Pret redus!
Swanson Saw Palmetto, 540mg - 100 Capsule Mărește

Swanson Saw Palmetto, 540mg - 100 Capsule

Beneficii Saw Palmetto: trateaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie, reduce riscul de cancer de prostată, îmbunătățește calitatea vieții, crește nivelul de tes-tosteron, îmbunătăți funcția sexuală

Mai multe detalii


Pret: 45,00 lei Pret: 50,00 lei Pret: -5,00 lei

Produs nou

Swanson-SawPalmetto100

Optiuni Valabile:

Swanson Saw Palmetto, 540mg - 100 Capsule

Beneficii Saw Palmetto (Palmier pitic): ajuta la tratarea hiperplaziei benigna de prostata, reduce semnificativ simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, ajuta la cresterea si regenerarea parului la barbati, creste nivelul de tes-tosteron, imbunatateste functia sexuala

Beneficii Saw Palmetto (Palmier pitic)

  •          ajuta la tratarea hiperplaziei benigna de prostata;
  •          reduce semnificativ simptomele de usturime si durere ale tractului urinar;
  •          ajuta la cresterea si regenerarea parului la barbati;
  •          creste nivelul de tes-tosteron;
  •          imbunatateste functia sexuala.

Swanson Saw Palmetto- produs naturist, lider international in mentinerea sanatatii masculine

Ce este Saw Palmetto?

Saw Palmetto (Palmierul pitic) este o planta populara, originara din sud-estul Statelor Unite, avand fructe care au facut obiectul cercetarilor de zeci de ani in domeniul sanatatii prostatei.

Popular, Saw palmetto a fost folosit de secole în Asia si America de Nord pentru tratamentul hiperplaziei benigne de prostata (BPH-marirea noncanceroasa a prostatei). De asemenea, in trecut, a fost utilizata ca planta medicinala pentru tratarea problemelor urinare si sexuale.

Planta a castigat recunoasterea în Statele Unite atunci cand a fost listata ca un remediu oficial în Farmacopeea din Statele Unite în 1906. Din anii 1990 a fost una dintre primele zece cele mai vandute plante medicinale din SUA, cu mai mult de 2 milioane de barbati care o folosesc in mod regulat.

În Europa, Saw Palmetto este cel mai popular supliment pe baza de plante utilizat pentru a trata BPH.

Prospect

Mod de administrare indicat: Ca supliment alimentar, 1 capsula de 2-3/zi cu un pahar mare de apa

Continut: 540 mg Saw Palmetto/capsula

Tip produssupliment alimentar
Forma/TexturaCapsule
PentruBarbati
Utilizat pentruSistemul reproducator masculin
Tip administrareCale orala
ProprietatiFara GMO
Cantitate100
Ingrediente principaleSaw Palmetto
Continut pachet1
StareNou

Spune-ne părerea ta!

Swanson Saw Palmetto, 540mg - 100 Capsule

Swanson Saw Palmetto, 540mg - 100 Capsule

Beneficii Saw Palmetto: trateaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie, reduce riscul de cancer de prostată, îmbunătățește calitatea vieții, crește nivelul de tes-tosteron, îmbunătăți funcția sexuală

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Fan Curier 

Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

> >
Swanson Saw Palmetto, 540mg - 100 Capsule

Swanson Saw Palmetto, 540mg - 100 Capsule

lei41.28 in_stock! Beneficii Saw Palmetto:   trateaza hiperplazia benignă de prostată, va scapa de simptomele de usturime si durere ale tractului urinar, ajuta la cresterea parului la barbatii cu chelie, reduce riscul de cancer de prostată, îmbunătățește calitatea vieții, crește nivelul de tes-tosteron, îmbunătăți funcția sexuală Swanson
Mergi