Pret redus!
Acid Hialuronic 60 capsule Mărește

Vitabay Acid Hialuronic 20 grame - cu acid hialuronic 100% pur

Pudra de acid hialuronic Vitabay Pure este utilizată pentru a face auto-cosmetice și băuturi de frumusețe, simple și ușor de făcut cu apă distilată sau fiartă

Mai multe detalii


Pret: 125,00 lei Pret: 170,00 lei Pret: -45,00 lei

Produs nou

VF1723

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

Acid Hialuronic 20 grame - cu acid hialuronic 100% pur - pulbere de acid hialuronic

Pulbere de acid hialuronic - pudra de acid hialuronic

Pudra de acid hialuronic Vitabay Pure este utilizată pentru a face auto-cosmetice și băuturi de frumusețe, simple și ușor de făcut cu apă distilată sau fiartă. Pulberea conține 50% acid hialuronic cu greutate moleculară medie și ultra joasă. În general, produsul furnizează 10 grame de acid hialuronic cu greutate moleculară medie și 10 grame de acid hialuronic cu greutate moleculară ultra-mică.

Masa acidului hialuronic mediu-molecular se convinge cu un conținut de Dalton de 1,8 milioane. Masa acidului hialuronic cu greutate moleculară ultra-mică este sub 5000 daltoni.

Efectul acidului hialuronic

Acidul hialuronic, cu greutate moleculară ultra-mică, depășește mai ușor barierele pielii decât alte specii și acționează ca un produs hidratant vizat în straturile inferioare ale pielii. Este capabil să consolideze conexiunile celulă-celulă în stratul excitat și, în plus, să îmbunătățească conținutul de umiditate al pielii. Acidul hialuronic cu greutate moleculară medie este perfect ca gel pentru pielea deshidratată, uscată și matură. În plus, acidul hialuronic contribuie la articulațiile sănătoase.

Vitabay are avantajul că acizii hialuronici sunt practic amestecați într-o cutie. Aceasta creează o simbioză care vizează cel mai bun rezultat posibil.

Proprietățile produsului:

· Acid hialuronic pentru producerea de produse auto-cosmetice

· 50% acid hialuronic cu greutate moleculară și 50% cu greutate moleculară ultra-mică

· 10 grame acid hialuronic cu greutate moleculară medie (1,8 milioane daltoni)

· 10 grame acid hialuronic cu greutate moleculară ultra-mică (5000 daltoni)

· Vegan

· Fără îmbunătățitori de culoare și aromă

· Fără lactoză, gluten, fructoză

Aplicarea de pulbere de acid hialuronic

Pulberea este folosită pentru producerea cremelor și gelurilor, precum și a băuturilor de înfrumusețare. Pentru a pregăti crema, luați pur și simplu 100 ml de apă distilată sau fiartă și adăugați o linguriță de pulbere. Apoi amestecați de mai multe ori până când se obține o consistență omogenă. Pune amestecul într-o cutie de cremă goală și adaugă orice loțiune de corp. În cele din urmă, amestecați din nou. Apoi păstrați-l în frigider.

Prospect pulbere de acid hialuronic

Hialuronat de sodiu (50% Acid Hialuronic Molecular Mediu - 1,8 milioane Daltoni, 50% Acid Hialuronic Molecular Ultra-Scăzut - 5000 Daltoni)

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaPudra
PentruUnisex
Utilizat pentruPiele
Tip administrareCale orala
ProprietatiAnti-imbatranire, Colagen, Hidratant
Cantitate20
Ingrediente principaleAcid Hialuronic

Spune-ne părerea ta!

Vitabay Acid Hialuronic 20 grame - cu acid hialuronic 100% pur

Vitabay Acid Hialuronic 20 grame - cu acid hialuronic 100% pur

Pudra de acid hialuronic Vitabay Pure este utilizată pentru a face auto-cosmetice și băuturi de frumusețe, simple și ușor de făcut cu apă distilată sau fiartă

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vitabay Acid Hialuronic 20 grame - cu acid hialuronic 100% pur

Vitabay Acid Hialuronic 20 grame - cu acid hialuronic 100% pur

lei114.68 in_stock! Pudra de acid hialuronic Vitabay Pure este utilizată pentru a face auto-cosmetice și băuturi de frumusețe, simple și ușor de făcut cu apă distilată sau fiartă Vitabay
Mergi