Nou Pret redus!
SAN Testo Hardcore - 90 Tablete Mărește

SAN Testo Hardcore - 90 Tablete

Testo Hardcore: Cresteti productia naturala de testosteron, 2 grame de tribulus terrestris pe portie, standardizat la 90% saponine steroidiene, promoveaza niveluri sanatoase de testosteron, creste performanta atletica si sexuala

Mai multe detalii


Pret: 139,00 lei Pret: 179,00 lei Pret: -40,00 lei

Produs nou

SAN-TestoHardcore

Atenție: Ultimele bucați în stoc!

Optiuni Valabile:

SAN Testo Hardcore - 90 Tablete

Testo Hardcore: Cresteti productia naturala de testosteron

- 2 grame de tribulus terrestris pe portie

- Standardizat la 90% saponine steroidiene

- Promoveaza niveluri sanatoase de testosteron

- Creste performanta atletica si sexuala

Cautarea productiei maxime de testosteron se incheie aici

Testosteronul este hormonul masculin cheie, deci atunci cand nivelul testosteronului este in crestere, la fel este si celelalte. De la performanta atletica la priceperea sexuala, testosteronul are o istorie bine meritata ca hormon al dominantei.

Stresul, varsta si alti factori le pot afecta, deci asigurarea faptului ca corpul dumneavoastra tine pasul cu productia maxima de testosteron este cautarea tuturor barbatilor si necesita stiinta nutritionala potrivita ...

Testo Hardcore ofera raspunsul natural al plantei la cresterea testosteronului

Saponinele steroidiene sunt elemente naturale in Tribulus Terrestris care actioneaza ca un catalizator pentru producerea de testosteron. De aceea, fiecare portie de TESTO HARDCORE contine 2 grame din aceasta planta minunata. Formulele inferioare de pe piata sunt standardizate la un 45% prost, dar TESTO HARDCORE ofera un minim de 90% saponine steroidiene, facandu-l singura alegere utila pentru potenta de testosteron pe baza de plante.

Impreuna cu efectele de testosteron ale Tribulus Terrestris, TESTO HARDCORE este intarit cu complexul de oxid de magneziu din zinc al SAN. In studiile clinice recente, s-a dovedit ca zincul creste nivelul de testosteron in mod natural, pe langa rolul benefic pe care il joaca in cresterea celulara si in repararea tesuturilor. Acest complex care stimuleaza T furnizeaza, de asemenea, vitamina B6 pentru a maximiza absorbtia acestor substante nutritive puternice impreuna cu oxidul de magneziu pentru rolurile sale esentiale in productia de ATP, contractia musculara si mentinerea echilibrului adecvat al electrolitilor.

Utilizati TESTO HARDCORE ca solutie puternica pe baza de plante pentru marirea productiei de hormoni a organismului in conditii de siguranta si eficacitate, permitandu-va sa profitati de toate beneficiile atletice si intime ale testosteronului crescut.

Prospect TESTO HARDCORE

Mod de administrare: Se iau 3 capsule odata cu mesele.

Compozitie pentru 1 doza d 3 capsule:

ZMA Pro Complex

Vitamina B6 5mg 250%

Magneziu (Oxide 55%) 450 mg 113%

Zinc (Oxid 22%) 23mg 153%

Tribulus Terrestris (minim 90% saponine 2000 mg

 

Tip produs supliment alimentar
Forma/Textura Capsule
Pentru Barbati
Utilizat pentru Sistemul muscular
Tip administrare Cale orala
Proprietati Fara GMO
Cantitate 90
Ingrediente principale Tribulus Terrestris
Continut pachet 1
Stare Nou

Spune-ne părerea ta!

