ISO Max 400, 800 grame

ISO Max reprezinta o formula speciala, care ofera o sursa rapida si de durata de energie. Este un amestec de glucide complexe si simple.

Mai multe detalii


Produs nou

Optiuni Valabile:

  • 400 grame
  • 800 grame

Ce este ISO Max?

ISO Max reprezinta o formula speciala, care ofera o sursa rapida si de durata de energie. Este un amestec de glucide complexe si simple.

Beneficii ISO Max

ISO Max este un supliment foarte bun pentru a creste performanta si rezistenta pentru cei care au o viata activa sau celora care le place sportul.

ISO Max este o bautura izotonica necesara sportivilor, deoarece ea hidrateaza organismul si il suplimenteaza cu substante nutritive, care ofera o energie mai mare.

In timpul efectuarii exercitiilor fizice, corpul elimina prin transpiratie o cantitate semnificativa de apa, care duce la deshidratare. Totusi, transpiratia este un lucru important, deoarece ea mentine temperatura normala a corpului si echilibrul fluidelor. Pentru a preveni deshidratarea, s-a conceput acesta bautura cu formula speciala.

Studiile au demonstrat ca bauturile izotonice imbunatatesc performanta fizica cu peste 20%, in comparatie cu un grup de sportivi placebo.

ISO Max este foarte bun atunci cand practicati un tip de sport intr-un climat cald.

Vitamina B1, care se gaseste in compozitia suplimentului ISO Max, ajuta organismul sa produca celule noi sanatoase. Ea mai este numita „vitamina anti-stres”, datorita capacitatii de a proteja sistemul imunitar.

Vitamina B2 lupta impotriva formarii radicalilor liberi prevenind imbatranirea, distrugerea celulelor din organism si dezvoltarea bolilor de inima. Riboflavina (vitamina B2) contribuie la formarea celulelor rosii din sange, care sunt necesare pentru transportul de oxigen in tot corpul, si opreste migrenele.

Niacina sau vitamina B3 scade nivelul colesterolului rau (LDL) si creste nivelul colesterolului bun (HDL).

Vitamina B5 este responsabila in producerea de hormoni legati de stres si de sex, inclusiv testosteron. De asemenea, este foarte buna pentru piele, o face mai frumoasa, mai sanatoasa, mai stralucitoare si previne imbatranirea.

Vitamina B12, ca si vitamina B2 si B9, contribuie la producerea de celule rosii din sange, care asigura transportul de oxigen si proteine si creste hemoglobina. Deficienta vitaminei B12 este adesea la persoanele care nu consuma alimente de origine animala.

Mod de administrare

Doza zilnica recomandata de ISO Max este de 20 g.

Nu depasiti doza indicata.

Portii: 400 g = 20 portii, 800 g = 40 portii.

Ce contine o portie de ISO Max?

O portie de ISO Max contine: calorii 71,3 kcal, proteine 0 g, grasimi 0 g, carbohidrati 15,4 g, zaharuri 12,2 g, vitamina C 80 mg, vitamina B1 (tiamina) 1,1 mg, vitamina B2 (riboflavin) 2 mg, vitamina B3 (niacin) 16 mg, vitamina B5 (acid pantotenic) 6 mg,vitamina B6 (piroxina) 1,4 mg, vitamina B7 (biotin) 50 mcg, vitamina B9 (acid folic) 200 mcg, vitamina B12 2,5 mcg, vitamina E 12 mg, calciu 127 mg, fosfor 126 mg, magneziu 52 mg, sodiu 71 mg, potasiu 183 mg.

Alte ingrediente: complex de energie (dextroza, maltrodextrina), complex de minerale si vitamine, arome naturale si artificiale.

Spune-ne părerea ta!

ISO Max 400, 800 grame

ISO Max 400, 800 grame

ISO Max reprezinta o formula speciala, care ofera o sursa rapida si de durata de energie. Este un amestec de glucide complexe si simple.

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Mergi