Promotie!
Krill Oil 1000mg, 60 capsule Mărește

Krill Oil 1000mg, 60 capsule

249,00 lei 350,00 lei -101,00 lei

Produs nou

In curand in stoc.

Uleiul de krill este utilizat pentru boli de inima, niveluri ridicate ale anumitor grasimi din sange (trigliceride), colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, osteoartrita, depresie, sindromul premenstrual (PMS) si perioadele menstruale dureroase.

Mai multe detalii

Optiuni Valabile:

Krill Oil 1000mg, 60 capsule

Puritatea, Concentratie si biodisponibilitate garantata.

Newton-Everett® este condusa pentru a furniza produse extrem de puternice, ultra-pure nutritiv cu o calitate fara compromisuri. Extractele noastre lichide premium si capsule gelatinoase sunt proiectate pentru a oferi un vehicul de livrare ideal pentru absorbtia maxima si biodisponibilitate îmbunatatita.

 

Pur si puternic:

Toate extractele lichide Newton-Everett® si gelule lichide sunt testate în mod independent, folosind echipamente de testare si cele mai avansate metode, inclusiv HPLC si GC-MS pentru puritate si de eficacitate de catre laboratoare terte. Acest lucru garanteaza o puritate ridicata si sunt fara de mercur, plumb, PCB si alti contaminanti. Testarea microbiologica independenta este efectuata pentru a asigura puritatea si siguranta suplimentelor.

 

Biodisponibilitate:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea trecut cu vederea. Biodisponibilitate înseamna de fapt "proportia de ingredient nutritiv sau bioactiv care a fost absorbit in tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare în organism. Dupa trecerea prin mucoasa peretelui intestinal, ingredientele intra in fluxul sanguin si gasesc drumul spre organul tinta sau sistem de organe, în cazul în care merg la munca pentru îndeplinirea sarcinilor lor specifice, pentru a sprijini sanatatea si de a te simti minunat.

 

Ce este Krill Oil 1000mg?

Ulei de krill este uleiul dintr-un animal minuscul, crevete. Speciile de balene Mantas si rechinii balena, consuma în primul rand krillii. În limba norvegiana, cuvantul "krill" înseamna "mancare de balena." Oamenii extrag uleiul din krill, il incapsuleaza în capsule, si il utilizeaza pentru medicina.

 

Uleiul de krill este utilizat pentru boli de inima, niveluri ridicate ale anumitor grasimi din sange (trigliceride), colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, osteoartrita, depresie, sindromul premenstrual (PMS) si perioadele menstruale dureroase.

 

Cu 50% mai mult Omega-3 este livrat in corpul nostru la fiecare doza fata de uleiul de peste.

 

Krill Oil 1000mg contine, de asemenea DHA si EPA, dar exista o mare diferenta. Atunci cand luati Krill Oil, acizii grasi Omega 3 sunt structurate sub forma de fosfolipide si nu sub forma de trigliceride. Fosfolipidele sunt de acelasi tip cu celule adipoase gasite in corpul uman! Acest lucru înseamna ca nu exista trigliceride pentru a se rupe, iar Omega 3 poate intra direct corpul dumneavoastra, fara nici o munca sau conversie suplimentara!

 

Doar prin trecerea la Krill Oil va castiga imediat cu 50% mai mult DHA si EPA pentru a stimula sanatatea ta!

 

Cum functioneaza Krill Oil 1000mg?

 

Ulei de krill contine acizi grasi similari cu cei din ulei de peste. Aceste grasimi sunt considerate a fi grasimi benefice, care scad umflarea, scaderea colesterolului si de a face trombocitele din sange mai putin lipicioase. Atunci cand trombocitele din sange sunt mai putin lipicioase, acestea sunt mai putin susceptibile de a forma cheaguri.

 

Prospect Ulei Krill Oil de 1000mg

Servire: 1 Gelula de 1000 Mg de krill oil.

Portii per flacon: 60

 

Suma pe servire:

• Calorii 5

     Calorii din grasimi 5

• 0,5g total de grasimi

• 5mg de sodiu

• Ulei de Krill Oil 1000 mg (1 Gram ulei de Krill Oil)

     Prevede 170 mg de Total Omega-3 acizi grasi, care cuprinde:

                    EPA (acid Elosapentaenoic) 80mg

                    DHA (acid docosahexaenoic) 50mg

     Alti acizi grasi

• 400mg Fosfolipide

• 200 mg Astaxantina

Mod administrare: Pentru adulti, se poate lua una (1) capsula gelatinoasa pe zi, de preferinta, cu o masa.

 

Fara adaos de culoare artificiala sau Aroma, fara conservanti, fara zahar, nici amidon, nici lapte, nici lactoza, nu soia, gluten, grau, drojdie sau Sodiu.

 

Avertizare: Daca sunteti gravida, sau alaptati, a lua orice medicamente, inclusiv diluanti de sange, de planificare orice procedura medicala sau chirurgicala sau care au orice afectiune medicala, consultati medicul dumneavoastra înainte de utilizare. Întrerupeti utilizarea si consultati medicul dumneavoastra daca apar reactii adverse. A nu se lasa la îndemana copiilor. A se pastra la temperatura camerei.

 

Fructe de mare alergie: Unii oameni care sunt alergici la fructe de mare ar putea fi, de asemenea, alergici la suplimente de ulei de krill. Nu exista nici o informatie de încredere care arata modul în care probabil persoanele cu alergie la fructe de mare sunt de a avea o reactie alergica la ulei de krill; cu toate acestea, pana cand se cunoaste mai mult, pentru a evita utilizarea de ulei de krill sau sa-l utilizati cu precautie în cazul în care aveti o alergie fructe de mare.

 

Interventie chirurgicala: Deoarece uleiul de krill poate încetini coagularea sangelui, exista temerea ca s-ar putea creste riscul de sangerare în timpul si dupa interventia chirurgicala. Opreste-te folosind ulei de krill cel putin 2 saptamani înainte de o interventie chirurgicala programata.

Notă 
07/31/2017

Krill oil de 1 gram per capsula

Are o concentratie de 1 gram per capsule, bun

Notă 
01/05/2017

rezultate sigure

Folosec de 2 luni jumate acest supliment, efectul ma surprinde, pana si doctorul mi-a spus sa continui.

Spune-ne părerea ta!

Spune-ne părerea ta!

Krill Oil 1000mg, 60 capsule

Krill Oil 1000mg, 60 capsule

Uleiul de krill este utilizat pentru boli de inima, niveluri ridicate ale anumitor grasimi din sange (trigliceride), colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, osteoartrita, depresie, sindromul premenstrual (PMS) si perioadele menstruale dureroase.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat:

Mergi