Uleiul Krill ofera o doza consistenta de unul dintre cei mai puternici antioxidanti Astaxantina

Uleiul Krill ofera o doza consistenta de unul dintre cei mai puternici antioxidanti Astaxantina

Uleiul Krill ofera o doza consistenta de unul dintre cei mai puternici antioxidanti: Astaxantina

 

Stiati ca corpurile noastre umane sunt bombardate de toxine si contaminanti în fiecare zi? Cea mai buna aparare împotriva acestor toxine din mediu sunt antioxidantii. Din fericire, Krill Oil este un purtator natural al astaxanthinei, care este o forta antioxidanta exceptionala.

 

Antioxidant mai puternic decat Vitamina E.

Antioxidantii sunt folositi de corp pentru a se apara de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt rezultatul unor aspecte precum expunerea la radiatii ultraviolete (UV), grasimile grase si poluarea, precum din digestie si respiratia de zi cu zi. Studiile au aratat în repetate randuri ca antioxidantii sunt cheia pentru prevenirea problemei de sanatate si a problemelor grave, cum ar fi cancerul si bolile cardiace.

Un studiu efectuat în Journal of Medicinal Food, a constatat ca Astaxantinul este un antioxidant mai puternic decat orice alt carotenoid si chiar decat Vitamina E. Astaxantinul a fost legat de îmbunatatirea functiei imunitare si de o serie de alte beneficii pentru sanatate. În uleiul de krill, o molecula din acest superprodus antioxidant este atasata la fiecare acid gras EPA. O victorie!

 

Gasit in mod natural în Krill Oil.

Astaxantinul este natural în uleiul de Krill Oil, deoarece Krillii mananca o microalga speciala care contine acest antioxidant. Krillii se hranesc cu microalga, împreuna cu dieta obisnuita de fitoplancton si alte alge. Unica microalga continand acest antioxidant valoros si carotenoidul se numesc Haematococcus pluvialis. Cand Krilii mananca aceaste alge, ei pastreaza astaxantinul natural. Astaxanthinul poate fi transmis apoi oamenilor nostri sub forma de Krill Oil!

 

Conservant natural pentru Omega-3.

În Ulei de Krill, astaxantinul este un conservant natural si ajuta la mentinerea efectiva a Omega-3. Ajuta la prevenirea oxidarii si a randamentului acizilor grasi DHA si EPA. Acest lucru înseamna ca sticla dvs. de suplimente Krill Oil va ramane la fel de puternica mai mult timp decat ar furniza o cantitate obisnuita de ulei de peste.

Leave a comment