF), Vitamina B6 (P-5-P), Colina. Contribuie la funcționarea normală a sistemului nostru imunitar, la reducerea oboselii, la formarea normală a sângelui și la funcționarea normală a sistemului nervos, important pentru metabolismul normal al grăsimilor și menținerea funcției hepatice normale. Vegavero
Mergi