SAN Testo Hardcore - 90 Tablete

SAN Testo Hardcore - 90 Tablete

Testo Hardcore: Cresteti productia naturala de testosteron, 2 grame de tribulus terrestris pe portie, standardizat la 90% saponine steroidiene, promoveaza niveluri sanatoase de testosteron, creste performanta atletica si sexuala

Disclaimer medical

Declinarea Responsabilitatilor Medicale si Legale

 

Toate informaţiile furnizate pe site-ul Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro), incluzând text, grafice, imagini şi alte materiale, au doar scopul de a vă oferi informaţii generale, şi nu de a substitui recomandările medicului sau tratamentele pentru afecţiuni medicale specifice. Nici o documentaţie sau informaţie conţinută pe acest site nu a fost evaluată de un institut al Ministerului Sănătăţii.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical constă în diagnosticarea şi administrarea unei medicaţii specifice raportate la circumstanţele individuale ale pacientului în cauză. În nici un caz şi sub nici o formă nu trebuie să consideraţi informaţiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau că ar constitui o relaţie de tip doctor/pacient.

Vă sfătuim să vă consultaţi întotdeauna medicul ori de câte ori aveţi vreo întrebare sau preocupare referitoare la starea sănătăţii dumneavoastră; de asemenea, apelaţi la expertiza acestuia înainte de a începe un nou program de tratament, pentru a avea siguranţa că informaţia noastră şi interpretarea acestei informaţii de către dumneavoastră sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignoraţi niciodată sfaturile medicului şi nu întârziaţi aplicarea unui tratament pentru ceva ce aţi citit sau văzut pe acest site sau alte site-uri ce au legatură cu acesta!

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu este responsabilă şi nu poate fi trasă la răspundere pentru părerile / diagnosticele date de către terţe persoane cu privire la conţinutul paginilor. 

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu susţine, sprijină sau aprobă sub nici o formă sfaturile sau serviciile comerciale menţionate de către terţe persoane pe acest site sau pe alte site-uri de legătură.

Bio Krill Oil (www.Krilloil.ro) nu are nici o obligaţie şi nu este răspunzătoare individual sau asociat cu terţe părţi de nici o revendicare sau pretenţie directă sau indirectă, pierdere sau pagubă rezultată din folosirea acestei pagini, a conţinutului, reclamelor şi/sau a celorlalte site-uri aflate în legătură.

 

Transport si Livrare.

Posta Romana
Posta Romana:

Taxa de livrare este de 10 Lei indiferent de greutatea sau valoarea coletului.

Comenzile se trimit in maxim 1-2 zile in functie de numarul comenzilor.

Coletele ajung la destinatie in 2-3 zile si trebuie sa primiti acasa avizul de la posta ca sa ridicati coletul.

Daca nu primiti in maxim 10 zile de la lansarea comenzii avizul de la posta a rugam sa va duceti personal la Oficiul Postal din zona si sa verificati daca a ajuns coletul.

Plata se face face la ridicarea coletului in Oficiul Postal. Plata pentru transport o sa fie inclusa in valoarea coletului.

 

Fan Curier
Fan Courier:

Coletele pentru livrare se ridica din depozit la ora 12:00, restul comenzilor care sunt inregistrate dupa ora 12:00 se ridica spre livrare a doua zi.

Comenzile ajung in maxim 1-2 zile direct la domiciliul dumneavoastra fara a va deplasa la un sediu anume.

Costul transportului este intre 0-20 de lei.

Plata se face la curier iar el la randul lui va ofera chitanta pentru banii incasati.

Transportul gratuit se ofera pentru comenzile de peste 250 lei.

Daca localitatea dvs nu este in zona de acoperire Fan Curier si exista km suplimentari cel mai indicat este sa selectati livrare colet cu posta. 

Aceste termene de livrare pot varia în funcție de condițiile meteo sau alți factori ce pot influența transportatorii.

Livrare Discreta 

La noi livrarea discreta nu este o gluma, nu se poate mai discreta de atat.

Pachetele sunt atat de discrete incat nici noi nu mai stim ce produse sunt in ele dupa ambalare.

- are forma de cutie simpla.

- expeditorul este o persoana juridica.

- pe awb nu apare nicio referire la denumirea produsului sau continut sau vreo alta denumire care ar duce cu gandul la anumite produse.

- numele si datele dumneavoastra NU raman in nicio baza de date comuna cu alte magazine (fara mesaje spam, fara alte neplaceri, cu exceptia cazului in care sunteti de acord sa primiti mesaje publicitare cu ofertele noastre, doar daca va abonati pesite la rubrica newsletter)

Noi protejam intimitatea clientului!


Mergi