Marca NOW Foods

Marca NOW Foods

NOW Foods este o companie de sănătate naturală cu sediul în Bloomingdale, Illinois, care produce și distribuie suplimente alimentare, alimente naturale, nutriție sportivă și produse de îngrijire personală. Compania a fost fondată în 1968 de Elwood Richard și a ajuns să aibă peste 1100 de angajați în întreaga lume.

 

Istoric

Compania a început în 1948, când Paul Richard a cumpărat Fearn Soya Foods de la Dr. Charles E. Fearn pentru 500 de dolari. Sub supravegherea și în proprietatea lui Paul Richard și a fiilor săi Elwood, Lou și Bill, compania a crescut drastic, iar în 1962, a văzut deschiderea primului său magazin de vânzare cu amănuntul în Elmhurst, Illinois. În 1968, sub conducerea lui Elwood Richard, NOW Foods (Natural, Organic, and Wholesome) a fost folosită pentru prima dată ca marcă proprie în cadrul Fearn.

Problemele juridice de la începutul anilor 1970 i-au forțat pe Richard să schimbe numele magazinelor de vânzare cu amănuntul în 1971 în Fruitful Yield, care este folosit și astăzi. Sediul central și principalele facilități de producție s-au mutat la Villa Park, Illinois, în 1978, la Glendale Heights, Illinois, în 1988 și, în cele din urmă, în locația actuală din Bloomingdale, Illinois, în 1998.

 

O a doua fabrică de distribuție, de 130.000 de metri pătrați, a fost deschisă în Sparks, Nevada, în 2003 și a fost extinsă pentru a include producția în 2012.

Pentru a-și spori numărul de produse de îngrijire personală, NOW Foods a achiziționat Burnham Labs în 2005, un producător cu sediul în Niles, Illinois.

În 2006, NOW Foods a devenit prima afacere cu scop lucrativ din județul DuPage care a primit premiul de mediu Earth Flag. Acest premiu a fost o recunoaștere a eforturilor companiei în materie de reciclare, reducere a deșeurilor, conservare a energiei și educație privind durabilitatea mediului, inclusiv zilele de curățare ale companiei în DuPage County Forest Preserve.

SPINS, o companie de cercetare de piață, a raportat, pentru cele 52 de săptămâni care s-au încheiat la 12 iulie 2008, că NOW Foods a fost marca de suplimente nutritive numărul unu în vânzări în canalul supermarketurilor naturale.

 

Produse

NOW Foods oferă peste 1.400 de produse, inclusiv aminoacizi, antioxidanți, produse de aromaterapie, produse apicole, produse pentru corp, drojdie nutritivă, produse de sprijin pentru colesterol/cardiovascular, produse pentru creierul cognitiv, produse de dietă/gestionare a greutății, produse de sprijin digestiv, produse pentru față, suplimente de fibre, produse de gestionare a glucozei, produse pentru îngrijirea părului, ceaiuri din plante, ierburi și ciuperci, produse de sprijin pentru sistemul imunitar, produse pentru dureri articulare și mobilitate, produse de sprijin pentru structura articulară, produse de sprijin pentru condiția fizică mentală/sprijin pentru starea de spirit, uleiuri nutritive, produse de nutriție sportivă și vitamine. Compania își vinde produsele prin intermediul magazinelor de produse naturiste și al comercianților cu amănuntul din Statele Unite și la nivel internațional, în peste 50 de țări.

Produse recomandate

Referinta: NOW-NaturalResveratrol

Marca: Now Food

Now Foods Natural Trans Resveratrol 200 Mg 120 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Resveratrol: mentine sanatatea colonului, antioxidant natural puternic care protejeaza ADN-ul, reface nivelul de glutation (antioxidantul nostru cel mai important), creste nivelul de reductaza chinona (ficatul foloseste aceasta enzima pentru detoxifiere), mentine sanatatea prostatei, acționează ca un fitoestrogen benefic, reduce nivelul de...

Pret: Pret 189,00 lei Pret de baza 249,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: NOW-BetaDGlugan

Marca: Now Food

Now Beta 1,3/1,6 - D - Glucan 100 mg 90 de capsule (Reduce riscul de raceala, infectii si virusi, creste imunitate)

0 1 2 3 4 1 Pareri 

Beneficii Beta Glucan: NOW Beta 1,3/1,6- D - Glucan este un supliment nutritiv pe baza de beta-glucan ce este un carbohidrat bioactiv, derivat din peretele celular al Saccharomyces cerevisiae, mai bine cunoscut sub numele de drojdie. Cercetarea arata ca beta glucanii au efect de stimulare a activitatii macrofagelor, ceea ce duce la imunitate sporita. In...

Pret: Pret 85,00 lei Pret de baza 135,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Referinta: NOW-HornyGoat

Marca: Now Food

Now Foods Iarba Caprei Nebune cu Maca 750 mg 90 Capsule

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii Iarba Caprei Nebune, Iarba Tapului: creste libidoul si functia sexuala, creste performantele sexuale, creste potenta masculina, mareste apetitul sexual, stimuleaza functia erectila, imbunatateste energia fizica si rezistenta, crește producția de tes-tosteron, ajută la ameliorarea unor condiții cum ar fi impotența (disfuncție erectilă, sau ED).

Pret: Pret 119,00 lei Pret de baza 159,00 lei
Vezi produs
Ultimele produse in stoc

Referinta: NOW-L-Tyrosine60

Marca: Now Food

Now Foods L-Tyrosine, 500 mg, 60 Capsule (L-Tirozina)

0 1 2 3 4 0 Pareri 

Beneficii L-TYROSINE: stimulează eliberarea hormonului de creștere care determină creșterea musculară și reduce grăsimea corporală, ajută la stări de depresie și anxietate, produce norepinefrină care este un supresor al apetitului, joacă un rol important în funcția glandelor suprarenale, hipofiza și tiroida, creșterea numărului de celule roșii și albe din...

Pret: Pret 45,00 lei Pret de baza 65,00 lei
Vezi produs
Stoc epuizat

Articole asemanatoare

Setari cookie-uri