Pret redus!
Candida Cleanse 60 Capsule, mentine sanatatea colunului si a florei intestinale Mărește

Vitaviva Candida Cleanse 60 Capsule

Candida Cleanse: menține bacteriile sănătoase în colon, promovează digestia, creste energia naturala.

Mai multe detalii


Pret: 169,00 lei Pret: 259,00 lei Pret: -90,00 lei

Produs nou

VVC21762-60

In curand in stoc.

Optiuni Valabile:

Candida Cleanse 60 Capsule

• Menține bacteriile sănătoase în colon

• Promovează digestia

• Creste energia naturala

 Candida Cleanse este o combinație optimă de probiotice și agenți antiinflamatori, cum ar fi ciupercile Aloe Vera, Oregano, Anis, Reishi, precum și acidul caprilic. Candida există în mod natural în sistemul nostru digestiv, dar poate deveni dăunătoare pentru organism dacă există o supraagregare a acestuia. O supraaglomerație de Candida în sistemul digestiv poate fi cauzată de un sistem imunitar slăbit, un sistem digestiv supraîncărcat, tratamente cu antibiotice și pilulă.

Candida Cleanse conține combinația optimă de bacterii cu acid lactic și agenți antiinflamatori, cum ar fi Aloe Vera, Oregano, Anason, ciuperca Reishi și acidul caprilic, toate având un efect puternic de detoxifiere asupra sistemului intestinal simultan cu faptul că mențin flora bacteriană naturală, care este baza sănătății generale a organismului. Candida există în mod natural în sistemul digestiv, precum și în vagin, dar este patogenă și dăunătoare, dacă există o supraagregare. Creșterea Candida poate fi cauzată de un sistem imunitar slăbit, un sistem digestiv supraîncărcat, tratamente cu antibiotice și Pilula. În plus, consumul excesiv de zahăr, drojdie, pâine albă, lapte și alte alimente rafinate duc, de asemenea, la o creștere crescută. Pe termen lung, o supraaglomerație de Candida poartă peretele intestinal, ceea ce face ca toxinele dăunătoare să pătrundă cu ușurință în corp, vase de sânge și organe, mai bine cunoscute sub numele de sindrom de intestin scurger. Simptomele de suprasolicitare Candida pot include indigestie, dureri abdominale, oboseală cronică, un „dinte foarte dulce” și suprimarea imunității.

Prospect Candida Cleanse

Mod administrare: Luați 2 capsule, de 1-2 ori pe zi dupa masă.

Luați 6 capsule de două ori pe zi în momente de stres fizic sau de mediu.

Portia: Două (2) Capsule

Porții pe container: 60

Cantitate per porție

Extract de oregano (1,75% uleiuri volatile)

500 mg

*

Acid caprilic (caprilat de magneziu)

400 mg

*

L.Acidophilus (4 miliarde CFU / G)

100 mg

**

Protează (500M HUT / G)

25000 HUT

*

Celulază (100 M CU / G)

3200 CU

*

Aloe Vera (extract 200: 1)

50 mg

*

Arabinogalactan

50 mg

*

Seminte de anason (concentrat 4: 1)

50 mg

*

Coaja de nuc negru (praf de plante)

50 mg

*

Pelin (artemisia) (praf de plante)

50 mg

*

Ciuperca Reishi (concentrat 4: 1)

Se recomanda pastrarea la frigider dupa deschidere.Alte ingrediente: Gelatină (bovină), făină de orez, stearat vegetal de magneziu și dioxid de siliciu.

 

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruFemei
Utilizat pentruReglare hormonala
Tip administrareCale orala
Proprietati100% NATURAL
Cantitate60
Ingrediente principaleOregano

Spune-ne părerea ta!

Vitaviva Candida Cleanse 60 Capsule

Vitaviva Candida Cleanse 60 Capsule

Candida Cleanse: menține bacteriile sănătoase în colon, promovează digestia, creste energia naturala.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> > >
Vitaviva Candida Cleanse 60 Capsule

Vitaviva Candida Cleanse 60 Capsule

lei155.05 in_stock! Candida Cleanse: menține bacteriile sănătoase în colon, promovează digestia, creste energia naturala. VITAVIVA
Mergi